brak ochoty na sex ze strony partnera

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Osssa

brak ochoty na sex ze strony partnera

Post autor: Osssa »

Witajcie. Nie znalazłam podobnego wątku więc zakładam! Mój facet totalnie olewa moje potrzeby. Kiedy on chcę się kochać to ja mu nigdy nie odmawiam nigdy mi się nie znudził i zawsze mam na niego ochotę a on natomiast odmawia mi w większości;/ ciągle jest zmęczony, źłe się czuje. Czasami o tym rozmawiamy że mam przygotować osprzęt (gumki) i czekam aż wyjdzie z łazienki ale nie jednokrotnie zdarzyło się że w łóżku się rozmyślił albo w ogóle twierdzi że nie idzie się myć bo w tedy wie że nawet go nie ruszę . Czasami obieca mi a potem jaki to on nie jest zmęczony....;/ pajac!
Ja nie wiem może przestałam się mu podobać? Owszem mam rozstępy tu i tam:p ale to chyba nie jest powód? Nigdy w łóżku nie narzekał bo było ciekawie ale ostatnio to po prostu cycki opadają! ;/
Pomocy! Co ja mam zrobić? Jestem wściekła! a nawet jeśli powiem sobie że celibat za karę to to nie wychodzi bo wiadomo....
Piona! :kwiatek
Maniana

Re: brak ochoty na sex ze strony partnera

Post autor: Maniana »

A próbowałaś go zgwałcić:P ? Wiesz mówiąc poważnie może ubierz pończoszki i gorsecik to zobaczysz czy mu się nadal nie będzie chciało ? Istnieją jeszcze dwie opcje jak na mój gust albo jest faktycznie zmęczony, wtedy powinnaś przyjrzeć się jego programowi dziennemu, albo Cię zdradza :/
Osssa

Ta ... i to nic nie da tylko się wkurzy że go męczę i tyle:) a i jeszcze się pokłócimy.
Sexy bielizna też nie pomoże;/ on po prostu musi mieć ochotę i czuć się na siłach jak to mówi..
o kochance też myślałam ale to raczej odpada... bo jak nie ma go w pracy to jest ze mną a jak nie ze mną to robi jakieś inne pierdoły poza tym dzwonie do niego często:)
ale tel jak chce mu prześwietlić to się wkurza i zachowuje się jak by miał coś do ukrycia....
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Hmm dziwne, bo większość facetów jak zobaczy kobietę w sexy bieliźnie, to nie może się oprzeć:)
Możliwe, że coś ukrywa...
A może warto coś zmienić w ciągu dnia?? Żeby nie było tzw. monotonii w związku:)
Osssa

Doszłam do wniosku że po prostu był zmęczony:P
Wczoraj w końcu dostałam to czego chciałam:P
ale to nic nie znaczy będę mieć go na oku:P
mała_Mi
Jestem tu nowa :)

Post autor: mała_Mi »

mój ostatnio tez tylko o siebie dba... wczoraj np usatysfakcjonowany leżał i mówię pomiziaj mnie po włosach... jego tekst: nie przesadzasz... i tak on zadowolony poszedł spać... a ja ja poszłam spać niepocieszona...
Awatar użytkownika
sylwia1991
Fajna Kobietka

Post autor: sylwia1991 »

Zostaw go w spokoju jak będzie chciał się kochać to powiedz ze teraz ty się nie idziesz myć ze boli cie głowa. Ale nie jeden raz czy drugi wytrzymaj więcej razy wtedy pożałuje :) Zrób się taka jak on ale nie chodzi mi o dogryzanie kłótnie itp po prostu tylko wtedy gdy będzie chciał się kochać odmów.
Nala

Post autor: Nala »

Kochana! Wyobraź sobie, że w ostatnim czasie mam taką samą sytuację! Mam wrażenie, że coś jest ze mną nie tak bo mogłabym się kochać 3 razy dziennie, a jemu raz na ile wystarcza.
Jestem pewna, że mnie nie zdradza ani nic z tych rzeczy. On po prostu musi mieć nastrój i super samopoczucie.
Może rada Sylwii nie jest taka zła... Aleeee... jak tu odmówić, gdy on ma ochotę? Ja korzystam! :D Może mimo wszystko będę walczyć i powiem 'Nie nie nie', a tak naprawdę w głowie jest TAK TAK TAK TAK! :D
aisoglam
Miła Kobietka

Post autor: aisoglam »

Myślę,że facet, który miga się z seksu ma po prostu trochę mniejsze potrzeby.Karanie go i unikanie jest bez sensu.Może macie różne temperamenty.
Barbara Karol
Miła Kobietka

Post autor: Barbara Karol »

mała_Mi pisze:mój ostatnio tez tylko o siebie dba... wczoraj np usatysfakcjonowany leżał i mówię pomiziaj mnie po włosach... jego tekst: nie przesadzasz... i tak on zadowolony poszedł spać... a ja ja poszłam spać niepocieszona...
Nie obawiasz się że zniszczy Ci fryzurę. ja bardzo dbam o swoje włosy. Używam profesjonalnych kosmetyków do włosów. Gdyby facet zniszczył mi fryzurę, to by mnie krew zalała, delikatnie powiedziawszy...
lulu
Jestem tu nowa :)

Post autor: lulu »

Następnym razem jak on będzie chciał to odmów - może to go czegoś nauczy ;)
http://www.brzydkaprawda.pl
ladyD22
Fajna Kobietka

Post autor: ladyD22 »

duzy problem! To my powinnysmy mowic ze zle sie czujemy a ze nas glowy bola a nie mezczyzni, moze cos jest na rzeczy a nawet nie wiesz, to ze czesto do niego dzwonisz to zadna przeszkoda pamietaj o tym :) skoro sie wkurza gdy masz jego tel w rece cos musi byc, ja tez mam rozstepy gdzie niegdzie i jakos to ja czesciej nie mam ochoty na seks niz moj partner. Pogadaj z nim o tym bo tak byc nie moze ze jak ty chcesz to on cos wymysla ze sie zle czuje albo sie nie myje specjalnie co to wogole jest ;/ a jak on nagle znajdzie ochote to ty musisz byc gotowa. nie daj sie w ten sposub robic. jest rownouprawnienie jak masz ochote na seks on powinnien ci go zapewnic skoro cie kocha :) pogadaj z nim powiedz mu ze tak byc nie moze ze masz swoje potrzeby jak kazdy:)
ODPOWIEDZ