Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
Z moim chłopakiem jestem już 4 lata bardzo sie kochamy i ufamy sobie ale pare lat temu zerwał ze mną bo stwierdził że mnie nie kocha... później dowiedziałam się że był z inną dziewczyną... ja z nikim się nie spotykałam czekałam na niego... wybaczyłam mu i wróciliśmy do siebie
( to było 3 lata temu)
ale od roku przyjaźni sie z kolegą który ma dużo siana jeździ fajnym samochodem jego ojcem jest szef u którego pracuje mój chłopak i ten kolega właśnie on ma koleżanki "na jedną noc" czy powinnam się martwić że mój chłopak mnie zdradzi? czasami wychodzą razem wypić i wtedy się zastanawiam czy nie zabawiają sie z jakimiś laskami? Pomóżcie...
a zapamietaj jesli ma nieodpowiednie towazystwo to spoczatku moze trzymac sie swoich zasad ale z biegiem czasu zmieni sie pod wpływem towarzystwa bo bedzie chcial byc taki sam . Złe towarzystwo psuje pozytywne obyczaje
Jeśli Twój chłopak ma rozum, to nie strzeli mu głupota do głowy. Jeśli ten kolega mu imponuje, to powinnaś swojego chłopaka od niego odciągnąć, bo może być źle.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Faceci to psy na baby. Skoro ma kolege ktory ma wszystko robi co chce to mysle ze twoj partner bedzie chcial mu dorownac poprostu skoro on bedzie figlowal z jakas laska to twoj partner zeby nie byc gorszym i wysmianym bedzie robil to samo:( niestety taka jest prawda. jak dla mnie powinnas byc czujna skoro raz cie zostawil i byl z inna a potem wrocil to znaczy ze jest z nim cos nie tak, uwazj i nie daj sie zranic...