Slimcea - wasze opinie
-
sunandflower
- Jestem tu nowa :)
Slimcea - wasze opinie
Hej wszystkim
czy jest tu osoba, która stosowała środek wspomagający odchudzanie Slimcea? Zależy mi na rzetelnych opiniach, ponieważ po ciąży mi się przytyło i chciałabym czymś wspomóc moją dietę i ćwiczenia.
Re: Slimcea - wasze opinie
zamiast chemii polcecam naturalne albo zupełnie nieszkodliwe dla organizmu metody na spadek wagi i polepszenie sylwetki. Nie bierz żadnych środków wspomagających przecież to świństwo.
-
Katarzyna28
- Jestem tu nowa :)
no właśnie, to nic nie daje!
lepiej zmienić nawyki żywieniowe. często nie trzeba się jakoś ograniczać tylko po prostu jeść to, co nasz organizm "lubi". nie wiem czy slyszalyscie kiedys diecie pod kod metaboliczny? ja ostatnio sporo o tym czytam bo duzo kobiet schudło w ten sposob i to ode mnie ze znajomych
lepiej zmienić nawyki żywieniowe. często nie trzeba się jakoś ograniczać tylko po prostu jeść to, co nasz organizm "lubi". nie wiem czy slyszalyscie kiedys diecie pod kod metaboliczny? ja ostatnio sporo o tym czytam bo duzo kobiet schudło w ten sposob i to ode mnie ze znajomych
Ja rozpoczełam kurację ze Slimcea od tego roku. Paczka przyszła mi 5 stycznia i wtedy rozpoczełam brać. Oczywiście tabletki używam jako uzupełnienie mojej zaplanowanej diety. Mam nadzieje że hamowanie łaknienia jakie już zaczynam odchuwać pomoże mi w konsekwentym utrzmymaniu diety.