Zemsta jest słodka...

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Kogumafull
Jestem tu nowa :)

Zemsta jest słodka...

Post autor: Kogumafull »

Dziewczyny jakie macie pomysły na Zemstę na byłym partnerze?? :diabel :witch :)
Nala

Re: Zemsta jest słodka...

Post autor: Nala »

Bycie jeszcze wspanialszą dziewczyną niż wtedy, gdy byliśmy razem. A gdy on spojrzy z żalem, że już nie jesteś jego kobietą - bezcenne.
Rebla
Miła Kobietka

Post autor: Rebla »

Zrób się na piękność, nowa fryzura i ciuchy, szpilki i niewinnie pojaw się na jego osiedlu, jakby nigdy nic. Być może go spotkasz, to pomachaj mu i obdaruj uwodzicielskim spojrzeniem. Tylko nie rób jakiś głupich zdjęć jak to robią małolaty i potem wstawiają na portale. Pokaż mu że właśnie stracił świetną dziewczynę , kup pocztówkę i wyślij mu pozdrowienia np z Tunezji :D :woman:
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

Myślę że najlepsza zemsta to pokazanie że sobie bez niego świetnie radzisz,że wypiękniałaś,jesteś uśmiechnięta i szczęśliwa,otoczona znajomymi i adoratorami.To wtedy wyglada dla niego tak że się przy nim marnowałaś a bez niego w końcu rozwinęłaś skrzydła.Jeżeli facet jest w miarę inteligentny to dotrze do niego że jest beznadziejnym partnerem.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Kogumafull

haha ta pocztówka mnie zaciekawiła i rozbawiła ;p
Kogumafull

A może zemsta to żadne rozwiązanie? :?:
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

dlatego chyba taka zemsta o jakiej tu pisałyśmy jest najlepsza bo nie ośmieszasz siebie i nie masz pózniej wyrzutów sumienia.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

Były partner to były=przeszłość.... po co marnować czas i energię na wymyślanie sposobów zemsty na nim? nie lepiej skoncentrować się na sobie :) a co on myśli to chyba już nieważne :)
Awatar użytkownika
lokowka
Fajna Kobietka

Post autor: lokowka »

Zgadzam się z resztą dziewczyn :D pokazanie się piękną i szczęśliwą to najlepsza zemsta xD
Kogumafull

Hmmm.. ja jestem babką mściwą. zawsze lubię pokazać kto ma ten ostatni ruch miażdżący :P Chyba taka kobieca natura.... Myślę że dobrym sposobem jest tez zbliżenie się do jego najlepszego przyjaciela, ale to już dla bardzo odważnych i bardzo skrzywdzonych:P
ODPOWIEDZ