Chcę się jej oświadczyć
-
d.bogdanik
- Jestem tu nowa :)
Chcę się jej oświadczyć
Cześć
Jestem Damian mam 20 lat. Pewno mnie tu zlinczujecie bo to kobiece forum, ale wymyśliłem oświadczyny jestem z kobietą dla mnie idealna ma 24 lata i kocham ją bardzo wiele razy rozmawialiśmy o ślubie itp.
Chce się oświadczyć ale nie tak że restauracja itp to jest banał i prostota.
Chciałbym więc zasięgnąć waszej rady co do mojego pomysłu.
26 grudnia drugi dzień świąt Marta moje szczęście zostaje w bielsku a ja wymyśliłem ze pojadę wtedy odwieźć mamę i brata do domu rodzinnego i teoretycznie zostane tam na noc. Tym czasem razem ze wspólnymi przyjaciółmi wymyślilismy że na placu Chrobrego w bielsku pod wielka choinką ustawimy prezent duże kartonowe ozdobione pudło w którym bedę z kwiatami i pierścionkiem na sciane zamku sułkowskich ustawimy lampe z arkuszem/szablonem treści "Kocham cię Skarbie" Magda nasza przyjaciółka przyjedzie z moją kobietą na ten plac pod jakimś tam pretekstem a karol facet magdy pomoże mi tam wszystko przygotować, chodzi o to żeby rozpakowała ten prezent.
Co o tym myślicie i może jakies rady uwagi?
Proszę o pomoc Damian.
Jestem Damian mam 20 lat. Pewno mnie tu zlinczujecie bo to kobiece forum, ale wymyśliłem oświadczyny jestem z kobietą dla mnie idealna ma 24 lata i kocham ją bardzo wiele razy rozmawialiśmy o ślubie itp.
Chce się oświadczyć ale nie tak że restauracja itp to jest banał i prostota.
Chciałbym więc zasięgnąć waszej rady co do mojego pomysłu.
26 grudnia drugi dzień świąt Marta moje szczęście zostaje w bielsku a ja wymyśliłem ze pojadę wtedy odwieźć mamę i brata do domu rodzinnego i teoretycznie zostane tam na noc. Tym czasem razem ze wspólnymi przyjaciółmi wymyślilismy że na placu Chrobrego w bielsku pod wielka choinką ustawimy prezent duże kartonowe ozdobione pudło w którym bedę z kwiatami i pierścionkiem na sciane zamku sułkowskich ustawimy lampe z arkuszem/szablonem treści "Kocham cię Skarbie" Magda nasza przyjaciółka przyjedzie z moją kobietą na ten plac pod jakimś tam pretekstem a karol facet magdy pomoże mi tam wszystko przygotować, chodzi o to żeby rozpakowała ten prezent.
Co o tym myślicie i może jakies rady uwagi?
Proszę o pomoc Damian.
Re: Oświadczyny
Na pewno jesteś kreatywny
Czy masz pewność, że za "wykorzystanie" ściany zamku nie poniesiesz przykrych konsekwencji? Nie znam przepisów, dlatego pytam na wszelki wypadek. A co do samego pomysłu: ja się cieszę, że przy naszych zaręczynach nie było nikogo ze znajomych. Dzięki temu najbliższe chwile mogliśmy dzielić tylko ze sobą, z czego mam fantastyczne wspomnienia.
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
No colours anymore, I want them to turn black
Pomysł jak najbardziej fajny:) A nie boisz się , że ktoś to wypapla Marcie?
http://www.sklep.kaja.com.pl/z-abazurem-c-1_23_30.html
-
d.bogdanik
Boję ale musiałem się poradzić;)
-
codzienna_mantra
Pomysł fajny, ale sporo osób zaangażowanych a to może oznaczać paplę
Ale trzymam kciuki, żeby wszystko się udało!
Ale chyba to i tak za dużo, bo z tego jak dobrze zrozumiałem to pół osiedla wciągnąłeś w to..
http://www.multilampy.pl/abazury
-
d.bogdanik
no pół 2 osoby:D
Coś się szczęściarz nie chwali. Miejmy nadzieję, że to dlatego, że jest zajęty przygotowaniami do ślubu 
http://signum.healthcare/ - prywatna opieka medyczna
Wspaniały i bardzo romantyczny prezent! Życzymy szczęścia!
Och jej jak to przeczytałam to się strasznie podjarałam 
Pomysł przegenialny, pytam jak poprzedniczki - czy wyszło?! Nie zamarzłeś w kartonie?
Pomysł przegenialny, pytam jak poprzedniczki - czy wyszło?! Nie zamarzłeś w kartonie?