Zielona kawa
Re: Zielona kawa
hej, czyli wychodzi jednak na to, że dieta-dobre odzywianie powinna towarzyszyć nam codziennie, ale warto czasem wspomóc sie czymś dodatkowo - choćby tabletkami na odchudzanie z ekstraktem np zielonej kawy, i zdrowy tryb życia sam zaowocuje piekna figurą - oj, chyba mnie troche ponosi...
Dieta i ruch to podstawa... Tabletki czy inne wspomagacze to tylko dodatek, bez którego można się obejść...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
no nic, to, rady radami, a ja zdecydowalam sie spróbować i zamowiłam taletki z ezielonakawa.pl... zobaczę czy mi pomogą, w sumie mają dotrzeć do poniedziałku, więc za chwile bede je testować na sobie...
To w takim razie powodzenia z zieloną kawą i czekamy na relacje 
Zmiana nawyków żywieniowych to świetna sprawa, wychodzi nam na dobre, nie tylko pod względem wyglądu, ale również zdrowia:) Jeśli chcemy dość mocno schudnąć, to spacer plus basen raz w tygodniu może być za mało. Najlepiej ok 3 razy w tygodniu, przez ok godzinę uprawiać jakiś sport czy iść na siłownię. A zielona kawa może być dodatkiem wspomagającym oczyszczanie organizmu z toksyn, nie zaszkodzi, ale nie oczekujmy, że po samej kawie schudniemy:)
trampoliny ogrodowe:)
to ta kawa w tabletkach jest? Nie słyszałam o tej kawie nigdy.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Zielona kawa tak samo, jak czarna może być stosowana normalnie. Taka do zaparzania, ale nie polecam, bo smakuje tak, że można się zrazić w ogóle do kawy
Ja kupiłam tabletki SPAM właśnie, tak jak ktoś pisał powyżej, żeby się wspomóc. Wcześniej już przeszłam na dietę zbilansowaną i pilnuję też kalorie. Kupiłam te tabletki, bo zaczynam biegać i chcę się jakoś wspomóc. Czasami trudno zrzucić wagę, jak się ma problemy z metabolizmem, nawet jak się stosuje dietę, czy ćwiczy i tak jest u mnie też, stąd pomysł z suplementem. Jeśli chodzi o efekty to na razie nie trudno pisać, ale negatywnych skutków nie zauważyłam zażywania kilkanaście dni.
Ja kupiłam tabletki SPAM właśnie, tak jak ktoś pisał powyżej, żeby się wspomóc. Wcześniej już przeszłam na dietę zbilansowaną i pilnuję też kalorie. Kupiłam te tabletki, bo zaczynam biegać i chcę się jakoś wspomóc. Czasami trudno zrzucić wagę, jak się ma problemy z metabolizmem, nawet jak się stosuje dietę, czy ćwiczy i tak jest u mnie też, stąd pomysł z suplementem. Jeśli chodzi o efekty to na razie nie trudno pisać, ale negatywnych skutków nie zauważyłam zażywania kilkanaście dni.
Ostatnio zmieniony pt sie 16, 2013 4:27 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Są tabletki zwane Zielona Kawa. Polecam.Baśka1971 pisze:Naprawdę myślisz że picie zielonej kawy załatwi sprawę odchudzania?
Tutaj poczytaj sobie o tym:
SPAM
Ostatnio zmieniony ndz sie 18, 2013 8:01 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Picie zielonej kawy nie załatwi sprawę odchudzania:) ale ją wspomoże, bo chyba o to chodzi z splementacją
...?
no i o to chodzi, po pierwsze dieta i ruch - i tu nie mam zamiaru z nikim dyskutować...
natomiast zielona kawa ma mi pomóc, może realistycznie wpływając na przemiane materiii, a może tylko na moja psychikę robiąc za takie placebo... zobaczę jak zacznę stosowac lada chwila... ale jestem pozytywnie nastawiona, chce zaeksprymentować
SPAM to mnie przekonało
natomiast zielona kawa ma mi pomóc, może realistycznie wpływając na przemiane materiii, a może tylko na moja psychikę robiąc za takie placebo... zobaczę jak zacznę stosowac lada chwila... ale jestem pozytywnie nastawiona, chce zaeksprymentować
SPAM to mnie przekonało
Ostatnio zmieniony ndz sie 18, 2013 8:03 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Może zielona kawa działa faktycznie, może oddziałuje tylko na psychikę (wspomniane placebo), to w gruncie rzeczy mało ważne, skoro nie szkodzi:) A wręcz przeciwnie, pomaga:)
od kawy polecam wieczorny spacer po kolacji 30-40 min, i na drugi dzień organizm mniej przyswaja tłuszczów.
http://www.gosia-art.pl sklep z biżuterią Swarovski
a może połączyć spacer z tabletakmi z ekstraktu z zielonej kawy? to chyba nie powinno byc problemem, o ile po kolacji ktoś ma jeszcze siły na spcer - w moim przypadku to rzadkość, niestety, jakbym miała siły na spacery to chyba nie łapałabym sie środkó wspomagających, a tak zawsze mam mozliwość spróbowania tabletek na odchudzanie
oczywiście ajko dodatek do diety
Temat zielonej kawy jest na tyle popularny, że nie musicie tu SPAMować, linkami do portali o tym....
Proszę mieć to na uwadze przy pisaniu swoich postów....
Proszę mieć to na uwadze przy pisaniu swoich postów....
Wydaje mi się, że jednak dieta z zieloną kawą, czy jakimkolwiek innym suplementem to trochę za mało, przydałby się choć minimalny ruch... Skoro nie ma czasu ani sił na regularne wysiłki, może w ciągu dnia? Zamiast autem pieszo, zaparkować dalej, by się przejść lub wysiąść przystanek wcześniej, serial zamiast na kanapie oglądać na steperze czy spacerując na bieżni itp
Na_diecie dobrze prawisz 
sama dieta i nawet suplementy to mało... Zdecydowanie potrzebny jest ruch...
Ja osobiście zaczęłam oglądać tv na steperze
Efekty piorunujące
sama dieta i nawet suplementy to mało... Zdecydowanie potrzebny jest ruch...
Ja osobiście zaczęłam oglądać tv na steperze
Efekty piorunujące
Wszystko zależy jaką dietę zaczniemy stosować. Nad zieloną kawą badania robiły przede wszystkim południowoamerykańskie ośrodki naukowe. W jednej z grup badanych okazało się, że u pacjentów stosujących ograniczenie spożywanych kalorii jedynie do 1200 kalorii dziennie. W grupie, która dodatkowo w trakcie kuracji spożywała zieloną kawę średnia waga spadła o 3 kilogramy więcej. Natomiast ćwiczenia fizyczne nie zaszkodzą. Jeśli akurat ktoś zdecyduje się właśnie na spalacz tłuszczu, czyli choćby zieloną kawę w tabletkach to najlepiej z tego, co wiem biegać. Wtedy można przyśpieszyć zrzucanie wagi.
w sumie wszytsko to fajnie brzmi i tak łatwo się mówi... tabletki na odchudzanie w moim przypadku maja wpsomóc dietę i być może poprawić własne samopoczucie i musze przyznać, że ekstrakt z zielonej kawy ma u mnie już jeden plus - nie wywołuje snesacji żołądkowych, co bardzo mi się podoba, choć reakcja oranizmu to indywidualna sprawa 
a co do popularności to prawda, w sumie wystarczy w wyszukiwarkę wpisać "zielona kawa" i cała masa stron wyskakuje
a co do popularności to prawda, w sumie wystarczy w wyszukiwarkę wpisać "zielona kawa" i cała masa stron wyskakuje
Suplementy diet, skuteczne czy nie, mają jednak pewien plus
Motywują nas do przestrzegania diety i regularnych wysiłków. Nie chcemy przecież, żeby kasa wydana na zieloną kawę czy cokolwiek innego poszła w błoto przez folgowanie sobie
Bo chyba nikt już dziś nie wierzy, że można schudnąć od samego łykania tabletek, bez żadnych wysiłków...?:D
tu się z Tobą nie zgodzę... znając ludzi, wiele osób raczej pozwoli sobie na coś, bo przecież mam suplementy...na_diecie pisze:Suplementy diet, skuteczne czy nie, mają jednak pewien plusMotywują nas do przestrzegania diety i regularnych wysiłków.
prędzej już skuteczna dieta , czy ruch , zmobilizuje nas do szukania czegoś jeszcze...
To w sumie moze być filozoficzna dyskusja - mnie akurat motywuje - z jednej strony fakt, że mam wspomagacza (nie jestem z tym sama), z drugiej strony - wydane pieniadze - niech się nie zmarnują - w końcu nie po to inwestuję w tabletki na odchudzanie, by je "przejeść"...
Dla mnie Zielona Kawa stała się dopingiem i im wiecej czytam tym bardziej myślę: "inni mogli, ja też dam radę" i naprawdę nie liczę, że ekstrakt "odwali" za mnie brudną robotę - on mi pomaga w mojej głowie i brzuchu
Dla mnie Zielona Kawa stała się dopingiem i im wiecej czytam tym bardziej myślę: "inni mogli, ja też dam radę" i naprawdę nie liczę, że ekstrakt "odwali" za mnie brudną robotę - on mi pomaga w mojej głowie i brzuchu
każdy z nas jest inny
każdy ma prawo do swojego zdania 
dietę trzymam tabletki odstawiłam
dietę trzymam tabletki odstawiłam
-
apollo
Co do zielonej kawy - to prawda. Poczytajcie - SPAM Zielona kawa ma takie właściwości, ale tutaj ponownie pojawia się kwestia systematyczności i tego na jaki produkt traficie. W tym serwisie macie kawę dającą efekt, ale w sieci można trafić na podróbki - uważajcie co kupujecie.
Ostatnio zmieniony wt wrz 10, 2013 3:53 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: w necie jest tyle dodatkowych portali, że nie musimy tu SPAMować linkami
Powód: w necie jest tyle dodatkowych portali, że nie musimy tu SPAMować linkami
Potwierdzam, że zielona kawa naprawdę działa i widać efekty jej stosowania tylko trzeba kupić oryginał a nie podróbki. Aktualnie kupuje na SPAM sprawdziłam że maja oryginalną zieloną kawę.
Ostatnio zmieniony wt wrz 17, 2013 7:05 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: za SPAM podziękujemy
Powód: za SPAM podziękujemy
-
Jola Jolanta
- Jestem tu nowa :)
A czy ta zielona kawa będzie ok ?SPAM
Ostatnio zmieniony czw wrz 26, 2013 10:42 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę wkleić zdjęcie lub samą nazwę produktu
Powód: proszę wkleić zdjęcie lub samą nazwę produktu