Zele pod prysznic
-
superpiekara
Re: Zele pod prysznic
ja ie lubię żeli do kąpieli połączonych z peelingiem. bo może i się tym jakoś umyję ale już pewnością nie ma co oczekiwać na dobre złuszczenie skóry, dla mnie to taki zbędny wydatek i tyle:) lepiej już kupić sobie oddzielnie żel i peeling 
-
apollo
Świetne są żele pod prysznic DOLCE&MANIA. Polecam zapach soku anyżowego
Z tego co pamiętam dostępne są jeszcze takie zapachy jak sok ananasowy, sok grejfrutowy i sok jabłkowy. Fajne i tanie kosmetyki.
-
agusnysa
Christian Dior Jadore piekny zmyslowy uwodzicielski zapach hmmmmmmm kocham go!
-
Natalia Ephemer
Kiedyż używałam Topicremu... mmm skórą jak u niemowlaczka...
-
skorupka
ja uzywam zeli nawilzajcych ciało bo mam dardzo sucha skure sa to zele dave i adidasa dardzo dobrze nawilzaja skure i pozostawiaa przyjemny zapach
-
witaminka
Obecnie używam żelu pod prysznic Kylie Minogue Showtime. Pięknie pachnie i ma drobinki brokatu
) Bomba 
-
kika75
czego używacie pod prysznic?
wasz sprawdzony kosmetyk pod prysznic jaki i dlaczego ? mój to z mary cohr energetyzujący żel z olejkami esencjonalnymi nawilża i pięknie pachnie.
-
Sklep.Sambora_pl
Re: czego używacie pod prysznic?
Jeżeli chodzi o żel pod prysznic,to stawiam na zapach. Im ładniej pachnie tym jest dla mnie lepszy. To w zasadzie jedyne kryterium jaki się kieruje podczas zakupu:)
-
Paulina13
Moim ulubionym żelem pod prysznic jest żel o zapachu mango&marakuja z serii Natural Body, zapach ma wręcz rewelacyjny!!
-
Hakiruono
Jak dla mnie to zdecydowanie żel o zapachu owocowym np. Kwiat cytryny i bazyli.
-
Lusiek276
ja tak jak Paulina13 używam żelu Natural Body Flosleku. Lubię wersję opuncja - biała herbata, zapach jest przyjemny, a żel wydajny 
-
Patrycja1863
ja uzywam zelu pod prysznic z DOVE lub NIVEA o zapchu kwiatów sa super;D
-
pomcia
a wiecie, że żele nie są zbyt zdrowe dla naszej skóry
-
skylark
pomcia pisze:a wiecie, że żele nie są zbyt zdrowe dla naszej skóry
oooo, a tutaj się zaskoczyłam, czemuż to?
Ja używam wszystkiego, jak leci... co mi wpadnie w drogerii w ręce to biorę, całą wannę mam zastawioną i nie używam tego samego przez dłuższy czas.
-
apollo
Ostatnio testowałam żel pod prysznic GUAM BAGNO MARE "NORTH EAST". Nie miałam jeszcze od nich nigdy wcześniej żelu pod prysznic, a sporo produktów już testowałam. Jest to skoncentrowany wyciąg z alg morskich. Super wygładza skórę 
-
Konkordia
Ja zawsze mam kilka produktów po prysznicem. Przeważnie kieruje się zapachem i wydajnością produktu. Uwielbiam jak się dobrze pieni
Lubie mieć żel lawendowy na wieczór i jakiś cytrusowy pobudzający na poranek.
Lubie mieć żel lawendowy na wieczór i jakiś cytrusowy pobudzający na poranek.
-
oOosylwiaoOo
Ja najbardziej lubię johnsona. Skóra po nim jest taka fajna delikatna i dobrze nawilżona:)
Ja zawsze wybieram ten produkt, który ma ładny zapach:)
Ja zawsze wybieram ten produkt, który ma ładny zapach:)
-
Maurelia
Na ogół żele do kąpieli z The Body Shop, a ostatnio olejek Titti Frutti Farmony. Oba za zapachy, a ten pierwszy jeszcze za wspaniałą piankę 
Dove i palmolive
Ziaja
Mają fajną gamę zapachowych żelów pod prysznic 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
-
dzo
oni mają te "Mydła w płynie" pod prysznicTinuviel pisze:ZiajaMają fajną gamę zapachowych żelów pod prysznic
ja lubię żele adidasa;) są mega odświeżające 
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.