Ciuchy polskich producentów
-
katii
Kupujecie ciuchy polskiej produkcji? Zważacie na to? Zastanawiam się czy przejść się do King Squara w Krakowie. Podobno tanio i tylko są tam sklepy polskich firm, ale boję się, że idzie za tym kijowa jakość.
-
santi
Re: Ciuchy polskich producentów
Nie sądze żeby ciuchy polskich producentów były gorszej jakości.
-
Eleganckistyl_pl
Moim zdaniem jakośc jest identyczna. Bez przesady, przecież "Dobre, bo polskie"
). Ja nie zwracam uwagi na to, czy dany produkt jest z PL czy nie, jeśli chodzi o ubrania oczywiście.
-
bugenwila
Szczerze już wolę polskie ubrania niż np. chińskie itp., robie zakupy rzadko ale tej chińskiej tandety już mam dość ;/ a w King Squerze polskich ciuchów by się trochę znalazło, trzeba iść polukac, a i ceny fajne, w weekend ide na zakupy trzeba jakoś odreagować tę pogodę 
-
fairy
szczerze to też wole poszukac czego polskiego. Polscy projektanci maja coraz lepsze kolekcje nawet za granicą wiec może lokalni producenci ciuchów będą z nich brać przykład. 
-
bugenwila
Tam są prawie sami polscy producenci z tego co widziałam.
-
fairy
Mnie też się podobają ubrania z orsaya czy h&m, ale problem jest taki ze pół polski potem chodzi w tym samym. Polskie sklepy daja możliwość wyroznienia się z tlumu 
-
bugenwila
A w tej trattori ktoś jadł? Bo na zakupach byłam ale nie mialam czasu usiąść...
-
Big-Brands.pl
Zgadza się,polskie sklepy dają taką możliwość ale wszystko zależy od tego gdzie się ubieramy. Ja bardzo często kupuje w sklepach internetowych i jak do tej pory jeszcze sie nie zawiodłam.
-
lolka6
A jak z męskimi ciuchami, ma ktos jakies doswiadczenia?
-
E-lejdis
Moim zdaniem wszystkie ubrania w sklepach sieciowych są marnej jakości,również te męskie. Tutaj nie ma wyjątku,ponieważ sama kilka razy mocno się an nich zawiodłam...
-
mmadleinee
Big-brands.pl Hihihi a ja tam nie przepradam za sklepami internetowymi. Wolę przymierzyć ubranie i zobaczyc jak wygląda przed zakupem. Kilka razy tylko udalo mi się przez Internet cos ladnego kupić. No a reszta to takie szmatki, już nawet w dziadeksach są lepsze rzeczy
-
mimargo
Ja też uważam, że polskie nie znaczy gorsze. Polski rynek odzieżowy już dawno dogonił zagraniczne firmy i nie mamy się już czego wstydzić
.
-
ela2323
Polskie rzeczy są znacznie lepsze. Pryznajmniej nie są to takie szmatki do podlogi, Ehh ostatnio w sumie mogę powiedziec że się zawiodłam bo wiele z rzeczy które są dostępne w sklepach to po prostu szmatki do podłogi dla bogatych jak pisano wcześniej. No a jak chodze po Galerii Krk to mnie coś trafia Tyle ludzi i co lepsze rzeczy są niestety wybrane
Nie wiecie gdzie można się w naprawdę dobre ciuszki zabezpieczyć No i żeby nie było takich tłumow. Nie nie jestem facetem, że nie lubię chodzić na zakupy ale nie lubie tych tłumów które się przetaczają przez sklepy.
Nie wiecie gdzie można się w naprawdę dobre ciuszki zabezpieczyć No i żeby nie było takich tłumow. Nie nie jestem facetem, że nie lubię chodzić na zakupy ale nie lubie tych tłumów które się przetaczają przez sklepy.
-
skylark
Ja zauważyłam już wcześniej, a moja mama niedawno widziała sondę na temat wiedzy o "polskości" w sklepach odzieżowych to 98% ludzi nie miało pojęcia, że np. Venezia czy Reserved, Top Secret są naszymi firmami. A poza tym ile firm jeszcze nie przebiło się do tego "butikowego" szału.
-
alicja88
Molana czytam twój post i się zastanawiam, czy jest taki sklep z ubraniami polskich producentów jak Trattoria. Mi się zawsze wydawało , że można Pizzę tam zjeść a nie kupić ciuchy, no ale mniejsza z tym.
Widzę, że gro osób poleca tutaj aukcje internetowe i to konkretne produkty, Ja osobiście jeszcze konta na takich aukcjach nie mam i jakoś nie planuję póki co zakładać. Ostatnio jak wykupiłam bilet miesięczny na wszystkie linie w Krk to sobie jeżdżę po galeriach na zakupy, chociaż mój facet tego bardzo nie lubi ale jednak. W ostatnią sobotę trafilam też do King Squera czy jak to się pisze. Nie ważne. Udało mi się kupić fajną kieckę na egzamin dyplomowy. Super materiał za 45 zeta. No i wiele innych mniejszych dodatkow. Ehh trzeba zacząć chyba oszczędzać, ale jak się przechodzi obok fajnych ofert to aż żal nie wejść i nie kupić czegoś. Jeszcze jak nie ma tłumów
Widzę, że gro osób poleca tutaj aukcje internetowe i to konkretne produkty, Ja osobiście jeszcze konta na takich aukcjach nie mam i jakoś nie planuję póki co zakładać. Ostatnio jak wykupiłam bilet miesięczny na wszystkie linie w Krk to sobie jeżdżę po galeriach na zakupy, chociaż mój facet tego bardzo nie lubi ale jednak. W ostatnią sobotę trafilam też do King Squera czy jak to się pisze. Nie ważne. Udało mi się kupić fajną kieckę na egzamin dyplomowy. Super materiał za 45 zeta. No i wiele innych mniejszych dodatkow. Ehh trzeba zacząć chyba oszczędzać, ale jak się przechodzi obok fajnych ofert to aż żal nie wejść i nie kupić czegoś. Jeszcze jak nie ma tłumów
-
Sklep.Sambora_pl
Każdy poleca aukcje internetowe,bo jest tam po prostu taniej a i wybór masz o wiele większy,to pewnie dlatego:) Zresztą sama siedzę w sklepach internetowych i wiem,ze zawsze można wybrać coś ciekawego,trzeba tylko poszukać.
-
fairy
Znalazłam ciekawy artykuł o modzie od polskich producentów:
moda-made-in-poland.html">http://moda3.pl/moda-made-in-poland.html.
Wiadomo mamy dobrych i znanych projektantów, ale większość osób jednak nie stać na ciuchy od nich. Na szczęscie są też polskie sklepy, gdzie można kupić coś fajnego w normalnych cenach
moda-made-in-poland.html">http://moda3.pl/moda-made-in-poland.html.
Wiadomo mamy dobrych i znanych projektantów, ale większość osób jednak nie stać na ciuchy od nich. Na szczęscie są też polskie sklepy, gdzie można kupić coś fajnego w normalnych cenach
-
Sklep.Sambora_pl
No ubrania i niektóre kolekcje maja naprawdę bardzo fajne,ale jedno co odstrasza to oczywiście cena... Chyba tylko nielicznych stać aby kupić coś takiego,dlatego wolę sklepy internetowe,bo jest dużo taniej.
W sumie zawsze można połączyć polskie ciuchy i ceny ze sklepów internetowych - coraz więcej polskich marek przekonuje się do internetowej sprzedaży i można trafić na bardzo dobre oferty. Ja na przykład ostatnio kupiłam klasyczną szmizjerkę do pracy za pół ceny.
-
anioł12345
- Miła Kobietka
teraz nawet zgraniczne są polskie 
Ja nie przepadam za kupowaniem przez Internet, bo zawsze jednak lepiej przymierzyć. Ale zdecydowanie popieram promowanie rodzimych producentów. A co do KS to też słyszałm, ze można tam znaleźć sporo polskich ciuchów za przyzwoitą cenę, więc w najbliższym czasie wypróbuję pewnie to miejsce
-
E-lejdis
Kupowanie ciuchów przez internet to sama przyjemność,w razie czego możesz przecież zwrócić dany model lub wymienić na inny. To żaden problem.