Botki damskie - oceńcie

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
apollo

Botki damskie - oceńcie

Post autor: apollo »

Jak Wam się podobają? Zdjęcie ze sklepu Merg.
Czy tak wysokie buty będą wygodne?

Obrazek
joanna88
Jestem tu nowa :)

Re: Botki damskie - oceńcie

Post autor: joanna88 »

Bardzo podoba mi się kolor, burgund to absolutny hit jesieni! Co do fasonu to jest on bezsprzecznie modny, ale kojarzy mi się nieco pejoratywnie- z fashionistkami i blogerkami modowymi. Uważam, że jest to na pewno fason butów na jeden sezon, ale bardzo na czasie- co kto lubi ;)
pozdrawiam
www.celebrujchwile.blogspot.com
apollo

Post autor: apollo »

Na jeden sezon? Nie sądzę... Te botki na pewno nie są na jeden sezon - kto powiedział, że mam chodzić w tym samym co inne dziewczyny? Jeśli buty mi odpowiadają to inne opinie kompletnie mnie nie interesują ;-)
joanna88

Post autor: joanna88 »

No wiesz, wklejając zdjęcie butów na forum prosząc o opinie inne forumowiczki należy liczyć się że jednym będą się podobać, a innym nie. Skoro piszesz,że nie interesuje Cię opinia innych po co zakładasz wątek na forum :)
Więcej luzu, miłego dnia :)
www.celebrujchwile.blogspot.com
Zorka

Post autor: Zorka »

Fajne buty :), mają wysoki obcas, ale i sporą platformę - dlatego nie powinno się odczuwać zbytnio tej wysokości. Poza tym obcas jest dość szeroki - to tez wpływa na komfort chodzenia.
ARaczynska

Post autor: ARaczynska »

To zależy, czy często chodzisz na szpilkach, obcasach - jeśli nie, nie powinno być problemu.
Chociaż, szczerze powiedziawszy, jakoś nie pałam do nich miłością, zwłaszcza nie podoba mi się kolor - wiem, że to hit, jednak prawie z niczym się nie łączy ładnie. Preferuje bordo. Brąz, raczej te odcienie. :)
Miłośnik vintage? Mody? Stylistycznych zabaw? Retro sztuki?
ZAPRASZAM NA:
DIRTY-RUNWAY.BLOGSPOT.COM
Awatar użytkownika
piper
Miła Kobietka

Post autor: piper »

Ładny kolor, jak dla mnnie za wysokie ale... jaka cena?
izabelaw29

Post autor: izabelaw29 »

Mi tez sie podobaja,ale na tych obcasach od razu polamala bym nogi :)
pendientes artesanales
anulio

Post autor: anulio »

jak wyżej , ładne ale obcas za wysoki :)
Malaga
Miła Kobietka

Post autor: Malaga »

Jak dla mnie super, ale sama bym takich nie kupiła. Za wysoki obcas;/ A to równa się śmierć na chodniku :)
Poradnik domowy online
joko

Post autor: joko »

jak dla mnie obcas i przód nie taki... w tym sensie, że przód kojarzy mi się z butami ortopedycznymi, a obcas zbyt masywny, ale to moja opinia :-)
"It's never too late..."
marysia2008

Post autor: marysia2008 »

Zgodzę się z Joko ;) Chyba muszę Ci podesłać link do sklepu, w którym na pewno znajdziesz coś zdecydowanie ładniejszego :) Teraz jeszcze mają fajną promocję - otrzymasz rabat na zakupy 50 zł! Polecam! :)
allison
Fajna Kobietka

Post autor: allison »

Tak, na pewno autorka wątku czeka rok na link...

A pozostając w temacie botków - widziałyście może jakieś fajne skórzane modele w dobrej cenie (czyli przecenione ;). Coś na niskim obcasie mnie interesuje.
Stokrotka1

Post autor: Stokrotka1 »

A co powiecie o tych bucikach:SPAM ? Kupiłam je na przebranie na Sylwestra. Podobają się Wam? :)
Ostatnio zmieniony pn gru 23, 2013 8:49 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
miaamy
Super Gaduła

Post autor: miaamy »

takie buty nie mają być wygodne tylko ładne :P Nie wierzę w to, że buty na takim obcasie mogą być wygodne :P

Ja mam podobne do tych i zakładam jak nie musze daleko chodzić a chcę ładnie wyglądać :D Obrazek
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
Gumkadowlosow
Miła Kobietka

Post autor: Gumkadowlosow »

jako wysoka osoba (176cm) nie wyobrażam sbie, żeby w takich pomykać na co dzień. ale dla kogos, kto ma 1,50cm i jest przyzwyczajony do obcasów, to może byc ok
Bielizna-Delfin
Miła Kobietka

Post autor: Bielizna-Delfin »

Ja preferuję botki raczej na koturnie lub na płaskiej podeszwie,tak aby się w nich po prostu wygodnie chodziło. Na obcasie tylko w ostateczności chociaż wg mężczyzn właśnie takie są bardziej sexi:)
Awatar użytkownika
BLONDIrELLA
Miła Kobietka

Post autor: BLONDIrELLA »

Co do tych dwóch modeli butów mje zdanie jest nastepujące:

pierwsze - bardzo ciekawy kolor, mnie sie czarne dawno juz znudzily moglabym kupic jeśli miałyby ciekawe ozdobienia

Nie podobaja mi sie takie masywne grube obcasy, ja wybieram delikatniejsze albo szpilke

Co do koturna, sama mam na obcasie i koturnie. zajebiscie wydlużają nogi :in love: , choc podobno i bez butów mam długie..

drugie - kolor możliwy, kupiłam sobie kozaki miesiac temu tego koloru, ich minus jest taki że tylko na suchą pogode sie nadają. :(

fason butów jest bardzo zgrabny, ale po co te wywiniete futerko - dla mnie obrzydliwe :(

fajne ozdobienie klamerkami.

W sumie cały czas pomiatam w wysokich butach, no poza tą pogoda co lezy snieg i jest lód na chodnikach (w taka to niska podeszwa albo niski obcas).

Z tego co zauwazylam buty na wysokiej szpilce i platformie jednocześnie są bardzo wygodne jak dla mnie. Moze to własnie dzieki tej platformie, bo jak sie chodzi topalce nie są tak nisko jak widac w rzeczywistości i super sie wyglada w nich :)
Ostatnio zmieniony ndz sty 19, 2014 9:30 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: łączenie postów
Awatar użytkownika
Lilia

Post autor: Lilia »

miaamy pisze:takie buty nie mają być wygodne tylko ładne :P Nie wierzę w to, że buty na takim obcasie mogą być wygodne :P

Ja mam podobne do tych i zakładam jak nie musze daleko chodzić a chcę ładnie wyglądać :D Obrazek
swietne! gdzie takie mozna dorwac?
Awatar użytkownika
miaamy
Super Gaduła

kupiłam już parę lat temu to jest ich 3 albo 4 zima w małym sklepie w naszej mieścinie :) ale wydaje mi się że na allegro takie dorwiesz a i w sklepach coś podobnego będzie napewno :)
J. Carroll
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Piękne, tylko te palce w górze i cały ciężar na podbiciu chyba będą nogi bolały...
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
miaamy
Super Gaduła

ojj nogi bolą jak cholera ... to nie są buty do spacerów tylko do ładnego wyglądania :D
J. Carroll
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Post autor: Carina »

Zalezy jakie ;)
Niektore botki bywaja wygodniejsze od trampek ;p
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
MyCotton_pl
Miła Kobietka

Post autor: MyCotton_pl »

Ładnie wyglądają,ale ja też jestem zdania że będą po prostu niewygodne,tym bardziej teraz podczas zimy i nie wiem czy jest sens na chwile obecną je kupować.
highheel112

Post autor: highheel112 »

ja takich strasznie nie lubie. zbyt masywne sa. poza tym to nie tyle botki, co lity ;)
botki sa delikatniejsze, jak te
Ostatnio zmieniony sob mar 01, 2014 7:41 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wklejamy zdjęcia, a nie linki
ODPOWIEDZ