Ćwiczenia

Wszystko o naszej aktywności fizycznej oraz różnych dziedzinach sportu.
ODPOWIEDZ
Mariolkaboz
Fajna Kobietka

Re: Ćwiczenia

Post autor: Mariolkaboz »

Mel B, choć jest to prawdziwe wykończający trening, zwłaszcza jeśli wracasz po przerwie tak jak ja.
Mysienkaaa
Jestem tu nowa :)

Post autor: Mysienkaaa »

Najważniejsze w ćwiczeniach jest bycie regularnym, nie ma nic więcej. To najważniejsze :) Nie muszą to być skomplikowane i ciężkie zadania, wystarczy, że dbamy o regularność poczynań.
Pati_88
Miła Kobietka

Post autor: Pati_88 »

Ja chodzę 2 razy w tygodniu na aerobik ale chyba to troszkę za mało, jak uważacie?
jestem też na diecie niskowęglowodanowej więc nie jem chleba, ryżu, mąk, kaszy... oczywiście cukier, słodycze, przekąski odpadają. Jem ewentualnie jabłka, pomarańcze...
Mariolkaboz
Fajna Kobietka

Fajną, lecz drogą sprawą jest m.in ćwiczenie przy xbox-ie. Tylko wystarczy kupić odpowiedni zestaw ćwiczeń.
Martucha1

Post autor: Martucha1 »

Ja chodzę do SPAM bo w domu to motywacja do ćwiczeń równa zero :evil:
Ostatnio zmieniony sob lut 15, 2014 11:05 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Pati_88
Miła Kobietka

Post autor: Pati_88 »

No właśnie, a takie rzeczy jak xbox czy wii (ja mam wii i wiem, że są tak jakieś zajęcia fitness) to coś daje? :)
Mariolkaboz
Fajna Kobietka

no pewnie, że daje. Przecież to normalny wysiłek, nie robisz tego na komputerze tylko sterujesz swoim ciałem układem ruchów.
Awatar użytkownika
kamiila
Jestem tu nowa :)

Post autor: kamiila »

Ja lubię wyszukiwać sobie ćwiczenia na YT, a i polubiłam też bieganie i to do tego stopnia, że w tamtym roku byłam pierwszy raz na Biegu Niepodległości w W-wie, w tym roku też chcę iść. A i na tym samym biegu na starcie dostałam saszetkę Dopelherz z magnezem i muszę przyznać że mi podpasował – do dzisiaj kupuję go w aptece ;)
Awatar użytkownika
annika77
Miła Kobietka

Post autor: annika77 »

pływanie, jogging i rower
ODPOWIEDZ