Związek 16 latki z 33 latkiem

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Doskaaa
Jestem tu nowa :)

Związek 16 latki z 33 latkiem

Post autor: Doskaaa »

Witam,
Czy Waszym zdaniem związek 16 latki z 33 latkiem jest ok ?
Opowiem wszystko od początku co i jak jest.
Znamy się rok, od pół roku zaczęłam traktować go jak przyjaciela, aż w końcu doszło do tego, że się w nim zakochałam ( żeby nie było że zauroczyłam bo to u mnie krótko trwa ) , powiedziałam mu to na prawdę się zdziwił ale stwierdził, że jestem za młoda i że znajde sobie kogos w swoim wieku, ja na prawde nie chce nikogo innego, wiem ze mu sie podobam bo nie raz uslyszalam ze jestem ladna od niego, on ma 33 lata i zadnej kobiety nigdy nie mial z tego co mowila jego matka do mojej. Prawdopodobnie też jest przy okazji prawiczkiem więc jeszcze gorzej dla niego. Mieszkamy naprzeciwko siebie codziennie gadamy piszemy calymi dniami sms, ja go zachecam do siebie ale widac ze sie boi, nie raz zagadalam go na temat nawet sexu ale chwile pogadalismy na ten temat i potem jakos juz sie bal tego. On jest przystojny brunet z ciemnymi oczami i jest przystojny nawet moja mama to stwierdziła, jest takze bez nalogów nie pije oraz nie pali. Co ja mam zrobic zeby go w koncu zdobyc jak go przekonać ?
elzbieta45
Kobietka Expert

Re: Związek 16 latki z 33 latkiem

Post autor: elzbieta45 »

Wiesz ja uwazam ze kazdy ma prawo do uczuc . Znam pary gdzie spora roznica wieku dzieli i sa szczesliwymi małzenstwami juz od wielu lat. Miosc nie wybiera kochac i dazyc uczuciami mozna nawet z duza roznica wieku . poprostu daj mu czas tymbardziej pewnie ze jest tez niesmiała osoba bo na chura nic nie osiagniesz powoli małymi kroczkami a osiagniesz swoj cel.
Doskaaa

Ja mu powiedziałam, że do 18 nastki poczekam na zmiane jego decyzji. Na prawde mi na nim zalezy, moglam miec nie jednego chlopaka ale kazdego odrzucalam bo chce byc z nim.
elzbieta45
Kobietka Expert

wiesz zapewne jest odpowiedzialny skoro ci mowil ze masz 16 lat i mozec miec chłopca w swoim wieku .Ale tez swoja dojzałoscia cierpliwoscia mozesz zdobyc jego serce , a na to czas odpowie czy szczescie jest wam pisane wspolne
Doskaaa

On mnie bardzo lubi bo to widać jak miałam problemy w domu to mi pomagał zawsze. Jego ktoś podobno raz zranił ale nie jestem pewna czy to prawda. Nie mowi co bylo kiedys. Ja jestem do niego bardzo cierpliwa bo mi zalezy na nim i to bardzo, daje mu na prawde duzo czasu na zastanowienie sie. Mam nadzieje ze mu sie odmieni.
elzbieta45
Kobietka Expert

mezczyzne zdobedziesz . ale cierpliwie powoli . Jest twoim przyjacielem jest przy tobie a to bardzo duzo na reszte musisz poczekac nie poganiac byc przy nim poprostu byc a zapewne przerodzi sie to i w uczucie
Doskaaa

Ma w lutym mieć urodziny i chce gdzieś go zabrać to dobry pomysł ?
elzbieta45
Kobietka Expert

tak to dobry pomysł , mozesz go zaprosic w ramach prezentu . Do kina czy teatru , czy kolacja we dwoje
Doskaaa

Chce go na pizze zabrać zeby było smiesznie i w ogole, na swietach dalam mu maly prezent takze.
elzbieta45
Kobietka Expert

tak małymi kroczkami a to dobrze ze tak myslisz bo niespodzianki sa miłe i kazdy je lubi
Doskaaa

Czasami sie klocimy ale zaraz godziny i jest ok. Mam zamiar znowu cos mu dac za niedługo tak bez okazji nawet.
elzbieta45
Kobietka Expert

zapewne cieszy sie . wiesz potem jest dzien zakochanych tez mozesz cos fajnego wymyslec
Doskaaa

On ma urodziny 6 lutego właśnie i chce go wtedy zabrać na pizze i dać mu jakiś prezent.
elzbieta45
Kobietka Expert

jesli bedziesz rozwazna to zdobedziesz swego mezczyzne . A odwzajemnia ci sie czyms , zabiera ciebie gdzies
ladyD22
Fajna Kobietka

Post autor: ladyD22 »

Czesc! Wiesz on ma 33 lata ty 16 nic dziwnego ze sie boi ludzie by go palcami wytykali zaraz by go wyzywali od pedofili badz jeszcze gorzej nie mial by zycia taka nasza polska niestety. Ale mysle ze jak zdobedziesz pelnoletnosc moze wtedy bedzie lepeij :) juz nie bedzie strachu wkoncu bedziesz pelnoletnia, pozatym masz dopiero 16 lat duzo ci sie jeszcze moze zmienic. ale zycze powodzenia jak najbardziej :)
elzbieta45
Kobietka Expert

To tez racja bo w naszym spoleczenstwie brak uczuc ludzie tego niestety juz nie posiadaja . Ale tez nie mozna przekreslac miłosci uczuc w duzej roznicy wieku . Sa takie zwiazki , a kazdy człowiek sam wybiera i decyduje co do siebie . Tak jest to osoba młodziutka , zycie przed nia , ale niektore osoby w tym wieku sa juz odpowiedzialne dojzałe do samodzielnych decyzji . Tez moze sie duzo zmienic wydazyc . znam zwiazki z duza roznica wieku i sa naprawde szczesliwe i co niektorzy mogli by im pozazdroscic miłosci , szacunku do siebie .
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Bądź cierpliwa:) Skoro macie tak dobry kontakt to wszystko idzie w dobrym kierunku.
Powodzenia :)
elzbieta45
Kobietka Expert

tez tak mysle sylwia bo to znaczy ze nie jest obojetny . Moze z tej maki chlebek da
ODPOWIEDZ