dziwne zachowanie-co myslec o nim?
dziwne zachowanie-co myslec o nim?
hej
troche sie rozpiszę.obecnie mam 20 lat i kiedys poznalam takiego Damiana.on jest w moim wieku.jak sie poznalismy to mielismy po 14-15 lat.jeszcze bylismy dziecmi
potem utrzymywalismy jeszcze kontakt ale on czesto sie nie odzywal..rzadko kiedy pisał.podobał mi sie i podkochiwałam sie w nim ale teraz mi przeszlo.Damian ma ojca w mojej miejscowosci i czasami rozmawialam nim to przekazywał pozdrowienia i takie tam..potem poszlam do szkoły do miasta i widywałam go czasami i dowiedzialam sie przez przypadek ze ma dziewczyne ale mnie to nie ruszyło.po prostu nie obchodzilo mnie to.jakis czas pozniej tez go widzialam tyle ze szedl sam ale ja ani czesc ani nic.no i mam go w znajomych na facebooku.on za bardzo do mnie sie nie odzywal przez ten czas az do tego momentu...w styczniu tego roku odezwal sie do mnie..ja bylam zdziwiona.ale to nic szczegolnego..pisal co u mnie i do jakiej szkoły chodze..a potem dwa miesiace pozniej pisze czy on jeszcze mi sie podoba..ale jak ma mi sie podobac skoro ja tyle czasu na oczy go nie widzialam..chociaz ze dwa-trzy lata?! a tu takie teksty..no i zaproponowal zebysmy sie spotkali..ok to sie zgodziłam..ale i tak nie wyszlo bo ja chcialam o 12 to on na to ze czemu tak wczesnie..to wiec strzelił focha nie odzywal sie do mnie z dwa miesiace..potem byly dni miasta i chcial sie spotkac na tych dniach ale tez nie wyszlo..w ogole nie proponował..nawet jak były dni miasta to i tego samego dnia sie odezwal do mnie co tam ale zeby se spotkac to ani slowem.pisalismy i wymienilismy sie numerami..czesto sie nie odzywal..rzadko...w koncu pisze czy spotkamy sie a ja na to ze po co mamy sie spotykac skoro mielsimy sie spotkac raz,drugi i nic z tego nie wyszło i pisze mu ze on to po prostu olewa a on na to ze nie miał czasu..dobra..to wiecej juz nie wrocil do tego tematu...ale za ten czas jak do mnie sie odzywał to pisal jakby byl zakochany wemnie..pisał ze jestem piekna i dlaczego taka ladna dziewczyna nie ma chlopaka ( a mialam raz i narazie nie chce z nikim sie wiązać) i tez pisal ze ja mu sie podobam choc nie widzielismy sie tyle czasu a tu takie teksty i tez tam ze chcialby mnie zobaczyc..ale nigdy nic z tego nie wychodziło..ja mu pisalam zeby nie wyobrazal sobie zbyt wiele..no i tydzien temu odezwal sie do mnie i tak samo strzelil focha..jakis czas temu rozmwialam z jego ojcem i mowil ze damian pyta sie o mnie.no i jak damian napisal do mnie to poszło o to ze niby ja o niego sie pytalam a to nieprawda.ja w ogole sie nie wypytywałam o niego a tu takie cos..i ja mu tak napisalam..no i mial do mnie pretensje to dlaczego jego ojciec tak mowi i pisze ze widzi ze jeszcze go kocham a ja na to ze co i cos jewzcze pisał a pozniej pisze ze niewazne i pa jak mam tak sie odzywac..to ja naskoczyłam na niego i pisze jemu ze radze mu zastanowic sie nad tym co on pisze i KIEDY pisze bo odnosze wrazenie ze pisze tylko wtedy kiedy on cos chce i wtedy kiedy sie nudzi..a tak to niestety jest taka prawda i pisalam mu o tym pare razy ale do niego to nie dociera...ja mysle ze pier*dole ja nie bede sie takim przejmowac..co myslicie o nim? bo ja mysle sobie ze juz nagle przypomnial sobie o mnie po 5-6 latach i znowu zakochany we mnie?to jest dziwne.. to w ogole gdzie on był przez ten czas..i przez ten czas byl z dwiema dziewczynami..tylko tyle wiem..ja go nie rozumiem..kiedys to mi sie podobał ale jakis czas pozniej mi przeszlo i teraz to w ogole nic do niego nie czuje.a on robi mi jeszcze wyrzuty...i jeszcze czasami pisze do mnie wtedy zeby wyladowac swoja zlosc na mnie..a ja nic mu zlego nie zroibilam..co myslicie o nim? dla mnie jakis dziwny jest..prosze o wypowiedzi na ten temat.
Re: dziwne zachowanie-co myslec o nim?
Ja bym podarowała sobie taka znajomość wiesz? napisałabym raz a dobitnie aby każde z was żyło swoim zyciem
ja walsnie tak nad tym sie zastanawialam zeby napisac to co trzeba i zakonczyc ta znajomosc...mnie to tlko denerwuje..
dla mnie takie zachowanie zaciaga że koleszka ma nie równo pod sufitem i czym prędzej bym zakończyła tę znajomość ,skasowała numer telefonu usunęła z portali społecznościowych a nawet zablokowałabym aby mnie nie nękał
usuniecie go ze znajomych...ja juz dluzszy czas nad tym mysle i bede zmuszona tak zrobic...bo tak dalej byc nie moze.
Nie jesteś misiem do wyżywania się jak on ma zły humor bez przesady jakis szacunek powinien mieć
ja juz mu o tym pisalam ze jak ma zly humor to n iech na rodzinie sie wyzywa a nie na mnie..ale gdzie tam
babskiesprawy.pl/nie-moge-go-zrozumiec-t9390.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/nie-moge-go ... t9390.html
http://www.babskiesprawy.pl/chlopak-mni ... t9293.html
patrząc na Twoje wcześniejsze rozterki... daj sobie spokój na jakiś czas z facetami....
http://www.babskiesprawy.pl/chlopak-mni ... t9293.html
patrząc na Twoje wcześniejsze rozterki... daj sobie spokój na jakiś czas z facetami....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
nie pisz z Nim skoro Cie denerwuje bo tylko dodajesz sobie niepotrzebnych złych emocji. Skoro widzi Cie tylko żeby się wyładować lub kiedy sobie przypomni to nie ma to żadnego sensu. Chłopak nie dojrzał do poważnych decyzji. 20 lat to bardzo młody wiek. Daj sobie spokój.
Where you invest your love, you invest your life...
Cięzko było, ale przebrnęłam przez ten chaos
Szczerze daruj sobie tego typka, to jeszcze dzieciak.
Jak sobie przypomni to się odezwie a potem strzela foszka jak mala dziewczynka
grown up !!!
Szczerze daruj sobie tego typka, to jeszcze dzieciak.
Jak sobie przypomni to się odezwie a potem strzela foszka jak mala dziewczynka
grown up !!!
Moim zdaniem oboje zachowujecie sie dosc dziwnie. Chyba troche podkochujecie sie w sobie ale nie bardzo wiecie jak sie za to zabrac. Jest miedzy wami jakas chemia, widac , ze nie jest ci obojetny, ggdyby bylo inaczej juz dawno zablokowalabys go w komorce i usunela z facebooka, a nie dopytywala w jego sprawie na forum.. Spotkaj sie z nim i porozmawiaj, za duzo miedzy wami zlosci i glupich nieporozumien. Kto wie, moze cos z tego bedzie, ale musicie sobie wszystko wyjasnic, i przestac zachowywac sie jak 14-latki bo chyba macie troche wiecej.
Ani z Toba ani bez Ciebie
Na moj bol nie ma lekarstwa..
Z Toba bo mnie zabijasz
Bez Ciebie bo umieram..
Na moj bol nie ma lekarstwa..
Z Toba bo mnie zabijasz
Bez Ciebie bo umieram..
Dziękuje za cierpliwoscc i za przeczytanie
a co do podkochiwania sie to nie sadze abym w nim sie podkochiwala..mi w ogole na tym nie zależy ...i w ogole ja nic do niego nie czuję..i mnie bardzo zastanawia to jego zachowanie ale dlaczego dopiero teraz sobie o mnie przypomniał gdyby mu zalezalo to by staral sie o kontakt,przyjezdzalby a tu nic...i jeszcze on chcial sie spotkac w mieście...i to ja ze mam jeździc specjalnie do miasta tylko dlatego zeby sie spotkac na.. 1-2 godziny..i o czym bede z nim rozmawiać..o niczym..zresztą mam go gdzieś.
ale skoro Ci nie zalezy to po co się rozdrabniać nad tym ??
Dać se spokój i zapomnieć....
Dać se spokój i zapomnieć....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
No i odezwal sie..tym razem na facebooku wyslal mi linka z piosenka znanego zespołu disco polo..nawet i wam powiem jaka to piosenka..power play-kochaj mnie..jakis swir..
No, świr albo niedojrzały dzieciak, tak czy siak skoro Ci na nim nie zależy to powiedz mu to wprost : sorry kolego ale moje zauroczenie Tobą minęło wieki temu, poszukaj sobie innej muzy bo Twoje zabiegi a tym bardziej fochy nie robia na mnie takiego wrażenia jakiego bys oczekiwał. Miłego dnia, tygodnia...życia. Pa. I tyle 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...