Pomogę ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
Hazayn
Jestem tu nowa :)

Pomogę ...

Post autor: Hazayn »

Cześć. nazywam się Hania i właśnie razem z przyjaciółką zaczęłyśmy projekt na temat pomagania rówieśnikom lub niewiele młodszym od nas. Założyłyśmy konta na różnych tego typu forach, gdzie zamieszczamy tą samą wiadomość: Pomogę Ci!
Oferujemy ujście Twoim żalom, problemom, rozterkom itp... Jeżeli czujesz się niechciany, niekochany, masz jakiś problem z chłopakiem/dziewczyną odezwij się najpierw na maila ( [email protected] ). Nasza pomoc będzie miała formę listów, zachowujemy pełną dyskrecję :) Czekamy na maile, pozdrawiamy

Hania i Natalia
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Re: Pomogę ...

Post autor: Armigor »

Ktoś się naoglądał Kocham Enter :lol:
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Armigor pisze:Ktoś się naoglądał Kocham Enter :lol:
O tym samym pomyślałam. :roll:

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Damian92

Post autor: Damian92 »

@up, nie wiem co to jest "Kocham Enter", ale pomysł o jakim autorka tematu napisała wydaje się ciekawy. Dlaczego wydaje? Można nazwać mnie najgorszą zmorą tego forum, potworem czy dręczycielem, ale uważam, że jeśli ktoś ma pobudki altruistyczne to sam powinien poszukać na forum tematów związanych z ludzkimi problemami, a nie czekać na gotowe. Równie dobrze mogę wysłać maila z wiadomością typu "Nudzi mi się, mają panie jakiś pomysł?", a w odpowiedzi, jeśli takowa będzie dowiem się mniej niż na forum, gdzie tutaj jest nawet grupka osób, która lubi pisać pod dosłownie każdym tematem, więc więcej się człowiek dowie. No chyba, że jest się ostrożnym i chce się podzielić swoim problemem w jak najmniejszym gronie, ale wtedy już wątpię, by taka osoba szła z tym na forum. Tak czy owak przechodząc do meritum tematu. Według mnie temat bez sensu, ale pomysł ciekawy. :)
Awatar użytkownika
CynamonkaZrodzynkiem
Extra Kobietka

Post autor: CynamonkaZrodzynkiem »

Zobaczymy czy ktoś napisze. Ludzie lubią zwierzać się komuś kogo po prostu widzą a nie do nieznajomej na maila. Nawet w "Kocham.Enter" rozmawiają chyba przez skype a tu... Coś mało pomyślunku ale owszem pomysł bomba :lol: może należy pomyśleć o złożenie wniosku na dotacje z unii :lol:
Amantium irae amoris integratio.
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

a moim zdaniem to dobrze, ze ktoś chce pomagać rozwiązywać problemy miłosne innych :P
dobroslawa

Post autor: dobroslawa »

Moim zdaniem, jak ktoś ma prawdziwy problem, powinien zgłosić się do psychologa albo porozmawiać z kimś sobie bliskim, a nie zwierzać się nieznajomym.
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Ciekawe czy dziewczynom chce się jeszcze odpisywać na listy... Pewnie się już znudziły cudzymi problemami :)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Post autor: Carina »

Niekoniecznie Dziuska ;)
Jezeli traktowaly projekt powaznie i mialy zylke psychologiczna to pewnie dalej dzialaja.
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

No oby ,oby :) Niektórym się nudzi, chcą poczytać , popisać a potem olewają :)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Post autor: Carina »

I takiego czegos wlasnie nie rozumiem.Boz jak juz ktos swiadomie sie podejmuje takiego czegos to niestety jest zobowiazany do pewnego zachowania.
niestety czesto ludki sie tak bawia;{
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
ODPOWIEDZ