Co powinam zrobić pomocy !!!

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
juki
Jestem tu nowa :)

Co powinam zrobić pomocy !!!

Post autor: juki »

Chodziłam z chłopakiem 1, 5 miesiąca. On znalazł sobie po miesiącu nowa dziewczynę, a ja nadal o nim myślałam. We wrześniu spotkałam się znim w knajpie bo mamy wspólnych znajomych, a kiedy poszłam do łazienki to pytał się nagłos mojej koleżanki"a co ona wymiotować idzie ? ".Po takim czymś mi już mniej na nim zależało. ostatnio napisał do mnie i chciałam mu odpisać po 5 czyli jutro, ale jego była z którą chodził miała wypadek samochody.(jej nowy chłopak umarł). a mi chyba nadal zależy bo mi się po nocach sni. no i jeszcze jest taki chłopak wporządku który się we mnie zakochał na zabój, ale to nie to. co mam zrobić? może mu nadal zależy na tamtej ?
reffina

Re: Co powinam zrobić pomocy !!!

Post autor: reffina »

Olałabym temat, jeśli naprawdę mu na Tobie zależy to poczekaj, a sam się zacznie starać.
Luśka

Re: Co powinam zrobić pomocy !!!

Post autor: Luśka »

ogarnij się dziewczyno :) ile masz lat ? bo mi się wydaje że 13 :)
ODPOWIEDZ