Zaręczyny ! ;))

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pamela92
Miła Kobietka

Zaręczyny ! ;))

Post autor: pamela92 »

Hej kobitki chciałam się pochwalić iż w Wigilię Mój Chłopiec mi się oświadczył :serca mimo tego ze wiedzialam oty ze zrobi to to i tak się baaardzo rozpłakałam ;)))
"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"
bettti86
Extra Kobietka

Re: Zaręczyny ! ;))

Post autor: bettti86 »

gratuluję...może opowiesz nam przynajmniej gdzie się poznaliście itd. czy macie już jakieś plany na przyszłość albo chociażby plany ślubno-weselne? co, gdzie i kiedy?
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

oj ktos tu jest ciekawy zyciem prywatnym innych . Nie wystarczy Ci bettti86 ze ktos podzielił sie radoscia z zareczyn .

Gratuluje Ci pamela92 wszystkiego dobrego
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Gratuluje :)
Awatar użytkownika
Kripersa
Jestem tu nowa :)

Post autor: Kripersa »

Super;) Takie momenty mimo iz o nich wiemy sa naprawde wzruszające ;o)
Wiesz gdzie znaleźć drzwi drewniane ?
Martlajtis

Post autor: Martlajtis »

OOO widzę,że nie jestem sama:D moj facet także mi się oświadczył w wigilię:):) to był moj najpiekniejszy dzień w zyciu :)
elzbieta45
Kobietka Expert

Gratuluje Martlajtis
mary_pink1664
Miła Kobietka

Post autor: mary_pink1664 »

Hej mam takie zapytanie... Jestem z chłopakiem już 4 i pół roku ja mam 18 a on 20 czy to normalne że on jeszcze mi sie nie oświadczył? troche głupio sie czyje bo moje koleżanki zaręczają sie po 2 miesiącach a są w moim wieku... Czy kwestia tymczasowego braku pieniędzy z jego strony ma jakieś znaczenie? On od roku zaczął normalnie pracować wcześniej miał praktyki... Co o tym myślicie??? :fallinlove
elzbieta45
Kobietka Expert

wiesz niewiem co on mysli o to musisz jego zapytac . czemu ci sie nie oswiadczył . Kazdy do tej decyzji musi dorosnac dojzec i nie ma tu znaczenia wiek ani to ile lat ktos z kim jest
Awatar użytkownika
Joanna1322

Post autor: Joanna1322 »

mary_pink1664 pisze:Hej mam takie zapytanie... Jestem z chłopakiem już 4 i pół roku ja mam 18 a on 20 czy to normalne że on jeszcze mi sie nie oświadczył? troche głupio sie czyje bo moje koleżanki zaręczają sie po 2 miesiącach a są w moim wieku... Czy kwestia tymczasowego braku pieniędzy z jego strony ma jakieś znaczenie? On od roku zaczął normalnie pracować wcześniej miał praktyki... Co o tym myślicie??? :fallinlove
Szczerze to jeśli po 2 miesiącach ktoś się oświadcza jest to dla mnie bardzo nie poważne podejście. Szczególnie w tym wieku. To poważna sprawa zaręczyny - lepiej poczekać dłużej niż później 4 lata po ślubie lub wcześniej rozwodzić się. Szybko można zrobić wiele rzeczy jednak trzeba to dobrze przemyśleć czy jesteście gotowi na to aby jedno było tylko dla drugiego i odwrotnie - to moje osobiste zdanie na ten temat.
mary_pink1664
Miła Kobietka

Post autor: mary_pink1664 »

lepiej jeszcze na to poczekam :roll: dziekuje wam :kiss2
elzbieta45
Kobietka Expert

Wiesz to sa powazne sprawy , i powazne decyzje i do tego trzeba dojzec . Bo to juz sie mysli o załozeniu rodziny a to juz powazna sprawa i nie mozna takich decyzji podejmowac pochopnie bo tak jak ktos juz powiedział potem sa szybkie rozwody
ODPOWIEDZ