co wam się dziś śniło?:)
-
Luśka
co wam się dziś śniło?:)
co wam się dziś śniło?:) pamiętacie swoje sny? ja dziś miałam sen erotyczny...nie będę opowiadać bo sie wstydzę

-
evka
Re: co wam się dziś śniło?:)
A od kiedy tys taka wsydliwa cio? Mi dzis hm pamitam tylko tyle ze cos mnie dzis obudzilo jakis chalas tylko niewiem co? hhihi w srodku nocy 
-
hanka32
Luśka co Tobie się śniło to nie trudno się domyślić
więc nie musisz nas wtajemniczać 
-
jagoda
o rety... jak miałabym wam opowiedzieć od początku do końca to byście zasnęły bo tak długi sen... a pokrótce śniło mi się wojsko egipskie z królową na czele rzucali w moją ekipę na motorach oszczepami a my żeśmy ich tłukli celem było zabicie królowej śniło mi się ze mój luby dostał i wpadłam w wielka rozpacz a potem okazało się że da się go uratować. Na koniec królowa została no wiecie kilim
no i się obudziłam
niezłe połączenie wojsko egipskie i motory hi hi hi
-
Panna_M
Mi dzisiaj śnił się jakiś statek, na który weszłam, i sama płynełam nim nie wiem gdzie... i się obudziłam 
-
evka
A mnie sie dzis snilo rozpoczecie roku szkolnego moich blizniakow hihihii:)
-
hanka32
Wczoraj śnił mi się Biały Miś dlaczego własnie on nie pytajcie bo nie wiem wiem tylko że mój sen został spełniony i dziś gdy wróciłam z pracy czekał na mnie właśnie Biały Miś
.Mój mąż jest szalony.A że było ostatnio między nami trochę przykrych sytuacji stąd moje sny-zachcianki stały się rzeczywistością

-
Luśka
a mi się śniło że mój mężczyzna mnie zdradził..w senniku to oznacza że zaniedbuję swoje obowiązki..i fakt..zaczęłam pracować od tamtego tygodnia i po pracy czuję się strasznie zmęczona...no ale już zaczynam nadrabiać zaległości:P
-
evka
to co napisze moze wyda sie glupie smieszne nie do wiary ? wiezyc nie musicie ale napisze ostatnio teraz w tym tygodniu snilo mi cos niesamowitego snil mi pan jezus powaga i duze okno otwirajace sie przez wiatr do wnetrza pokoju i na scianie byl obraz ktory pamietam z mojego dziecinstwa obraz z panem jezusem i dzieciatkiem i matkom boska bylam w szoku obudzilam sie zlana potem i tak wystraszona ze szok wczoraj przed wyjazdem z domu zakrecilo mi sie glowie zamklam oczy i wydawalo mi sie ze widze malego aniola nie zwariowalam obiecuje wam wogule od 2 dni mialam jakies przeczucie zeby nie jechac w zaplanowanom podroz ale maz sie upar i
juz i uwieszcie mi ze wczoraj sie przekonalam ze jednak cos w tym bylo pszezylam koszmar beda jakies 20 kilosow od domu zimna krew meza i moja jakos doprowadzila nas szczesliwie do domu i reka boga bo inaczej to byla by katastrofa mowie wam
-
hanka32
Twój sen evka jest rzeczywiście niemożliwy i trudny co uwierzenia ale może faktycznie była to jakaś przestroga od Boga 
-
evka
A mnie dzis telefon dotykowy a to przez core bo marudzi wiecznie ze owy chce miec ech szkoda slow hiihi 
-
jagoda
a mi się dziś śniło że wracałam z uczelni jakimiś slumsami i cały czas pod górę i że próbowałam dodzwonić się do mojego lubego ale tez mi się nie udawało... wymęczyłam się strasznie...
-
evka
-
kamakoma
śniło mi się moje mieszkanie a w środku ja, nie ma dzieci - no własnie to musiał być sen
-
dzo
sama sobie tatuaż na nodze "dziergałam"
brzydki był
dobrze, że to tylko sen 
brzydki był
-
Hakiruono
Ja często pamiętam to co mi się śni. Dzisiaj mi się śniło, że przed kimś uciekałam i była to jakaś postać żywcem z horroru.
-
Luśka
a mi się śniły wypadające zęby
mam nadzieję że ten sen się nie sprawdzi 
-
dzo
to podobno źle wróżyLuśka pisze:a mi się śniły wypadające zębymam nadzieję że ten sen się nie sprawdzi
-
Hakiruono
Chyba idzie zima
bo dzisiaj śniły mi się wakacje nad morzem i cudowna kąpiel w morzu.
-
Melisa
Śniło mi się, że dostałam taki beznadziejny pierścionek zaręczynowy i wstydziłam się komukolwiek pokazać, a wszyscy chcieli zobaczyc