Co sądzicie o tych słuchawkach?

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
karmazynn
Miła Kobietka

Co sądzicie o tych słuchawkach?

Post autor: karmazynn »

Hej dziewczyny!

Chciałabym sobie kupić fajne słuchawki do komputera, trafiłam na te ładnie wyglądające: http://www.rabbeat.pl/pl/p/LUXXY-Black/102 - co o nich sądzicie? Podobają Wam się :)

może jakaś ekspertka albo ekspert wyrazi swoje zdanie??
vaniliiia
Kobietka Expert

Re: Co sądzicie o tych słuchawkach?

Post autor: vaniliiia »

Mnie sie podobają, ale to zależy od Ciebie jak głośno lubisz słuchać muzyki i czy ci będzie odpowiadać jakość i głośność dźwięku w tych słuchawkach ;))
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
karmazynn
Miła Kobietka

Dziękuję Ci za odpowiedź :) Mi też się podobają ale uważam że w tej cenie to chyba nie mogą być jakieś strasznie złe i słabej jakości. Jak uważasz??
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Witam słuchawki bardzo fajne ale niezależnie jakie byś dobre słuchawki kupił to i tak podłączając je do zapewne zintegrowanej karty dzwiękowej w twojej płycie głównej nic nie zyskasz na jakości dzwięku, bo nie będziesz miał odpowiednio filtrowanego z zakłuceń wzmocnienia.
Ludzie często w moim przypadku koledzy zapominają że podstawą dobrego dzwięku jest dobra karta dzwiękowa :)
Adrian
:P
karmazynn
Miła Kobietka

Ale jak już ja będę ich używać do słuchania muzyki w smartfonie :) I to częściej niż na komputerze.
vaniliiia
Kobietka Expert

Powiem Ci, że ja ostatnio swojemu chłopakowi kupiłam podobne słuchawki, za 118złotych. Chciałam żeby miały jak największe basy, bo mojemu połówkowi tylko na basach zależy w słuchaniu muzyki... Wydawało mi się, że mają duże, każdy tak mówił, a oczywiście wyszło na to, że chłop nie był zbytnio zadowolony z prezentu urodzinowego, bo basy za słabe :/
Więc różnie to bywa, ja proponuję iść np do Media Markt czy gdziekolwiek, posłuchać muzyki z takich słuchawek lub poprosić kogoś z obsługi o opinię, zapisać które były najlepsze, poczytać ewentualnie opinię w necie, albo od razu zakupić :) Chyba to jest najrozsądniejsze rozwiązanie, no i najbezpieczniejsze.
Obrazek

karmazynn
Miła Kobietka

Mi nie potrzeba aż tak bardzo dużych basów :) Taak żeby można po prostu słuchać muzyki dobrej jakości.

Dziękuje Ci za opinie.
vaniliiia
Kobietka Expert

No to myślę iż będą dobre :)
Nie ma za co, pozdrawiam!
Obrazek

karmazynn
Miła Kobietka

I chyba zatem je zakupię :) Dziękuje za porady !!! :)
ODPOWIEDZ