Świat mody oszalał - MACADEMIAN GIRL
-
anna_malk
Świat mody oszalał - MACADEMIAN GIRL
Dziewczyny, strasznie jestem ciekawa Waszych opinii w tym temacie!;) Piszcie co sądzicie.
http://www.glamki.pl/life/z-zycia-gwiaz ... _4112.html
http://www.glamki.pl/life/z-zycia-gwiaz ... _4112.html
Re: Świat mody oszalał - MACADEMIAN GIRL
Nie mój styl. Za dużo kolorowych klamotów. Jej zestawy są nieco przesadzone. W życiu bym nie wydała za Dejavu ponad 500zł.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Bardzo ekscentryczny styl. Świetny właśnie dla modowej blogerki. Jednak raczej nie na co dzień i nie dla każdej z nas. Ale na pewno warto się na niej wzorować, jeżeli chodzi o odważne zestawienia kolorów, wzorów, fasonów. Jednak trzeba odpowiednio dostosować "skalę" do własnej osoby, okazji, nastroju... Nie przesadzić z ilością klamotów 
www.kuferart.pl Galeria Artystyczna - w dodatku mamy fantazję...
Uważam, iż faktycznie stylizacje te są trochę przesadzone. No i cena .... Ale widocznie nie jednej taki właśnie odważny styl się podoba i ludzie z tego korzystają
Każdy ma swój gust i trzeba to uszanować, a może nawet nauczyć się czegoś nowego od takich osób ... może coś akurat kogoś zainspiruje?
hmm raczej się przebiera a nie ubiera, tyle szumu i to że jej się szafa w domu nie zamykała.. już lepsza jest ta maff fashion.. tylko nie wiem która jest bardziej pusta.. i czy faktycznie takie są...
ciekawe co by mi stąd dobrały?:D:D:D http://najstyl.pl/Odziez-damska/ może wyslemy do niej list z naszymi preferencjami:D
-
BarbaraLas
- Miła Kobietka
a idź ty:d głupeczku:D po co pisać listy ty mi powiedz.. przecie w necie ją możesz znaleźć.. pewnie cie tak odstrzeli jak jakiegoś kolorowego ptaka:D będziesz chodzić jak papuga:D
nie no weźźźźźź:D dlaczego ty mnie tak meczysz:D:D:D:D bejbe ciekawe jak ciebie by odstrzeliła:D w taki toczek czerwony z diamentami svarowskiego:D hahah chciałabym to zobaczyć:D
-
BarbaraLas
- Miła Kobietka
ale się ciebie dowcipy trzymają .. bardzo śmieszne..wiesz!
-
AnaStazJa
Zbyt odważne te stylizacje jak dla mnie. Strasznie źle bym się czuła w czymś takim. Kompletnie niepraktyczne i na bank nie nadają się do noszenia na co dzień. 
-
natka87
dla mnie za dużo kolorów, styl trochę taki odpustowy... xD wolę na przykład styl cajmel ...............albo Maffashion 
Treść wymoderowano
Proszę nie spamować
Treść wymoderowano
Proszę nie spamować
macademian wygląda światowo, zupełnie nie mój styl, ale jest dobra w tym, co robi i życzę jej jak najlepiej.
VINTAGE SHOP HappyEndings
-
kobietka1234
- Miła Kobietka
dla mnie zbyt klaunowate nie wyszlabym tak na ulice niestety