Czy mam się bać?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Meraxes
Jestem tu nowa :)

Czy mam się bać?

Post autor: Meraxes »

Cześć! Jestem mężczyzną 35 lat 12 lat po ślubie, z moją żoną dogadujemy się świetnie mamy dziecko ogólnie jest okej. Ostatnio przypadkowo wziąłem jej telefon i zauważyłem że na pewnej platformie rozmawia ona z jakimś mężczyzną przejrzałem na szybko te rozmowy i ogólnie nie ma tam żadnych złych rzeczy żadnego umawiania się żadnych takich mocnych podtekstów oczywiście są takie delikatne sformułowania które można by podciągnąć pod flirt ale jest to bardzo delikatne. Moje pytanie brzmi czy to w porządku? Czy uważacie że kobieta ma prawo rozmawiać sobie z kimś od kilku miesięcy? Wiem że po pewnym czasie w związku te uczucia trochę się zmieniają i wiadomo nie piszemy już nie sms-ujemy już ze sobą tak jak kiedyś a przeglądając tą rozmowę widziałem właśnie taki taką iskrę jak kiedyś z nią pisałem dawno temu... Co o tym sądzicie? Niepotrzebnie panikuję czy powinienem z nią porozmawiać? Zacząłem coś podejrzewać jak kilkukrotnie wszedłem do pokoju czy czy gdzieś jak była w kuchni i wyłączała komunikator na którym pisała tak jak był chciała ukryć coś
QueenBee
Miła Kobietka

Re: Czy mam się bać?

Post autor: QueenBee »

Co to za apka? Bo dla mnie to mocno podejrzane.
ODPOWIEDZ