ale u nas to standard
.. bo zupa była za słona...
Re: .. bo zupa była za słona...
wierze
bo i ja go rozumiem 
ale u nas to standard
ale u nas to standard
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
NicolAa123
- Jestem tu nowa :)
Czesc Dziewczyny .. prosze was o pomoc .. zebyscie napisaly swoje zdanie na temat mojego postu na moim profilu.Z gory dziekuje.
Nie znoszę omijania prawdy gdy pojawia się jakiś problem, o którym nie powie ale widać, że "coś" jest... Nie dość, że wtedy nasuwają mi się najgorsze obawy... to jeszcze takie założenie "nie mówiłem, bo to nic takiego" albo "bo wiedziałem, że się wściekniesz".
Nie rozumie, że człowiek się martwi, tylko nagle wielka obraza z jego strony. A prosiłam, tłumaczyłam wiele razy: chcesz -powiedz mi, wściekać się będę jak się dowiem po czasie...
I naginania zaufania, bo to się z tym wiąże...
Nie rozumie, że człowiek się martwi, tylko nagle wielka obraza z jego strony. A prosiłam, tłumaczyłam wiele razy: chcesz -powiedz mi, wściekać się będę jak się dowiem po czasie...
I naginania zaufania, bo to się z tym wiąże...
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Black, doskonale Cię rozumiem, i wiem o co chodzi...
I nie wiem co się czasem u faceta w głowie dzieje, że mimo iż wie, to i tak nie powie... ;/
I nie wiem co się czasem u faceta w głowie dzieje, że mimo iż wie, to i tak nie powie... ;/
ostatnio zauważyłam że mo partner gotuje obiad dokładnie jak mój tato...
po nim cała kuchnia jest usyfiona...
a dwa... zostawia buty gdzie popadnie.. nie przejdzie kawałek dalej i zostawi gdzie ich miejsce...
tylko pod drzwiami
ale co ciekawe sama potrafię tak zrobić 
po nim cała kuchnia jest usyfiona...
a dwa... zostawia buty gdzie popadnie.. nie przejdzie kawałek dalej i zostawi gdzie ich miejsce...
tylko pod drzwiami