Nowa znajomość i nowa nadzieja ...
Nowa znajomość i nowa nadzieja ...
Hej ponad miesiąc temu po przez portal randkowy poznałam sympatycznego faceta.Spotkaliśmy się parę razy,widujemy się rzadko.Mamy ze sobą kontakt telefoniczny.Mi zależy na czymś poważnym ale tak naprawde nie wiem co wyniknie z tej znajomości.Nie wiem do końca też czego nie robić aby nie dac plamy,chyba za bardzo sie w to wszystko angażuje.
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
Re: Nowa znajomość i nowa nadzieja ...
Mysle, ze zadnej znajomosci nie warto przyspieszac i ponaglac .
Czasami potrzeba naprawde duzo czasu by wszystko sie powoli ulozylo.
Rozumiem Twoje watpliwosci co do ew losow tej nowo rozpoczetej znajomosci.
Natomiast ukladanie scenariusza co robic a czego unikac jest moim zdaniem bezsensowne, bo nie jest takie
naturalne .
Jesli facet , jak twierdzisz jest sympatyczny i oboje tak uwazacie to warto spokojnie poczekac na rozwoj wypadkow i obserwowac co z tego dla Was dwojga wyniknie.
Wiesz miesiac z kawalkiem to jeszcze malo by cos konkretnego na temat tej znajomosci powiedziec .
Widzialas sie z facetem juz kilka razy to z pewnoscia troche o nim wiesz i mozesz na tej podstawie sprobowac
zabawic sie w ,,jasnowidza,, i poszukac odpowiedzi, czy ta znajomosc rokuje nadzieje na powazny zwiazek.
Ciekawi mnie dlaczego widujecie sie rzadko?
Bo wiesz, kontakt telefoniczny to fajna sprawa , ale to nie to samo co kontakt bezposredni.
Czasami potrzeba naprawde duzo czasu by wszystko sie powoli ulozylo.
Rozumiem Twoje watpliwosci co do ew losow tej nowo rozpoczetej znajomosci.
Natomiast ukladanie scenariusza co robic a czego unikac jest moim zdaniem bezsensowne, bo nie jest takie
naturalne .
Jesli facet , jak twierdzisz jest sympatyczny i oboje tak uwazacie to warto spokojnie poczekac na rozwoj wypadkow i obserwowac co z tego dla Was dwojga wyniknie.
Wiesz miesiac z kawalkiem to jeszcze malo by cos konkretnego na temat tej znajomosci powiedziec .
Widzialas sie z facetem juz kilka razy to z pewnoscia troche o nim wiesz i mozesz na tej podstawie sprobowac
zabawic sie w ,,jasnowidza,, i poszukac odpowiedzi, czy ta znajomosc rokuje nadzieje na powazny zwiazek.
Ciekawi mnie dlaczego widujecie sie rzadko?
Bo wiesz, kontakt telefoniczny to fajna sprawa , ale to nie to samo co kontakt bezposredni.
Z własnego doświadczenia wiem że lepiej dla kobiety jest jeśli to facet się w niej pierwszy zakocha. Dlatego daj mu na to czas. Wtedy unikniesz wielu trudnych chwil w przyszłości, będziesz na wygranej pozycji, zobaczysz.
Widujemy się rzadko ponieważ on dużo pracuje,i zajmuje się wychowaniem córki z poprzedniego związku.Ja też mam sporo na głowie 2 dzieci,dom w weekendy chodze do szkoły.Ale coś wymyslimy aby się cześciej widywać
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
A po co się spieszyć? Zostaw to własnemu biegowi. Zaprzyjaźnijcie się. Jeśli ma z tego coś być, to się pojawi. 
Niech pozytywna energia Cię nie opuszcza.