Zele pod prysznic
Re: Zele pod prysznic
Ja uwielbiam pomarańczę z ziaji. Pachnie pięknie. A jak zmieszam go czasem z kawą jak robię sobie peeling... Mmmmmm
przeprowadzki Warszawa
Zwykle używałam mydeł pod prysznic od Ziai - ogólnie bardzo lubię tę firmę i w sumie wiele kosmetyków od nich mam na swojej półce. Ale ostatnio coś mnie podkusiło i sprawdziłam żel od Yves Rocher, dokładniej czerwone jabłuszko. Przepadłam! Ślicznie, delikatnie pachnie, pozostawia bardzo miękką skórę (u mnie w domu jest dość twarda woda, więc to ważne) i jest naprawdę wydajny, bo nie muszę nakładać tyle, co mydeł od Ziai. Poza tym są naturalne. Polecam mocno, dziewczyny.
- Maroko Sklep
- Jestem tu nowa :)
Na rynku dostępne są żele pod prysznic, których skład oparto na czarnym mydle arganowym. Jest ono wytwarzane tradycyjną marokańską metodą - z czarnych oliwek oraz oleju oliwnego.
Czarne mydło działa jak naturalny peeling enzymatyczny, który delikatnie złuszcza martwy naskórek oraz wspomaga detoksykację komórek. Poza tym oczyszcza pory i reguluje wydzielanie sebum.
Czarne mydło działa jak naturalny peeling enzymatyczny, który delikatnie złuszcza martwy naskórek oraz wspomaga detoksykację komórek. Poza tym oczyszcza pory i reguluje wydzielanie sebum.
Jak już to ja bym wybrała coś z kosmetyków naturalnych, na przykład z Botame. Nie musiałabym się obawiać o przesuszenie skóry.
Za każdym razem próbuję nowych
to taka moja mała obsesja
Musicie koniecznie sprawdzić peelingujący żel pod prysznic od Bielendy Sea Salt. Zawiera minerały morskie, algi morskie i drobinki pochodzenia naturalnego. Bardzo dobry żel, przy kąpieli faktycznie odstresowuje, ma kojący łagodny zapach i dobrze pielęgnuje ciało
Ja z żeli lubie czwkoladowy od chyba palmolive 
-
majeczka998
Wszystko od Pat&Rub. Naprawdę polecam gorąco, nie zawiedziesz się. Mają taką magiczną konsystencję i zapach, że trudno wyjść z wanny 
-
zosiasamosia
Ja używam brzoskwinia i kombucha z Bielendy z linii Coctail. Mam i żel i peeling, który sobie robię jakoś dwa razy w tygodniu. Uwielbiam takie słodkie, owocowe zapachy <3
Chyba jedyny żel pod prysznic jaki lubię to Yope o zapachu bzu. Nie wiem, czy on jest cały czas dostępny, bo ja zawsze o nim sobie przypominam wiosną 
isana med najlepszy i jeszcze ten miodowy