Dobry adwokat od rozwodów
Dobry adwokat od rozwodów
Jaką kancelarię możecie polecić jeśli chodzi o obsługę spraw rozwodowych i spadkowych na terenie Gdańska. Jeśli możecie kogoś w tym zakresie polecić to dajcie znać. Zależy mi na jakieś sensownej kancelarii z doświadczeniem w takich sprawach, które będzie mogła kompleksowo zająć się poprowadzeniem takiej sprawy.
-
Arletta Bolesta
- Miła Kobietka
Re: Dobry adwokat od rozwodów
W trakcie rozwodu warto już wziąć pod uwagę kościelny proces o nieważność małżeństwa, aby zachować spójność
dr Arletta Bolesta
adwokat kościelny
mail: [email protected]
dr Arletta Bolesta
adwokat kościelny
mail: [email protected]
Rozwód zaskakuje, o czym mówi właściwie każdy mężczyzna. Poczytasz to się dowiesz, że facet to człowiek ostatniej kategorii w systemie prawnym. Jak się nie zabezpieczysz to była zacznie składać wnioski o zwiększenie alimentów raz na pół roku dosłownie. Klasyka gatunku, jak to się mówi. Prawnik obowiązkowo. Kancelaria prawna Grunwaldzka 40/3 w Gdańsku to kontakt przeznaczony do rozwiązywania takich problemów.
Mi przy sprawie rozwodowej pomagała pani mecenas Magdalena Karaczun i rozwód poszedł w miarę gładko i szybko. Pani mecenas wszystkim się zajęła, nie tylko samym rozwodem, ale takze wspierała mnie przy ustalaniu opieki nad dziećmi, podziale majątku, ustalaniu alimentów. Bardzo rzeczowa ale także empatyczna. Udziela porad prawnych, sporządza pisma, reprezentuje klienta w sądach wszystkich instancji. Pomaga w takim zakresie w jakim potrzebujecie.