Jaki balsam dla mężczyzny?

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
efunka
Jestem tu nowa :)

Re: Jaki balsam dla mężczyzny?

Post autor: efunka »

Faktycznie kosmetyki nivea ostatnio straciły na jakości. Ja mojemu mężowi kupiłam balsam gal z olejem z wiesiołka. Wypróbuj sobie
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Jest teraz masa możliwości, spróbuj np garniera, neutrogeny...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Lagenko_pl
Fajna Kobietka

Post autor: Lagenko_pl »

Nivea ma bardzo fajna serię balsamów dla mężczyzn wiec śmiało można jej poszukać,z Fa były podobne ale jakościowo wg mnie nieco słabsze. teraz w sklepach internetowych znajdziesz fajne promocje na zestawy kosmetyków.
efunka

Post autor: efunka »

to my właśnie przerzuciliśmy się na balsam gala z wiesiołkiem, bo mieliśmy dość balsamów garniera chociażby. Problem był taki, że się kiepsko wchłaniały te balsamy, mój facet to był natłuszczony normalnie, pomimo, że stosował mało balsamu. Ten z wiesiołka lepiej się wchłania, przynajmniej na naszych ciałach
Lagenko_pl
Fajna Kobietka

Post autor: Lagenko_pl »

Garnier też jest w porządku i niczego sobie jeżeli chodzi o sam skład wiec czemu nie spróbować. Dla mnie jakościowo bardzo zbliżone do kosmetyków serii Nivea men.
Sandra2121

Post autor: Sandra2121 »

Ja dla męża jakoś 3 miesiące temu na GOOGLE zamówiłam bardzo dobry balsam, a później wyrzuciłam opakowanie i za nic nie mogę przypomnieć sobie nazwy, a najlepsze jest to ze mężuś tak samo hahha :)
Ostatnio zmieniony pt sie 07, 2015 12:15 pm przez Anonymous, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: proszę nie spamować forum, to kolejny post z nazwą sklepu, jeśli natknę się na kolejne, dostaniesz warna
Awatar użytkownika
patkawariatka

Post autor: patkawariatka »

Old Spice ma bardzo dobre balsamy ;)
maszyna12

Post autor: maszyna12 »

L'Oreal ma dobre balsamy chłodzące, mój facet sobie chwali po goleniu :)
Jestem grafikiem - polecam moje twory obrazy canvas - sprawdźcie, może was zainteresuje :)
ODPOWIEDZ