Ćwiczenia
-
Mariolkaboz
- Fajna Kobietka
Re: Ćwiczenia
Mel B, choć jest to prawdziwe wykończający trening, zwłaszcza jeśli wracasz po przerwie tak jak ja.
-
Mysienkaaa
- Jestem tu nowa :)
Najważniejsze w ćwiczeniach jest bycie regularnym, nie ma nic więcej. To najważniejsze
Nie muszą to być skomplikowane i ciężkie zadania, wystarczy, że dbamy o regularność poczynań.
Ja chodzę 2 razy w tygodniu na aerobik ale chyba to troszkę za mało, jak uważacie?
jestem też na diecie niskowęglowodanowej więc nie jem chleba, ryżu, mąk, kaszy... oczywiście cukier, słodycze, przekąski odpadają. Jem ewentualnie jabłka, pomarańcze...
jestem też na diecie niskowęglowodanowej więc nie jem chleba, ryżu, mąk, kaszy... oczywiście cukier, słodycze, przekąski odpadają. Jem ewentualnie jabłka, pomarańcze...
-
Mariolkaboz
- Fajna Kobietka
Fajną, lecz drogą sprawą jest m.in ćwiczenie przy xbox-ie. Tylko wystarczy kupić odpowiedni zestaw ćwiczeń.
-
Martucha1
Ja chodzę do SPAM bo w domu to motywacja do ćwiczeń równa zero 
Ostatnio zmieniony sob lut 15, 2014 11:05 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
No właśnie, a takie rzeczy jak xbox czy wii (ja mam wii i wiem, że są tak jakieś zajęcia fitness) to coś daje? 
-
Mariolkaboz
- Fajna Kobietka
no pewnie, że daje. Przecież to normalny wysiłek, nie robisz tego na komputerze tylko sterujesz swoim ciałem układem ruchów.
Ja lubię wyszukiwać sobie ćwiczenia na YT, a i polubiłam też bieganie i to do tego stopnia, że w tamtym roku byłam pierwszy raz na Biegu Niepodległości w W-wie, w tym roku też chcę iść. A i na tym samym biegu na starcie dostałam saszetkę Dopelherz z magnezem i muszę przyznać że mi podpasował – do dzisiaj kupuję go w aptece 
pływanie, jogging i rower