czarny z miedzianym ? :)
czarny z miedzianym ? :)
Czesc, mam takie pytanie na temat malowania wlosow od spodu na inny kolor. Mam wlosy do lokcia , za łopatki ciemno brazowe podchodzacy pod czarny a chcialabym zrobic sobie pod tymi wlosami miedziane cos w tym stylu tylko ze inne kolory tu sa( innego zdj nie moglam znalezc). Co sadzicie o takiej zmianie ciemny braz a pod spodem miedzieny (rudy) ? Jakies zdjecia ? Ktoras poleca? Ktoras miala? Hot or not ? 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kochać to nie trzymać za rękę, lecz puścić ją by druga osoba nauczyła się chodzić w miłości.
Re: czarny z miedzianym ? :)
Koleżanka kiedyś miała, ale przy kręconych, kolor czerwony, ale spód nie miała zafarbowany na prosto, tylko zrobionego zygzaka...
Spowodowało to to, że w niektórych miejscach czerwony przebijał bardziej w innym mniej, wyglądało rewelacyjnie
Spowodowało to to, że w niektórych miejscach czerwony przebijał bardziej w innym mniej, wyglądało rewelacyjnie
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Moim zdaniem to już dawno wyszło z mody.
Ewentualnie taki podpalany kolor.
Ewentualnie taki podpalany kolor.
to że wyszły z mody to swoją drogą, teraz ombre jest modne
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
weronicka1987
- Miła Kobietka
Ombre też już jest passe 
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
to było dawno i nieprawda
ombre też wyszło z mody? :O to co teraz, na łyso? 

Czasem moda lubi powracac za jakis czas mysle ze beda te dwa kolory modne a znowu ombre uwazane za przeszlosc 
Kochać to nie trzymać za rękę, lecz puścić ją by druga osoba nauczyła się chodzić w miłości.
Mi osobiście takie połączenie nie przypada do gustu.