Zele pod prysznic

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
babushka
Jestem tu nowa :)

Re: Zele pod prysznic

Post autor: babushka »

Ja uwielbiam pomarańczę z ziaji. Pachnie pięknie. A jak zmieszam go czasem z kawą jak robię sobie peeling... Mmmmmm
przeprowadzki Warszawa
Miłka85

Post autor: Miłka85 »

Zwykle używałam mydeł pod prysznic od Ziai - ogólnie bardzo lubię tę firmę i w sumie wiele kosmetyków od nich mam na swojej półce. Ale ostatnio coś mnie podkusiło i sprawdziłam żel od Yves Rocher, dokładniej czerwone jabłuszko. Przepadłam! Ślicznie, delikatnie pachnie, pozostawia bardzo miękką skórę (u mnie w domu jest dość twarda woda, więc to ważne) i jest naprawdę wydajny, bo nie muszę nakładać tyle, co mydeł od Ziai. Poza tym są naturalne. Polecam mocno, dziewczyny.
Awatar użytkownika
Maroko Sklep

Post autor: Maroko Sklep »

Na rynku dostępne są żele pod prysznic, których skład oparto na czarnym mydle arganowym. Jest ono wytwarzane tradycyjną marokańską metodą - z czarnych oliwek oraz oleju oliwnego.

Czarne mydło działa jak naturalny peeling enzymatyczny, który delikatnie złuszcza martwy naskórek oraz wspomaga detoksykację komórek. Poza tym oczyszcza pory i reguluje wydzielanie sebum.
kawa
Miła Kobietka

Post autor: kawa »

Jak już to ja bym wybrała coś z kosmetyków naturalnych, na przykład z Botame. Nie musiałabym się obawiać o przesuszenie skóry.
donatka
Fajna Kobietka

Post autor: donatka »

Za każdym razem próbuję nowych :D to taka moja mała obsesja
guszek_87

Post autor: guszek_87 »

Musicie koniecznie sprawdzić peelingujący żel pod prysznic od Bielendy Sea Salt. Zawiera minerały morskie, algi morskie i drobinki pochodzenia naturalnego. Bardzo dobry żel, przy kąpieli faktycznie odstresowuje, ma kojący łagodny zapach i dobrze pielęgnuje ciało
Krenni

Post autor: Krenni »

Ja z żeli lubie czwkoladowy od chyba palmolive :)
majeczka998

Post autor: majeczka998 »

Wszystko od Pat&Rub. Naprawdę polecam gorąco, nie zawiedziesz się. Mają taką magiczną konsystencję i zapach, że trudno wyjść z wanny :)
zosiasamosia

Post autor: zosiasamosia »

Ja używam brzoskwinia i kombucha z Bielendy z linii Coctail. Mam i żel i peeling, który sobie robię jakoś dwa razy w tygodniu. Uwielbiam takie słodkie, owocowe zapachy <3
Klaudina

Post autor: Klaudina »

Chyba jedyny żel pod prysznic jaki lubię to Yope o zapachu bzu. Nie wiem, czy on jest cały czas dostępny, bo ja zawsze o nim sobie przypominam wiosną ;)
olcia.a

Post autor: olcia.a »

isana med najlepszy i jeszcze ten miodowy
ODPOWIEDZ