Zemsta jest słodka...
-
Kogumafull
- Jestem tu nowa :)
Zemsta jest słodka...
Dziewczyny jakie macie pomysły na Zemstę na byłym partnerze??

-
Nala
Re: Zemsta jest słodka...
Bycie jeszcze wspanialszą dziewczyną niż wtedy, gdy byliśmy razem. A gdy on spojrzy z żalem, że już nie jesteś jego kobietą - bezcenne.
Zrób się na piękność, nowa fryzura i ciuchy, szpilki i niewinnie pojaw się na jego osiedlu, jakby nigdy nic. Być może go spotkasz, to pomachaj mu i obdaruj uwodzicielskim spojrzeniem. Tylko nie rób jakiś głupich zdjęć jak to robią małolaty i potem wstawiają na portale. Pokaż mu że właśnie stracił świetną dziewczynę , kup pocztówkę i wyślij mu pozdrowienia np z Tunezji

Myślę że najlepsza zemsta to pokazanie że sobie bez niego świetnie radzisz,że wypiękniałaś,jesteś uśmiechnięta i szczęśliwa,otoczona znajomymi i adoratorami.To wtedy wyglada dla niego tak że się przy nim marnowałaś a bez niego w końcu rozwinęłaś skrzydła.Jeżeli facet jest w miarę inteligentny to dotrze do niego że jest beznadziejnym partnerem.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
-
Kogumafull
haha ta pocztówka mnie zaciekawiła i rozbawiła ;p
-
Kogumafull
A może zemsta to żadne rozwiązanie? 
dlatego chyba taka zemsta o jakiej tu pisałyśmy jest najlepsza bo nie ośmieszasz siebie i nie masz pózniej wyrzutów sumienia.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Były partner to były=przeszłość.... po co marnować czas i energię na wymyślanie sposobów zemsty na nim? nie lepiej skoncentrować się na sobie
a co on myśli to chyba już nieważne 
Zgadzam się z resztą dziewczyn
pokazanie się piękną i szczęśliwą to najlepsza zemsta xD
-
Kogumafull
Hmmm.. ja jestem babką mściwą. zawsze lubię pokazać kto ma ten ostatni ruch miażdżący
Chyba taka kobieca natura.... Myślę że dobrym sposobem jest tez zbliżenie się do jego najlepszego przyjaciela, ale to już dla bardzo odważnych i bardzo skrzywdzonych:P