Zaręczyny ! ;))
Zaręczyny ! ;))
Hej kobitki chciałam się pochwalić iż w Wigilię Mój Chłopiec mi się oświadczył
mimo tego ze wiedzialam oty ze zrobi to to i tak się baaardzo rozpłakałam
))
"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"
Re: Zaręczyny ! ;))
gratuluję...może opowiesz nam przynajmniej gdzie się poznaliście itd. czy macie już jakieś plany na przyszłość albo chociażby plany ślubno-weselne? co, gdzie i kiedy?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
oj ktos tu jest ciekawy zyciem prywatnym innych . Nie wystarczy Ci bettti86 ze ktos podzielił sie radoscia z zareczyn .
Gratuluje Ci pamela92 wszystkiego dobrego
Gratuluje Ci pamela92 wszystkiego dobrego
Super;) Takie momenty mimo iz o nich wiemy sa naprawde wzruszające ;o)
Wiesz gdzie znaleźć drzwi drewniane ?
-
Martlajtis
- Jestem tu nowa :)
OOO widzę,że nie jestem sama:D moj facet także mi się oświadczył w wigilię:):) to był moj najpiekniejszy dzień w zyciu 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Gratuluje Martlajtis
-
mary_pink1664
- Miła Kobietka
Hej mam takie zapytanie... Jestem z chłopakiem już 4 i pół roku ja mam 18 a on 20 czy to normalne że on jeszcze mi sie nie oświadczył? troche głupio sie czyje bo moje koleżanki zaręczają sie po 2 miesiącach a są w moim wieku... Czy kwestia tymczasowego braku pieniędzy z jego strony ma jakieś znaczenie? On od roku zaczął normalnie pracować wcześniej miał praktyki... Co o tym myślicie??? 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wiesz niewiem co on mysli o to musisz jego zapytac . czemu ci sie nie oswiadczył . Kazdy do tej decyzji musi dorosnac dojzec i nie ma tu znaczenia wiek ani to ile lat ktos z kim jest
- Joanna1322
- Jestem tu nowa :)
Szczerze to jeśli po 2 miesiącach ktoś się oświadcza jest to dla mnie bardzo nie poważne podejście. Szczególnie w tym wieku. To poważna sprawa zaręczyny - lepiej poczekać dłużej niż później 4 lata po ślubie lub wcześniej rozwodzić się. Szybko można zrobić wiele rzeczy jednak trzeba to dobrze przemyśleć czy jesteście gotowi na to aby jedno było tylko dla drugiego i odwrotnie - to moje osobiste zdanie na ten temat.mary_pink1664 pisze:Hej mam takie zapytanie... Jestem z chłopakiem już 4 i pół roku ja mam 18 a on 20 czy to normalne że on jeszcze mi sie nie oświadczył? troche głupio sie czyje bo moje koleżanki zaręczają sie po 2 miesiącach a są w moim wieku... Czy kwestia tymczasowego braku pieniędzy z jego strony ma jakieś znaczenie? On od roku zaczął normalnie pracować wcześniej miał praktyki... Co o tym myślicie???
-
mary_pink1664
- Miła Kobietka
lepiej jeszcze na to poczekam
dziekuje wam 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Wiesz to sa powazne sprawy , i powazne decyzje i do tego trzeba dojzec . Bo to juz sie mysli o załozeniu rodziny a to juz powazna sprawa i nie mozna takich decyzji podejmowac pochopnie bo tak jak ktos juz powiedział potem sa szybkie rozwody