nawilżenie skóry po wakacjach
-
Ambasadorka Denique
nawilżenie skóry po wakacjach
Około 50-60% przebarwień powstaje na wskutek nadmiernej ekspozycji słonecznej, stąd też problem ten nasila się szczególnie po lecie. Pojawiają się one na najbardziej widocznych i odkrytych częściach ciała – na twarzy, rękach i dekolcie. Kończą się wakacje, więc czas zadbać o naszą twarz
) Polecamy maskę-krem z papai firmy Orientana. Można ją dostać m.in. w salonach Denique. Jej stosowanie zmniejsza przebarwienia posłoneczne, doskonale nawilża, odżywia i rozświetla skórę. Polecam
-
apollo
Re: nawilżenie skóry po wakacjach
Hehe... modzie gdzie jesteś? 
Po opalaniu polecam DERMOMASK - Maseczka after sun, którego koszt to 3 zł. Dotyczy to również "opalania" w solarium. Innym dobrym kosmetykiem może być choćby Hudosil Bodylotion, ale ten już kosztuje około 40 zł. To balsam nawilżający.

Po opalaniu polecam DERMOMASK - Maseczka after sun, którego koszt to 3 zł. Dotyczy to również "opalania" w solarium. Innym dobrym kosmetykiem może być choćby Hudosil Bodylotion, ale ten już kosztuje około 40 zł. To balsam nawilżający.
-
dione
Ja jednak uważam, że najlepszym sposobem na doprowadzenie naszej cery do porządku jest wizyta w SPA. Wystarczy weekend na Pojezierzu Brodnickim, a dokładnie w Hotelu Głęboczek, żeby skóra była idealnie zregenerowana. A do tego jest to takie przyjemne 
-
mimargo
Niby tak, ale nie każdą z nas stać na taki wypad. Myślę, że maseczki nawilżające i balsamy sobie poradzą z naszą, przesuszoną po wakacjach skórą.dione pisze:Ja jednak uważam, że najlepszym sposobem na doprowadzenie naszej cery do porządku jest wizyta w SPA. Wystarczy weekend na Pojezierzu Brodnickim, a dokładnie w Hotelu Głęboczek, żeby skóra była idealnie zregenerowana. A do tego jest to takie przyjemne
-
dzo
dione pisze:Ja jednak uważam, że najlepszym sposobem na doprowadzenie naszej cery do porządku jest wizyta w SPA. Wystarczy weekend na Pojezierzu Brodnickim, a dokładnie w Hotelu Głęboczek, żeby skóra była idealnie zregenerowana. A do tego jest to takie przyjemne
a Ty jak zwykle musisz reklamować jakiś hotel
-
Lusiek276
Nie ukrywam, weekend w SPA na pewno by mi się przydał, ale nie każdego na to stać
Muszę sobie radzić bez takich luksusów
Na szczęście wystarczy mi dobry krem nawilżający, bo się za bardzo do słońca nie wystawiałam. Ostatnio używam kremu Happy Per Aqua Flosleku i jestem zadowolona. Buzia jest gładka i nawilżona 
-
kika75
bardzo dobry jest balsam posłoneczny z mary cohr który nawilża łagodzi podrażnienia utrzymuje dłużej opaleniznę.
-
mimargo
Lusiek276 pisze:Nie ukrywam, weekend w SPA na pewno by mi się przydał, ale nie każdego na to staćMuszę sobie radzić bez takich luksusów
Na szczęście wystarczy mi dobry krem nawilżający, bo się za bardzo do słońca nie wystawiałam. Ostatnio używam kremu Happy Per Aqua Flosleku i jestem zadowolona. Buzia jest gładka i nawilżona
Ten Floslek to chyba dobra sprawa
-
Paulina13
też używam tego kremu, świetnie nawilża moją cerę i rewelacyjnie sprawdza się pod makijażLusiek276 pisze:Nie ukrywam, weekend w SPA na pewno by mi się przydał, ale nie każdego na to staćMuszę sobie radzić bez takich luksusów
-
pomcia
Dziewczyny najlepiej to dbać o skórę podczas opalania, lata a nie potem po wakacjach płakać.
-
skylark
a ja polecam natłuszczającą emulsję do kąpieli Oillan
(tak profilaktycznie) latem częściej raz na tydzień, dwa tygodnie, po lecie troszku rzadziej raz na miesiąc, jak dla mnie zbawienna jest 
-
Laalaa
ja dostalam w prezencie kupon podarunkowy z salonu B&B na Grzyboskiej na piling z masazem. To bylo rewelacyjne doswiadczenie, pierwszy raz robilam cos takiego... odprezajace i nawilzajace doswiadczenie. Skora gladka jak jedwab a masaz... wiadomo czysta przyjemność
To naprawde fajny pomysl na zadbanie o skore po lecie takie zabiegi
-
puderniczka
- Fajna Kobietka
moja skóra w zimie potrzebuje czegoś więcej niż tylko balsamów, łykam zawsze coś na nawilżanie od wewnątrz, teraz kupiłam tabletki Olej z kiełków pszenicy, wcześniej też coś z Gala miałam i skóra jest ok.
http://msadvertising.pl/
-
Nyska
Mi się teraz w zimie strasznie łuszczy skóra, koleżanka powiedziała mi, że na takie coś jest bardzo dobry DERMOGAL, kurcze okropnie to wygląda i chyba spróbuję, w sumie to nic nie szkodzi, jeszcze jak ona mówiła że działa. Może któraś z was stosowała DERMOGAL?
-
Kasia
Moja skóra też ma skromną chęć przesuszać się. Sama używam kremu odżywczego AA. Raz że działa w zimie dwa, że nie uczula mnie jak inne rzeczy. Co do balsamów, stoswalam ale mi nic to nie dajeNyska pisze:Mi się teraz w zimie strasznie łuszczy skóra, koleżanka powiedziała mi, że na takie coś jest bardzo dobry DERMOGAL, kurcze okropnie to wygląda i chyba spróbuję, w sumie to nic nie szkodzi, jeszcze jak ona mówiła że działa. Może któraś z was stosowała DERMOGAL?