zakłopotanie :(

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
yhyjasne
Jestem tu nowa :)

zakłopotanie :(

Post autor: yhyjasne »

Witam ;)

Mam na imię Katarzyna , mam 19 lat i pisze pierwszy raz w życiu na forum. (kiedyś musi być ten pierwszy raz xD ).
Nurtuje mnie pewna sprawa a mianowicie to że pociągają mnie obcokrajowcy ( mmm..Japończycy i Murzyni najbardziej..) ehh zaczęło mnie to już irytować , ponieważ jeśli już poznam fajnego chłopaka i wgl zaczynamy się dobrze dogadywać włącza mi się blokada i niechęć do Polaków.. nie wiem czym to jest spowodowane, ale to jest straszne :(..moje koleżanki sobie myślą już że jestem les bo od dłuższego czasu nie mam chłopaka i to jest dziwnie według nich .. Hmm.. w Polsce to jest prawie nie możliwe że spotkam jakiegoś mężczyznę dla siebie , mam na myśli oczywiście obcokrajowca..
co byście na moim miejscu zrobiły? :((((
Lily of the Valley

Re: zakłopotanie :(

Post autor: Lily of the Valley »

Nic. A co tu robić? Podobają ci się obcokrajowcy i nie widzę w tym nic złego. Zapewne jest to spowodowane tym, że pociąga cię to, czego nie masz na wyciągnięcie ręki. Myślisz sobie: Polaka mogę mieć codziennie, zaś obcokrajowca tylko w wyjątkowo sprzyjających warunkach.
no.nie.wiem

Post autor: no.nie.wiem »

przeszukałam internet w celu Ci pomocy (składnia zdania celowa :) gdyż dziś nie myślę) i NIC nie znalazłam co mogłoby odpowiedziec na Twoje pytanie.

Wszędzie piszą, że WSZELKIE ANOMALIA ZWIĄZANE Z NASZĄ SEKSUALNOŚCIĄ (POPĘDEM SEKSUALNYM) SĄ: (Uwaga!!!) ZBOCZENIEM
:lol:
Nala

Post autor: Nala »

Oj myślę, że nie ma się czym martwić! Każda z nas ma swój gust! Jedna lubi wysokich, druga napakowanych, a trzecia skejtów. Ty lubisz obcokrajowców. Chyba nie ma w tym nic złego, prawda? :) Zamiast się przejmować to po prostu wyjeżdżaj za granicę lub do większych miast i podrywaj tych którzy Cię interesują! :D
Awatar użytkownika
sylwia1991
Fajna Kobietka

Post autor: sylwia1991 »

Jeśli się zakochasz to nie będzie cie obchodzić czy to jest polak czy murzyn czy jeszcze ktoś inny..
ODPOWIEDZ