Dezodoranty, antyperspiranty - plamy
Re: Dezodoranty, antyperspiranty - plamy
Kupiłam sobie w końcu dezodorant Garnier mineral, nie ten neo, tylko jakis clean sensation i też daje rade
Co prawda trzeba trochę po nałożeniu odczekać aż wyschnie...
ale lepiej poczekać chwilę i mieć niebrudzący antyperspirant niż wkurzać się za każdym razem z powodu brudzącego antyperspirantu.
-
Tusia
Cóż ja średnio raz na dobę staram się jednak pójść pod prysznic.anett pisze:...ja osobiście polecam Garnier Neo. U mnie się sprawdził, ze względu na to że nie brudzi, ładny zapach utrzymuje się przez cały dzień. (Producent mówi o 48h, ale nie testowałam go na tak długim dystansie)
Przeczytałam Wasze wypowiedzi, będąc w sklepie powąchałam różne ich zapachy i zakupiłam. Padło na soft cotton.
jesli chodzi o garnier neo to nie trzeba czekać aż się wchłonie, jeśli nie nałoży się go za dużo, bo wchłania się błyskawicznie
-
a_gatka
Dokupiłam sobie wersję bezzapachową. Moim zdaniem jest naprawdę niezły, zwłaszcza jak ktoś ma skłonności do podrażnień.
-
e-kosmeo_pl
- Miła Kobietka
Wypróbuj w takim razie Rexone lub Dove ale nie w kulce a w sprayu,moim zdaniem są raz że skuteczniejsze,a dwa nie pozostawiają śladów i plam na ubraniu.
U mnie najlepszy efekt daje dezodorant naturalny HB - od ponad 2-3 lat.
Jest spoko, zapach potu się nie pojawia, nie podrażnia on cery, tak więc polecam.
Ale to oczywiście każdy musi dopasowywać pod siebie.
Jakość zapachu jest też istotna
Jest spoko, zapach potu się nie pojawia, nie podrażnia on cery, tak więc polecam.
Ale to oczywiście każdy musi dopasowywać pod siebie.
Jakość zapachu jest też istotna
-
88Mariolka
- Fajna Kobietka
Moj maz mial problem z takimi plamami na ubraniach i w koncu kupilam mu etiaxil, dziala bardzo dobrze, hamuje pocenie, tylko trzeba bardzo uwazac zeby nie nalozyc go na podrazniona skore.
sama natura 
Pisałam już o dezodorancie, który u mnie się sprawdza.
Nie mam żadnych problemów, bez śladów na skórze, ale przede wszystkim - nie pojawia się zapach potu, a to ma dla mnie akurat kluczowe znaczenie.
Zresztą - naturalność kosmetyku jest dosyć istotna.
Nie mam żadnych problemów, bez śladów na skórze, ale przede wszystkim - nie pojawia się zapach potu, a to ma dla mnie akurat kluczowe znaczenie.
Zresztą - naturalność kosmetyku jest dosyć istotna.
Kupiłam dezodorant HB. Pierwsze testy przeszedł pozytywnie, a zobaczymy, co będzie dalej.
Ogólnie szukam od dawna dobrego kosmetyki, ale w zasadzie wszystko, co testowałam, nie przynosiło większego efektu.
W sensie - pojawiał się kiepski zapach.
Ogólnie szukam od dawna dobrego kosmetyki, ale w zasadzie wszystko, co testowałam, nie przynosiło większego efektu.
W sensie - pojawiał się kiepski zapach.
-
bojowniczka
- Fajna Kobietka
dezodorant psikasz na pachy nie ubranie, wtedy nie ma plam
ale moze powstac plama od srodka jak jest zly 
-
bojowniczka
- Fajna Kobietka
no jeszcze mi sie to nie zdarzylo
no ale jak juz cos to mozna uzywac rollerow
np na notino jest fajny z vichy za 65zl
hehe no mnie w sumie tez ale kolezanka miala z tym problem, tylko nei wiem czego uzywala
Ja nawet nie miałam tyle problemu z plamami, co z przykrym zapachem. Ale wypróbowałam naturalny dezodorant na bazie z ałunu BeBio Cosmetics i to był strzał w 10. On super hamuje brzydki zapach potu. A do tego jest bez aluminium; bez parabenów i bez syntetyków.