Dlaczego mężczyzni kłamią

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Qxxina
Miła Kobietka

Dlaczego mężczyzni kłamią

Post autor: Qxxina »

Witam drogie Panie. Jak wy myślicie dlaczego mężczyźni nas okłamują?
paralotnia

Re: Dlaczego mężczyzni kłamią

Post autor: paralotnia »

Nie zauważyłam, by mężczyźni kłamali częściej niż kobiety. Tego typu stawianie sprawy powoduje narastanie wzajemnych animozji.
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

klamia jedni i drudzy . a pewnie dlatego ze niepotrafimy sie przyznac i stawic czoła prawdzie
Lilianka 15
Miła Kobietka

Post autor: Lilianka 15 »

Nie bardzo rozumiem sensu tego watku męzczyzni tak jak i kobiety okłamują nie ma tutaj co
ujednostronniać ,ale skoro załozyłaś taki wątek może napiszesz skąd pomysł na napisanie takowego co się stało?
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

czy nie jest tak . zarowno kobiety okłamuja , jak i mezczyzni . czyz kobieta jest lepsza bo niekłamnie . nie kazdy okłamuje bo boi sie przyznac do prawdy i stawic jej czoło
Awatar użytkownika
aga.ta
Miła Kobietka

Post autor: aga.ta »

byłam z facetem, który kłamał notorycznie, teraz mam nadszczerego - i tu, i tu są słabe punkty (w pierwszym przypadku - bardziej oczywiste :))
jasmine
Jestem tu nowa :)

Post autor: jasmine »

A prawda jest taka, że czasami kłamstwa (ale drobne) są potrzebne. I to nie tyle co typowo skłamać, tylko "ominąć trochę prawdę".
Z drugiej strony, jeśli mężczyzna notorycznie kłamie, to może warto dociec dlaczego?
A reguły nie ma. Kłamią i kobiety i mężczyźni.

http://tarotjasmine.pl/
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

bo się nas boją...i boją się tego jak zareagujemy na prawdę
natalia11kck

Post autor: natalia11kck »

bettti86 pisze:bo się nas boją...i boją się tego jak zareagujemy na prawdę
Święta prawda.
Mojemu raz się zdarzyło, a [otem przyznał się, ze bał się mojej reakcji i nie chciał, żebym marudziła, tym bardziej, że nic się nie stało ;)

Zdarza się :)
qca

Post autor: qca »

Żołnierz dziewczynie nie skłamie…

Chociaż nie wszystko jej powie – mówią słowa piosenki. I to jest właściwa nuta, na której powinien nauczyć się grać każdy mężczyzna. Kłamstwo jest czymś w istocie swej obrzydliwym i lepkim. O wiele lepiej jest nie mówić wszystkiego, choć czasami jest to, przyznaję, niesłychanie trudne, bo kobiety potrafią zadawać dziesiątki pytań jedno po drugim. W takich sytuacjach należy zwykle ładnie się uśmiechać i uważnie patrzeć na ścianę nad głową naszej ukochanej. To zawsze skutkuje, choć czasem możemy za to dostać w gębę. Nie ma jednak tego złego, co by na dobre nie wyszło. Możemy się wtedy unieść świętym gniewem i nie odzywać przez tydzień lub miesiąc, zależnie od tego, jak święty był gniew.
sexshop mas barato - PozdrawiamOla1kr1b
ODPOWIEDZ