Znajomość z internetu

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
justys321
Jestem tu nowa :)

Re: Znajomość z internetu

Post autor: justys321 »

A tak w ogóle to taka miłość z internetu ma szanse przetrwać? Ja ostatnio także poznałam kogoś na portalu randkowym spotkaliśmy się już kilka razy lobię go i on mnie chyba też ale daleko od siebie mieszkamy miał ktoś może taką sytuację?? Będę wdzięczna za wasze historie
http://www.kochlik.pl portal randkowy
olkien

Post autor: olkien »

Mógłby cię skrzywdzić. Poza tym jesteś dziewczyną. Ja na jego miejscu gdybym poznał fajną kobitę i był wolny to sam bym do niej przyjechał chociażby przez grzeczność.
Gdzie kupić nasiona marihuany
Awatar użytkownika
Fenek86
Samiec

Post autor: Fenek86 »

Nie chciałbym kobiety z portalu randkowego.
Dla mnie są to portale dla ludzi szukających wrażeń i dla desperatów.
Mało jest fajnych ludzi dookoła? Jak mam poznać fajną osobę to ją spotkam osobiście.
Wyjątkiem są znajomości z forum. :D
Byłem na dwóch spotkaniach forumowiczów i było zajebiście.
sylwia448

Post autor: sylwia448 »

No niestety ciężko trafić na sensowną znajomość kontaktując się tylko przez internet :( Gdyby chciał to by się pojawił i zrobił wszystko, żeby było coś więcej między Wami. Chyba nie zasługujesz na takie traktowanie... Ale fakt, człowiek uczy się całe życie.
bibitka

Post autor: bibitka »

Czemu od razy skrzywdzić mieszkam na chwilę obecną w Niemczech i tutaj właśnie przez taki portal randkowy znalazłam właśnie miłość rok temu akurat wzięłam ślub. Owszem można spotkać jakiegoś oszusta no ale to są wyjątki
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 8:06 pm przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
http://buziak.nl
ODPOWIEDZ