Seks z mężczyzną wzamian za pieniądze
-
piter13212
- Samiec
Seks z mężczyzną wzamian za pieniądze
Witam drogie panie, chciałbym zapytać jak zapatrujecie się na taki rodzaj seksu, czy byłybyście w stanie zapłacić mężczyźnie za seks? Jest to temat tabu wśród kobiet, ale niejednokrotnie spotkałem się z kobietami zainteresowanymi taką formą seksu.
-
piter13212
- Samiec
Re: Seks z mężczyzną wzamian za pieniądze
Zaznaczam że jestem mężczyzną więc proszę o wyrozumiałość
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Nie nie zapłaciłabym zadnemu mezczyznie za sex . Ani tez nie szukam przyjemnosci na boku . Dla mnie jest to wstretne sex za pieniadze obojetnie ktora strone to dotyczy wreczobrzydliwe 
-
piter13212
- Samiec
Ale kobiety różnie na to patrzą niektóre są wręcz zadowolone ze Sa tez mężczyźni którzy się prostytuują
że równouprawnienie 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
byc prostytutka to nie jest rownouprawnienie . Sprzedawac swe cialo to jest obrzydliwosc . brud ktorego nieda sie zmys ochyda . Czy to meska czy damska

-
piter13212
- Samiec
Słuchamy kolejnych osób. . .
Jak na to patrzę? Nijak. Jeśli kobieta lubi płacić facetowi za seks, to niech płaci. Nie moja sprawa. Ja zrobiłabym inny użytek z pieniędzmi niż płacenie za tego typu "przyjemności".
Poza tym nie traktuję ludzi przedmiotowo, więc do seksu mam inne podejście.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
Cukiereczek19
Osobiście nigdy bym tak nie zrobiła i nie popieram tego. Ale każda kobieta czy dziewczyna jest inna. Czasy się zmieniają - jest dużo singielek z dobrą pracą i zarobkami. Ich spojrzenie na świat jest inne. Nie mają czasu na miłość czy randki więc chętniej korzystają z takich usług 
Ale to jest tylko moje zdanie.
Ale to jest tylko moje zdanie.
Dla takich kobiet to raczej urozmaicenie, nie widzą w tym nic niestosownego. Tylko, że jest różnica między kobietami płacącymi za seks niż mężczyznami. Kobieta, która za to płaci podchodzi do tego z poziomem (o ile można to tak nazwać). W każdym razie tak słyszałam.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
- monika1992
- Miła Kobietka
w żadnym przypadku dla mnie sex jest dla osób kochających sie co to za przyjemnosc kochac sie z osoba której nie kochasz ? wstajesz rano a go już nie ma zaplaciłas mu i sobie poszedł od tak
dla mnie to nie była by przyjemnośc
Otóż to.monika1992 pisze:dla mnie sex jest dla osób kochających sie co to za przyjemnosc kochac sie z osoba której nie kochasz ? wstajesz rano a go już nie ma zaplaciłas mu i sobie poszedł od takdla mnie to nie była by przyjemnośc
-
piter13212
- Samiec
Ile osób tyle zdań na ten temat, ale widzę że raczej spotkałem się z negatywnym odbiorem
cóż czekamy dalej może ktoś Mnie obroni 
-
mary_pink1664
- Miła Kobietka
nie zgodziłabym się nigdy na takie coś... jeżeli kobieta nie ma sama do siebie szacunku i chce załapać różne choroby i zakażenia niech to robi jej sprawa :/
-
mary_pink1664
- Miła Kobietka
popieram w 100%Blackfox pisze:Otóż to.monika1992 pisze:dla mnie sex jest dla osób kochających sie co to za przyjemnosc kochac sie z osoba której nie kochasz ? wstajesz rano a go już nie ma zaplaciłas mu i sobie poszedł od takdla mnie to nie była by przyjemnośc
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
masz racje mary -pink1664
gnac jak najdalej
gnac jak najdalej-
piter13212
- Samiec
Nie wiem ile masz lat ale to nie jest zbyt dorosłe myślenie. Faceci z których usług korzystają chętne kobiety też się szanują i jeszcze byś się zdziwiła poziomem higieny. A klientki to najczęściej dobrze sytuowane, 'szanujące' się kobiety, które potrzebują trochę rozrywki. Poza tym nie każde spotkanie kończy się seksem, często zależy im na rozmowie i czułym podejściu faceta którego to uczucia nie każda kobieta zaznaje na codzień. Jeśli Ty zaznajesz to daj Ci boże ale Mi nie zabierajmary_pink1664 pisze:nie zgodziłabym się nigdy na takie coś... jeżeli kobieta nie ma sama do siebie szacunku i chce załapać różne choroby i zakażenia niech to robi jej sprawa :/
Dla mnie obojętnie czy to kobieta czy to facet się prostytuuje nie widze w tym nic złego skoro to lubi przecież nie robi nikomu tym krzywdy. Pozytym jak jest jakiś nie wyżyty typek ,typka lepiej niech idzie do prostytutki niż ma zrobić komuś krzywdę. Po zatym faktycznie jest sporo samotnych starszych kobiet i nie koniecznie maja ochotę na związek lub mąż już impotent a instynkt to instynkt.
Ja bym nie skorzystała ale nie gardzę takimi osobami.
Ja bym nie skorzystała ale nie gardzę takimi osobami.
Hmmmm....spotkalam sie juz z tym tematem na jakims babskim posiedzeniu i temat jest naprawde zroznicowany! Bo kobieta na stanowisku, z pelnym kontem, ktora nie ma instynktu rodzinnego gniazdka, dzieci itp. Chce sie spelniac tylko dla siebie i dla niej nie ma z tym problemu by byc dobrze zaspokojona i zaplacic, juz nie wspomne jesli libido danej kobiety jest naprawde wysokie. Jak ktos wspomnial, kobiety ktore stracily mezow i nie maja ochoty na zwiazek ale wciaz sa kobieetami i maja ochote sie tak czasem poczuc.
Kiedys tez byl podobny temat w rozmowach w toku, ale chodzilo o malzenstwa, chodzilo o to jak na co dzien kazda z nas placi swojemu facetowi za seks nawet nie swiadomie, bo kazda z nas ma swoje triki by przekupic na cos meza...a to na nowe meble, a to na wyjazd, u innych na nowy samochod i tysiace przykladow.
Denerwuje mnie tylko w tym fakt ze jesli to kobieta placi za sex czesto mowia jaka ...biedna...nie uklada sie jej w zyciu prywatnym, a moze ona tak chce, moze nie chce prac skarpetek i gotowac zupek, nie kazda z nas ma ochote byc matka polka. A jesli facet placi to ta kobieta tez jest biedna bo ponizona a ...ON... nadziany macho!
Ja ze swoim podejsciem moge jedynie zaplacic swojemu mezowi, wspanialym sniadankiem do lozka,a on kolacja i kinem haha. Choc jesli gdzies w moim okregu pojawia sie chipendails to za bilet zaplace i bedzie nie zly ubaw z moimi babeczkami.
Kazdy z nas jest inny i za ta innosc nie mozemy ich spychac na margines bo gdy by kazdy z nas przyznal sie publicznie do wszystkich skrywanych marzen, mysli, pragnien,zlosci, naiwnosci to malo kto wyszedl by na normalnego czlowieka
!
Kiedys tez byl podobny temat w rozmowach w toku, ale chodzilo o malzenstwa, chodzilo o to jak na co dzien kazda z nas placi swojemu facetowi za seks nawet nie swiadomie, bo kazda z nas ma swoje triki by przekupic na cos meza...a to na nowe meble, a to na wyjazd, u innych na nowy samochod i tysiace przykladow.
Denerwuje mnie tylko w tym fakt ze jesli to kobieta placi za sex czesto mowia jaka ...biedna...nie uklada sie jej w zyciu prywatnym, a moze ona tak chce, moze nie chce prac skarpetek i gotowac zupek, nie kazda z nas ma ochote byc matka polka. A jesli facet placi to ta kobieta tez jest biedna bo ponizona a ...ON... nadziany macho!
Ja ze swoim podejsciem moge jedynie zaplacic swojemu mezowi, wspanialym sniadankiem do lozka,a on kolacja i kinem haha. Choc jesli gdzies w moim okregu pojawia sie chipendails to za bilet zaplace i bedzie nie zly ubaw z moimi babeczkami.
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Każdy może robić co chce i jeśli taka kobieta nie ma nic przeciwko temu aby brać pieniądze za seks to niech bierze ale tak czy owak większość naszego społeczeństwa powie, że to prostytucja. Myślę, że po to pojawiło się na świecie takie uczucie jak miłość, namiętność i pożądanie aby było spoiwem w relacjach damsko-męskich między innymi przy seksie także. Jeśli kobieta bierze kasę za to, że kocha się z mężczyzną to według mnie nie ma w niej w ogóle tych uczuć to po co to robi? Podobne do czegoś?
Amantium irae amoris integratio.
Cynamonko masz racje ze nie ma nic piekniejszego niz MILOSC miedzy dwojgiem ludzi, ale jak i slyszymy o nie zaspokojonych facetach, taki potrafi isc droga i zgwalcic tak i podobne sa kobiety! Wiem, ciezko to pojac ale tak jest. A sa osoby ktore nie maja pojecia co to milosc, nie wyniosly tego z domu rodzinnego, nikt ich tego nie nauczyl, nie pokazdal, nie dal odpowiedniego przykladu!!
-
piter13212
- Samiec
Zgadzam się z przedmówczyniami
Miłość jest przepięknym uczuciem ale jeśli chodzi o te spotkanie z paniami gotowymi zapłacić Mi za spotkanie podkreślam nie zawsze opierające się na seksie, jeżeli występuje pełna dyskrecja a panie są zadowolone to można to traktować jako prace tylko oczywiście ze skutkami na podłożu emocjonalnym i systemów wartości ale z drugiej strony, Jest ryzyko jest zabawa kobiety też jej potrzebują i coś o tym wiem
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Myslisz ze znajdziesz te miłosc ?
Dla mnie jest to obrzydliwe jak ktos sie tym trudni tak jak pisałam .
Ale nie przeszkadza mi to , bo tak jak niejednokrotnie wspominałam kazda osoba ma prawo w swoim zyciu robic , postepowac tak jak uwaza . Bo to kazdego osobista sprawa . Jak pozwala komus byc meska czy damska prostytutka to ok .
A tobie zycze powodzenia
Dla mnie jest to obrzydliwe jak ktos sie tym trudni tak jak pisałam .
Ale nie przeszkadza mi to , bo tak jak niejednokrotnie wspominałam kazda osoba ma prawo w swoim zyciu robic , postepowac tak jak uwaza . Bo to kazdego osobista sprawa . Jak pozwala komus byc meska czy damska prostytutka to ok .
A tobie zycze powodzenia
-
Wariat2404
- Jestem tu nowa :)
Seks z młodym wysportowanym mężczyzna zapraszam 24 latka nie wyrzuty ?
-
Wariat2404
Wariat2404 pisze:Seks z młodym wysportowanym mężczyzna zapraszam 24 latka nie wyrzyty ?
-
Wariat2404
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.