co wam się dziś śniło?:)
Re: co wam się dziś śniło?:)
O matko... Rzeczywiście straszny sen. Najgorsze są takie niemiłe...
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Ja nie przywiązuję większej wagi do snów, sni mi się coś to ok, nie to też w porządku.. jakoś nie rozmyślam nad tym.. nigdy mi się nic nie sprawdziło, może dlatego nie ma ją dla mnie znaczenia
ja dzisiaj jakiś dziwny sen miałam, pamiętam jak przez mgłę. wiem, że byłam gdzieś z moim, wyglądało na to, że czekamy na jakichś ludzi, żeby iść na domówkę. w ogóle znajdowaliśmy się w innym mieście i albo była wojna, albo zbliżał się koniec świata, czuło się taki klimat zagrożenia. w ogóle coś często mi się śni koniec świata.
my nawet nie mieliśmy siebie w planach, a
teraz budzę się i zasypiam z Twoim imieniem
na ustach
teraz budzę się i zasypiam z Twoim imieniem
na ustach
Ostatnio śniła mi się Kayira i Adix, że do mnie przyjechali 
ooo
ale fajnie
hehe 
oc gdybym mogła to z chęcią bym wpadła
oc gdybym mogła to z chęcią bym wpadła
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
a_gatka
Tede. Całowałam się z nim. Pojęcia nie mam co to kurde było 
- malinka 61
- Kobietka Expert
Ostatnio sny mam straszne , to tak jakbym chciała wyjść, zejść ale stoję wysoko i mam problemy z postawieniem nogi na jakimś stopniu , budzę się i rozmyślam dlaczego tak się dzieje , oraz groby na cmentarzu . Nie czytam horrorów a sny mam okropne .

Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Kolejny raz ślub. Może to jakiś znak? Ha 
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
jeju, śniło mi się, że moja babcia miała w domu krokodyla i on chciał mnie ugryźć 
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
lol... że spałam z moim kierownikiem... O.o
ale i tak jakoś dziwnie, bo w tym samym łózku.. spały pozostałe kumpele z działu..
nie wiem o co kaman
ale i tak jakoś dziwnie, bo w tym samym łózku.. spały pozostałe kumpele z działu..
nie wiem o co kaman
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
O kurczę, Kay padłam!
Śnił mi się szwagier, że wysyłaliśmy śmieszne smsy. Jakie teksty w ogóle... Później spotkaliśmy się na starym mieście, wyglądało mrocznie. Mokro, ciemno, przytłumione światełka latarni, z budynków -czerwone, zielone, żółte, migoczące niektóre. Miasto jak urocze Downtown przed odnową... Weszliśmy do zoologicznego pooglądać dziwaczne ryby. To akurat było chore, bo były tam zmutowane zwierzęta np. szczuro-ryba. I ślimaki. Pełno pływających jeżo-ślimaków.
Później weszliśmy do jakiegoś ciemnego pomieszczenia i zaczęła się wojna z robakiem... Przypominał kolczastego, drewnianego konika polnego. Skakał po wszystkim, czaił się na nas.
Na środku pomieszczenia leżała pod kocem kumpela z kolegą.
Śnił mi się szwagier, że wysyłaliśmy śmieszne smsy. Jakie teksty w ogóle... Później spotkaliśmy się na starym mieście, wyglądało mrocznie. Mokro, ciemno, przytłumione światełka latarni, z budynków -czerwone, zielone, żółte, migoczące niektóre. Miasto jak urocze Downtown przed odnową... Weszliśmy do zoologicznego pooglądać dziwaczne ryby. To akurat było chore, bo były tam zmutowane zwierzęta np. szczuro-ryba. I ślimaki. Pełno pływających jeżo-ślimaków.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
leciałam samolotem.. pilotem byl jakis chinczyk... i nagle bylam w Austrii, tam bylo ladowanie... i z Austrii do Afryki i tam na Kilimandzaro.. i nagle samolot zaczal spadac ja zaczelam sie drzec, bo wiedzialam ze zgine... ale nie zginelam... 
a kolejny sen... sarny.. duzo sarenek... czesto mi sie snia..
a kolejny sen... sarny.. duzo sarenek... czesto mi sie snia..
Toś się nalatała. 
Wiesz, że sarna według jakiś wierzeń jest uważana za przewodnika? Ponoć sarna wiąże się z wrażliwością. W sennikach jednak różnie tłumaczą. Może coś w tym faktycznie jest... Kiedyś jak źle się działo, przyśniła mi się sarna we mgle. Pokazała drogę.
Głupie to, ale... W realiach to się odbiło i wyszło na dobre.
Wiesz, że sarna według jakiś wierzeń jest uważana za przewodnika? Ponoć sarna wiąże się z wrażliwością. W sennikach jednak różnie tłumaczą. Może coś w tym faktycznie jest... Kiedyś jak źle się działo, przyśniła mi się sarna we mgle. Pokazała drogę.
Głupie to, ale... W realiach to się odbiło i wyszło na dobre.
czy ja wiem czy głupie, może to i prawda... sarny bardzo często mi się śnią, czasem kilka razy w tygodniu.. albo jelenie.. roznie to bywa..
poczytam zaraz cos o tym .
poczytam zaraz cos o tym .
a mi się non stop śnią zęby 
A jak się śnią zęby to chyba nic dobrego nie wróży z tego co pamiętam....
Mi ostatnio tylko ślub. Jak nie sama ceremonia, to jakieś przygotowania, to już wesele....
Mi ostatnio tylko ślub. Jak nie sama ceremonia, to jakieś przygotowania, to już wesele....
inek no wszyscy mówią, że albo choroba albo śmierć w rodzinie, śniły mi się milion razy, ale nigdy jeszcze nic się nie wydarzyło i OBY tak zostało.
Oby, oby!Adidasowa pisze:inek no wszyscy mówią, że albo choroba albo śmierć w rodzinie, śniły mi się milion razy, ale nigdy jeszcze nic się nie wydarzyło i OBY tak zostało.
Mi też się kiedyś śniły, tyle, że sprawdziło się trochę później...
A dziś to w ogóle miałam zajebisty sen... że sobie szłam drogą i jechał rowerem taki jeden chłopczyk ode mnie z miejscowości z jakimś kolegą i ten chłopczyk mi ubrudził kołem spodnie na kolanie. Ja się wkurzyłam złapałam go za twarz i pchnęłam do rowu tak, że wpadł i rozbił sobie głowę 
co to za sny?:>
co to za sny?:>
Mi się zawsze tak pojechane sny śnią, że nie opowiedziałabym tu... Nigdy nie mam normalnych snów
Nawet erotyki mam z piaratami np. 
sarny... jak zwykle
co do zębow w mojej rodzinie za kazdym razem sie sprawdzaja...
co do zębow w mojej rodzinie za kazdym razem sie sprawdzaja...
Sny są porypane czasami. Kiedyś śniło mi się, że strzelałam do skaczącego pod drzewach Tarzana. Ba, nawet było go więcej niż jeden. Jak do biednych kaczek.
często nie pamiętam moich snów.
mi się śniła moja była i jakaś akcja z jej majtkami tylko takimi jak stare babcie noszą. Nie wiem o co dokładnie chodziło hehe
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
a daje tym, co go nie mają.