Badanie na temat seksualności kobiet
-
kamila2181
- Jestem tu nowa :)
Badanie na temat seksualności kobiet
Hej dziewczyny:) jestem studentką psychologii i prowadzę badanie na temat seksualności kobiet.Byłabym Wam bardzo wdzięczna za wypełnienie kwestionariusza, badanie trwa ok.15 minut,jest anonimowe i tylko dla kobiet. Można też wygrać bony do Empiku!na końcu pojawi się okno, że kwestionariusz został wysłany (jeśli się nie pojawi, to znaczy, ze przeskoczyłaś jakieś pytanie). Naprawdę dziękuję bardzo za pomoc:)!!! Oczywiście piszcie jak macie uwagi. Wynikami chętnie się podzielę!
https://docs.google.com/forms/d/1vRR4gA ... 0/viewform
https://docs.google.com/forms/d/1vRR4gA ... 0/viewform
Re: Badanie na temat seksualności kobiet
Ankieta poszła
)
Przyznam, że jestem ciekawa jakie będę wyniki, jeżeli jest możliwość, abyśmy mogły je poznać, to miło by było mieć do nich wgląd tutaj.
Pozdrawiam.
Przyznam, że jestem ciekawa jakie będę wyniki, jeżeli jest możliwość, abyśmy mogły je poznać, to miło by było mieć do nich wgląd tutaj.
Pozdrawiam.
Hehe ciekawe co z tego wyniknie w sumie 
Fotobudka czyli świetna zabawa na każdej imprezie.
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
Masz moze wyniki ankiety/ Bo widzę,ze jest już zamknięta więc może podasz chociaż jakie były odpowiedzi,co przeważało? Tak z czystej ciekawości.
wypełniłam 
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
karolinq12
- Miła Kobietka
Myślałam, że do końca życia nie będzie stać mnie nawet na głupie waciki, ale czuję, że dzięki tv.sexbook.com.pl niedługo wszystko się odmieni!:)