zmiana obfitosci miesiaczki;/ co jest ?

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
aniela1232

zmiana obfitosci miesiaczki;/ co jest ?

Post autor: aniela1232 »

Witam moj problem jest dosc pospolity zapewne przytrafil sie wielu z wam ale ja kompletnie nie wiem jak sobie z nim poradzic, dlatego tez chcialabym zadac kilka pytan i prosze kogos o odpowiedz. Mam 20 lat okres przewaznie mialam regularny roznice byly max 2 dni miesiaczce towarzyszyl ogromny bol juz od pierwszego okresu z ktorym nauczylam sie zyc trwal przez 2 dni..od 2 lat wspolzyje z chlopakiem jest to seks na zasadzie stosuknu przerywanego zawsze wychodzilismy z tego calo..wczoraj dostalam "okres" chociaz wcale bym tego tak ne nazwala..nie ma bolu ktory byl zawsze nie ma przepraszam za bezposredniosc "skrzepów" jest delikatne krwawienie ktore tak na prawde w malych ilosciach wydostaje sie na podpaske oczywiscie dzis rano zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywy...prosze powiedzcie mi co moglo spowodowac takie zmiany w mojej miesiaczce bo bardzo mnie to martwi!!! kompletnie nie wiem co myslec...pomocyyyy!
santi

Re: zmiana obfitosci miesiaczki;/ co jest ?

Post autor: santi »

Zalecam wizyte u ginekologa :)
Eleganckistyl_pl

Re: zmiana obfitosci miesiaczki;/ co jest ?

Post autor: Eleganckistyl_pl »

Wizyta u lekarza zdecydowanie zalecana. Takie coś może być spowodowane wieloma czynnikami. Może to być przykładowo stres, zmiana pogody, czy też zaburzenia hormonalne.
ODPOWIEDZ