No to... Zdarza mi się kupować, ale bardzo rzadko a wam?
Re: Kupujecie oryginalne ciuchy?
No cóż, poprzedniczka gdzieś uciekła z pytaniem, więc pytanie spadło na mnie.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Czasem kupuję ale to bardzo rzadko.
Amantium irae amoris integratio.
-
AnaStazJa
Oj bardzo rzadko zdarzy mi się kupić coś takiego. Szkoda mi wydawać tyle kasy na jeden ciuszek. Jak dla mnie to zwykłe szastanie pieniędzmi. 
Lubię kupować oryginale ciuchy nie ze względu na markę, lecz na jakość. Lepiej wydać jednorazowo te dwieście złoty na buty i solidne półtora roku a nawet więcej, niż kupić trzy pary po 50zł. 
Jeśli chodzi o ciuchy to nie stać mnie na kupno tych po kolosalnych cenach. Jednak zazwyczaj ubieram się w sieciówkach. Oferują dość dobre ceny, jakoś jest zadowalająca a na wyprzedażach można trafić na naprawdę fajne cacka
Jeśli chodzi o ciuchy to nie stać mnie na kupno tych po kolosalnych cenach. Jednak zazwyczaj ubieram się w sieciówkach. Oferują dość dobre ceny, jakoś jest zadowalająca a na wyprzedażach można trafić na naprawdę fajne cacka
-
KruczoCzarna
- Miła Kobietka
Oryginalne w sensie nie podróby?
Czy oryginalne = bluza dresowa Adidasa, a nie H&M? Zdarza mi się kupować buty Nike czy Adidas, bo wg mnie jakościowo są najlepsze jako obuwie sportowe i wolę w nie zainwestować.
Kupuję ale nie jako orginał tylko ciuchy sportowe dobrej jakości ,buty sportowe najbardziej lubię reeboka a dla dzieci ecco ,ale kupuje też zwykle tanie szmatki i sekendhendem też nie pogadzę
- kusicielka
- Extra Kobietka
Jest sens kupować ciuchy dedykowane sportowi, jeśli sie go uprawia
Ale wtedy też są przewartościowane i warto szukać wyprzedazy itp. Nie mam ciśnienia na marki. teraz mam chrapkę na airmaxy do biegania, bo sa po prostu bardzo wygodne, ale też szukam taniej na alegro.
Markowe ciuchy (najczęściej) są lepszej jakości, dlatego paradoksalnie nie stać mnie na kupowanie ciuchów "nie markowych",
moja kancelaria prawna gdańsk
Rozumiem twój tok myslenia Alahambra
Po części się zgadzam.
ocynkownia biżuterii 
Ja staram się kupować takie ciuchy, ponieważ takie ciuchy mam na dłużej i są lepsze jakościowo.
centrum stomatologii warszawa
coś co ma mi służyć długo, to owszem wolę kupić oryginalne, albo przynajmniej ze sprawdzonej marki...
buty, dzinsy, torebki... wolę tu dołożyć pare złotych i miec to na dłuższy czas...
jezeli chodzi o resztę... to już róznie...
buty, dzinsy, torebki... wolę tu dołożyć pare złotych i miec to na dłuższy czas...
jezeli chodzi o resztę... to już róznie...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ja raz na jakiś czas kupie coś firmowego, ale to baaardzo rzadko. Wolę kupić np kilka bluzek w zwykłym sklepie niż jedną w firmowym 
Co znaczy oryginalne? No Adedosa, Nice i Chinel to nie kupię z pewnością.
Zazwyczaj buty kupuję, bo są trwalsze. Np z Adidasa mam juz z buty 5 lat...
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Buty kupuję oryginalne. Ciuchy różnie. Zwykle sprawdzam materiał z jakiego są wykonane i wtedy decyduję czy kupić. Metka nie ma dla mnie znaczenia.
Nie zależy mi na markowych ciuchach, ale nie lubię też nosić np. bluzy adidosa:)
Świetne są te nowoczesne ogrodzenia!:)
Re: Re: Kupujecie oryginalne ciuchy?
Ogólnie lubię, ale z cenami to grubo przesadzają... płacimy za firmę nie za ciuch.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
-
Amaretto
Ja kupuję
Mój facet też - są o wiele bardziej trwalsze. Ale żeby zaoszczędzić warto kupować przez sieć. Mój maż zamawiał ostatnio co nieco tu i był zadowolony.
Ostatnio zmieniony śr wrz 18, 2013 9:19 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Jeżeli chodzi o adidasy, to zawsze stawiam na to, żeby były markowe.. szczególnie, że wydam 200zł a ponoszę kilka lat, bo nie często biegam w adidasach..
Z bucików jeszcze tylko balerinki mam skórzane, bo bardzo często w nich latam, więc wole mieć trwalsze niż porozklejane po miesiącu..
Jeżeli o ubranka chodzi to uwielbiam Reserved i baaaardzo dużo tam zakupuje, chociaż zawsze na promocjach
Lubię też bardzo poszperać w starych dobrym lumpeksach.
Ważne, żeby się dobrze czuć w ciuchy a nie żeby miał znaczek Prady
Z bucików jeszcze tylko balerinki mam skórzane, bo bardzo często w nich latam, więc wole mieć trwalsze niż porozklejane po miesiącu..
Jeżeli o ubranka chodzi to uwielbiam Reserved i baaaardzo dużo tam zakupuje, chociaż zawsze na promocjach
Lubię też bardzo poszperać w starych dobrym lumpeksach.
Ważne, żeby się dobrze czuć w ciuchy a nie żeby miał znaczek Prady
-
Karolina93
- Miła Kobietka
A ja nie kupuje
Dlatego ze ciuchy mi sie szybko nudza i wole isc kupic sobie bluzke do Primarku za 3 euro ktora zaloze raz i do kosza ..A np za 50 euro juz by mi bylo szkoda wyzucic i by lezala w szafie
- redorange666
- Samiec
MNie nie stać na tanie rzeczy więc kupuje rzadko ale za to długo działają.
Ot takie moje przemyślenie i zasada działania.
Ot takie moje przemyślenie i zasada działania.
Zawsze kupuję firmówki, ale to dlatego, że najczęściej najwięcej ich jest w galeriach. Zresztą są ciekawsze niż te ciuchy z bazarku, więc czemu nie wydać 20 zł więcej? Jeśli chodzi o buty to jesli mi się podobają, to kupię nawet te za 600 
-
Agnieszka79
- Jestem tu nowa :)
Tak, raczej staram się kupować oryginały - kupuję rzadziej, ale starczają na dłużej i często noszenie ich jest bardziej komfortowe 
http://www.cezaryhalat.pl/
-
Marianna28
- Jestem tu nowa :)
Ja kupuję oryginalne ciuszki, ale TYLKO polskim producentów. W dobie sklepów internetowych można ubrać się oryginalnie, markowo i niedrogo kochane babeczki. Ta sukieneczka to moje wiosenne must have 
SPAM
SPAM
Ostatnio zmieniony pt mar 21, 2014 1:01 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Muszę przyznać,że czasem mi się zdarzy kupować oryginalne ubrania,jednak poluję na promocje i wyprzedaże,tam gdzie jest taniej. Warto poszukać także w sklepach z USA ceny są o wiele nizsze.
www.WszystkozAmeryki.com