Dylematy

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
siteoldschool
Jestem tu nowa :)

Dylematy

Post autor: siteoldschool »

Wczoraj robiłam test ciążowy. odrazy wyskoczyły dwie bardzo widoczne kreski. okres spóźnia mi sie dopiero 9 dni. troszkę sie martwię bo miałam problemy z nerkami. nie wiem co powie ginekolog. moje miesiączki zawsze były bardzo bolesne i nie regularne.mialam tez zachwiania hormonalne. To dla mnie ogromny szok mam 23 lata. sama nie wiem czy się cieszyć. a jezeli to nie ciaza ? czekam do piatku bo wtedy mam wizyte. czy któraś z was nie była w ciąży mimo iz test byl pozytywny?
siteoldschool
Jestem tu nowa :)

Re: Dylematy

Post autor: siteoldschool »

jest tu ktos??? :angrywife
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Może po prostu nie każda miała taką sytuację... Zawsze możesz powtórzyć test, po kilku dniach.
No i przede wszytskim wizyta u ginekologa ;)
wiem też że niektóre leki, mogą wpłynąć na hormony i wtedy potrafi wyjsć że facet jest w ciąży ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
CynamonkaZrodzynkiem
Extra Kobietka

Post autor: CynamonkaZrodzynkiem »

A czy jest taka opcja, że mogłabyś być w ciąży tj czy kochałaś się z facetem bez zabezpieczenia? Jeśli tak to chyba każdy powie Ci że będziesz mamą ;) jeśli od terminu miesiączki minęło już 9 dni a test jest pozytywny to najwyższy czas, żebyś poszła do ginekologa chociaż z tego co wiem lekarze na ogół każą przychodzić po tygodniu od zrobienia testu.
Amantium irae amoris integratio.
ODPOWIEDZ