Slimcea - wasze opinie

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
sunandflower
Jestem tu nowa :)

Slimcea - wasze opinie

Post autor: sunandflower »

Hej wszystkim ;) czy jest tu osoba, która stosowała środek wspomagający odchudzanie Slimcea? Zależy mi na rzetelnych opiniach, ponieważ po ciąży mi się przytyło i chciałabym czymś wspomóc moją dietę i ćwiczenia.
cotton
Miła Kobietka

Re: Slimcea - wasze opinie

Post autor: cotton »

zamiast chemii polcecam naturalne albo zupełnie nieszkodliwe dla organizmu metody na spadek wagi i polepszenie sylwetki. Nie bierz żadnych środków wspomagających przecież to świństwo.
Katarzyna28

Post autor: Katarzyna28 »

no właśnie, to nic nie daje!

lepiej zmienić nawyki żywieniowe. często nie trzeba się jakoś ograniczać tylko po prostu jeść to, co nasz organizm "lubi". nie wiem czy slyszalyscie kiedys diecie pod kod metaboliczny? ja ostatnio sporo o tym czytam bo duzo kobiet schudło w ten sposob i to ode mnie ze znajomych
hanioo

Post autor: hanioo »

Ja rozpoczełam kurację ze Slimcea od tego roku. Paczka przyszła mi 5 stycznia i wtedy rozpoczełam brać. Oczywiście tabletki używam jako uzupełnienie mojej zaplanowanej diety. Mam nadzieje że hamowanie łaknienia jakie już zaczynam odchuwać pomoże mi w konsekwentym utrzmymaniu diety.
ODPOWIEDZ