Moim zdaniem jest coś na rzeczy ... Ja też nie mam lepszej sytuacji a jestem w
ciąz
Czy on mnie zdradza...??
-
zawiedziona
- Jestem tu nowa :)
Re: Czy on mnie zdradza...??
Co się u Ciebie dzieje?? Ja mam do tej pory nie wyjaśniona sytuacje..nie wiem co myśleć,robić..
- briserlecoeur
- Miła Kobietka
...nie mogę za Ciebie zadecydować, ale gdybym była na Twoim miejscu to po pierwsze szczerze i spokojnie porozmawiałabym o pracy i zdradach... gdyby zaczął kręcić powiedziałabym, ze jak nie powie prawdy to zostawiam go bez żadnego ale... gdyby nadal sie upierał, ze żadnej zdrady nie ma... to powiedziałabym, ze skoro tak jest to poddanie sie wariografowi to tylko formalność .( jak sie nie zgodzi , nawet bez tego czy mozesz zrobic to badanie czy nie, to bedziesz maila odpowiedz ze Cie zdradza. Tu masz stronę o wariografie i ogólnie detektywach. NIe wiem skąd jesteś dlatego po prostu wklejam informacyjnie 
http://www.detektyw-koszalin.pl/index.p ... tml&temp=3
Jesli Cie zdradza i nawet przyznac sie nie chce to kopnij go... zostaw i nie męcz się ani Ty ani dziecko niech tego nie widzi...
http://www.detektyw-koszalin.pl/index.p ... tml&temp=3
Jesli Cie zdradza i nawet przyznac sie nie chce to kopnij go... zostaw i nie męcz się ani Ty ani dziecko niech tego nie widzi...
Briserlecoeur - Jestem artystką ulotnej chwili.
Też mam coś fajnego dla zdradzanych pań. Program szpiegowski: SPAM
Moralność moralnością, ale jak świnia zdradza, to nie można mieć wyrzutów sumienia i trzeba dziada pogonić!
Moralność moralnością, ale jak świnia zdradza, to nie można mieć wyrzutów sumienia i trzeba dziada pogonić!
Ostatnio zmieniony pt lut 28, 2014 10:13 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
I jak? Ruszylo cos w tej sprawie, czy nadal w tym tkwicie?
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Może wtedy rzeczywiście zadzwoniła siostra? Nie wiem kiedy podmienił kontakty w telefonach i czy możliwe jest takie wyjaśnienie tej sytuacji. Myślę, że naprawdę nie warto się nakręcać i wmawiać sobie, że ma romans. Może ostatnio byłaś za bardzo zajęta córeczką a jemu (jak to w trasie) nudziło się i takie sprośne smsy są tylko rozrywką. Może warto na jedną noc poprosić kogoś z rodziny, żeby zajął się małą a wy mogliście skoczyć do hotelu i spędzić gorącą noc jak za dawnych czasów? Widocznie brakuje mu pikanterii w życiu. Skoro ta kobieta podała swoje namiary na fb raczej nie ma nic do ukrycia. głowa do góry!