Życiowa metamorfoza
-
Kasiunia95
- Jestem tu nowa :)
Życiowa metamorfoza
Słuchajcie dziewczyny, przechodziłam ostatnio w moim życiu lekki kryzys
. Zerwałam z chłopakiem i nie potrafiłam znaleźć nowego faceta, który by się mną zajął w odpowiedni sposób. Umówiłam się z moją przyjaciółką na kawę, na której opowiedziała mi że też przeżywała identyczny kryzys. Rozstała się z chłopakiem a nikogo nowego nie potrafiła znaleźć, do czasu. Trafiła na portal randkowy na którym znalazła wielu mężczyzn z okolicy ze zdjęciami i opisami, więc mogła sobie wybrać kogoś kto jej przypadł do gustu. Ja bez wahania również założyłam tam konto i od 3 dni piszę z moim przystojnym sąsiadem, który mieszka blok obok
.
.
Re: Życiowa metamorfoza
Na pewno to tak działa, na bank akurat na nim był somsiad i to jeszcze przystojny...
-
Kasiunia95
- Jestem tu nowa :)
Miałam akurat duże szczęście jeśli o to chodzi, każdemu się może udaćEryk0805 pisze:Na pewno to tak działa, na bank akurat na nim był somsiad i to jeszcze przystojny...
Nie rozumiem dlaczego po rozstaniu szukałaś od razu następnego faceta?
To chyba jednak nie był dla Ciebie taki szok, skoro bez pardonu założyłaś konto na pierwszym lepszym portalu randkowym?
Wykonamy dla Ciebie szafy na wymiar! Szklane drzwi? Skośny sufit? Szafa we wnęce? To dla nas żaden problem!
Życie pisze różne scenariusze, powodzenia 
Kasiunia95 pisze:Słuchajcie dziewczyny, przechodziłam ostatnio w moim życiu lekki kryzys. Zerwałam z chłopakiem i nie potrafiłam znaleźć nowego faceta, który by się mną zajął w odpowiedni sposób. Umówiłam się z moją przyjaciółką na kawę, na której opowiedziała mi że też przeżywała identyczny kryzys. Rozstała się z chłopakiem a nikogo nowego nie potrafiła znaleźć, do czasu. Trafiła na portal randkowy na którym znalazła wielu mężczyzn z okolicy ze zdjęciami i opisami, więc mogła sobie wybrać kogoś kto jej przypadł do gustu. Ja bez wahania również założyłam tam konto i od 3 dni piszę z moim przystojnym sąsiadem, który mieszka blok obok
.
.
Aby rozwiać wątpliwości możesz posłużyć się miłosnym rytuałem, opartym na białej magii. Ja korzystałam z pomocy rytualisty Dagom Molfara, który pomógl mi zyskać pewność, a w konsekwencji - partnera.
Zadbaj o siebie psychicznie jak i fizycznie
warto ułożyć sobie wszystko na spokojnie w głowie zanim wejdzie się na nowy etap. Ja polecam spotkanie z p. Marysią Kmieciak w Centrum Zmiany w Życiu. Są opcje rozmowy przez skypa w razie czego. Pamiętaj że zamiecione pod dywan sprawy piętrzą się 
Życzę odwagi i dużo miłości
Życzę odwagi i dużo miłości