Owoców miorza nie lubię, za szampanem równiez nie przepadam. Jakie inne afrodyzjaki możecie polecić?
Afrodyzjaki
Afrodyzjaki
Cześć. Czy wierzycie w moc afrodyzjaków? W ostatnim czasie pochłaniam truskawki na kilogramy i wydaje mi się,ze coś w nich jest bo bardzo poprawiają mi humor 
Owoców miorza nie lubię, za szampanem równiez nie przepadam. Jakie inne afrodyzjaki możecie polecić?
Re: Afrodyzjaki
Ja również lubie truskawki ale już sie niestety kończą. Dobrym afrodyzjakiem są zioła. Polecam dodawać kolendrę do potraw.Bardzo dobre działanie ma równiez lubczyk. Szczgólnie u mężczyzn. Moj maż kiedyś najadł się lubczyku i potem chodził nabuzowany cały dzień . Tak wieć coś w tej medycynie ziołowej musi być.
Na kobiety dobre działanie ma natomiast sex elixir czyli tak zwana hiszpańska mucha. Jakiś czas temu przeczytałam artykuł z badaniami o niej , z którego wyszło,że środek działa na ponad 80% kobiet ale jedynie na 20% mężczyzn.
Ponoć dobre działanie maja również perfumy z feromonami chociaż osobiście uważam,ze wystarczy po prostu ładnie pachnieć i to samo w sobie jest feromonem.
Na kobiety dobre działanie ma natomiast sex elixir czyli tak zwana hiszpańska mucha. Jakiś czas temu przeczytałam artykuł z badaniami o niej , z którego wyszło,że środek działa na ponad 80% kobiet ale jedynie na 20% mężczyzn.
Ponoć dobre działanie maja również perfumy z feromonami chociaż osobiście uważam,ze wystarczy po prostu ładnie pachnieć i to samo w sobie jest feromonem.
Miąłma raz feromony ( love desire). Pachniały ładnie i nawet podobały się mężczyznom ale zmieniłam bo jednak to nie była moja bajka zapachowa.
Czy te syntetyczne afrodyzjaki to nie jest placebo aby ?
Czy te syntetyczne afrodyzjaki to nie jest placebo aby ?
U mnie akurat nie . Ale tak jak już tutaj pisałam sex elixir nie działa na każdego. Musiałabyś sama przetestować czy Ci to pasi czy nie. Nikt nie da Ci 100% pewności ,ze u Ciebie równiez będzie takie samo dzialanie jak u mnie. Musiałabyś sama przetestować. Jestem jednak zdania,że fajnie jest próbować w seksie takie nowe rzeczy, nowe zabawki. Dzięki temu nie dopada Cię rutyna. My mieliśmy taką zwiechę w seksie po około 4 latach razem ale potem zaczęliśmy się bawić,zamawiać różne rzeczy z internetu. Raz byliśmy nawet w sex shopie stacjonarnym ale średnio nam się tam podobało. Wolę kupować przez internet.