brzydkie stopy
Re: brzydkie stopy
Skarpetki złuszczające? Przyznam, że nie znam. Jak to działa?
Nakładasz takie foliowe skarpetki nasączone kwasami, siedzisz z nimi godzine, dwie, ile potrzebujesz... Po kilku dniach zstara zrogowaciała skóra sama się złuszcza. Ot i cała filozofia 
Docha, a ta skóra tak sama złazi ? A co później? W sensie jak ona złazi to można smarować ?? Czy nie ?
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Nie wolno. Z nawilżaniem to trzeba poczekać aż wszystko samo zejdzie
Bo inaczej cały efekt pójdzie no... wiesz gdzie 
Dobrze wiedzieć
No to się chyba skuszę i potem podzielę efektami 
Mam nadzieję, ze będę zadowolona.
Tym bardziej że przy takich temperaturach jak ostatnio możliwe że szybko trzeba będzie się przerzucić na sandały
Mam nadzieję, ze będę zadowolona.
Tym bardziej że przy takich temperaturach jak ostatnio możliwe że szybko trzeba będzie się przerzucić na sandały
@Chilli a te efekty to od razu są widoczne, czy trzeba powtarzać?
Złuszcza się naskórek po 3-4 dniach więc widzisz juz pierwsze efekty. Ale to tez zależy od stanu Twoich stóp. Jeżeli potrzebują pomocy, to po 3-4 tyg mozesz powtórzyć.Żeby stopy były jeszcze bardziej gładkie. A potem to już co 5 tygodni. Ja tak robię np 
Chilli a mam jeszcze pytanie. Bo piszesz że się złuszcza po 3 lub 4 dniach. A od razu schodzi całość ? Czy to też trwa kilka dni?
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Regularna pielęgnacja - nic innego nie daje efektów. Ja co tydzień robię sobie spa z moczeniem stóp w soli kąpielowej i ścieraniem potem naskórka tarką (pumeksu przestałam używać po rewelacjach o rozwijających się w nim bakteriach) - potem nakładam krem dobrej jakości i to chyba jedyny sposób, żeby sobie z tym problemem poradzić.
Brabella, nie do końca działa, przynajmniej nie u mnie..
Nawet frezarka już mało co mi daje..
Z resztą jutro albo po świętach postaram się zrobić zdjęcie moich stóp.. wyglądają tragicznie..
a te skarpetki muszę kupić i wypróbować
Nawet frezarka już mało co mi daje..
Z resztą jutro albo po świętach postaram się zrobić zdjęcie moich stóp.. wyglądają tragicznie..
Mocz stopy w ciepłej wodzie z solom i użyj frezarki, to jest świetny przyrząd. Ja po frezarce jeszcze tylko wygładzam skórę, kremuję i mam miękkie, ładne stopy.
-
a_gatka
Polecam bardzo.Hadassa pisze: Z resztą jutro albo po świętach postaram się zrobić zdjęcie moich stóp.. wyglądają tragicznie..
Katusia.. u mnie i kąpiel i frezerka nie działają na długo...
Agatka 2 lata to sporo.. no to muszę przetestować
Agatka 2 lata to sporo.. no to muszę przetestować
-
a_gatka
Douglas ma je często w promocjach ew. popatrz na stronie. Męskie też są ok. 
Ja miałam może nie tylko problem ze stopami co z halluksami. Miałam z tego powodu straszne kompleksy przez dłuższy czas. Potem wpadłam na ten artykuł - SPAM Opisywany jest w tym artykule lek opracowany przez profesora Adama Landera. W sumie to podchodziła do tego sceptycznie i nie spodziewałam się żadnych efektów. No i miło się zaskoczyłam. polecam serdecznie 
Ostatnio zmieniony pn kwie 24, 2017 1:29 pm przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie spamować forum
Powód: proszę nie spamować forum
Peelingi i olej jojoba - to mój niezawodny sposób na zadbane stopy. Naskórek ścieram różnymi tarkami, jeśli nie potrzebuję mocne ścierania, wykonuję peeling solny 
Ocena bezpieczeństwa kosmetyku: http://www.cosmetosafe.pl/
Agatka dzięki za info
popatrzę przy okazji
Jak będę na zakupach..
Jak by mój X chciał spróbować, to było by super...
Anno, na haluksy to tylko operacja...
Shella, no niestety peelingi i tarki u mnie to za mało...
Jak by mój X chciał spróbować, to było by super...
Anno, na haluksy to tylko operacja...
Shella, no niestety peelingi i tarki u mnie to za mało...
Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest jakiś zabieg, jeśli stopy są już tak "zapuszczone" że krem nie pomaga
Endermologia - Special Day Spa
No to dlatego chcę sprobować skarpetek złuszczających... Na kosmetyczki czasu nie mam.
A frezarką za dużo sama nie zetrę...
A frezarką za dużo sama nie zetrę...
-
a_gatka
No to pospiesz się kochana, bo za chwilę słońce, sandałki i głupio z łuszczącymi się wyjść. 
- ScarletLukia
- Miła Kobietka
A jak z tym złuszczaniem poźniej, czy można wystawiać stopy na słońce?