zakazana milosc

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: zakazana milosc

Post autor: Hadassa »

Wg mnie po prostu powinnaś go ignorować i tyle... choć może nie być to łatwe...

Proszę też na przyszłość byś edytowała swoje posty, a nie pisała, jednego pod drugim.
Po raz kolejny musiały wyręczyć Cię w tym moderatorki
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Sofia już kolejny raz łączymy Twoje posty. Jeśli jeszcze nikt nie wypowiedział się pod Tobą a chcesz coś jeszcze dodać, to proszę używać edycji postów a nie pisać post pod postem. To wiąże się z przestrzeganiem regulaminu forum w przeciwnym wypadku będę zmuszona dać ostrzeżenie, tym razem nie słowne.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
sofia
Miła Kobietka

Post autor: sofia »

BlackWolf pisze:Sofia już kolejny raz łączymy Twoje posty. Jeśli jeszcze nikt nie wypowiedział się pod Tobą a chcesz coś jeszcze dodać, to proszę używać edycji postów a nie pisać post pod postem. To wiąże się z przestrzeganiem regulaminu forum w przeciwnym wypadku będę zmuszona dać ostrzeżenie, tym razem nie słowne.

chodzi o to ze ja nie wiem jak mam to robic. Ktos mi odpisze i jak mam odp zeby nie wpisywac kolejnego posta. Za kazdym razem wciskam odpowiedz a nie nowy post
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Przy swoim poście masz po prostu ikonkę długopisu/ołówka i go używasz. W prawej części okienka, koło avatara
Awatar użytkownika
sofia
Miła Kobietka

nie chce niszczyc tego co jest miedzy mna a moim partnerem bo bardzo go kocham a to co robi malolat to faktycznie sprawia mi przyjemnosc i poprawia humor,ze jeszcze takie emocje wzbudzam,ale nic po za tym. Do niczego nie dojdzie tego jestem pewna,nie daje mu tez zadnych nadzieji
Ostatnio zmieniony czw kwie 02, 2015 11:27 am przez sofia, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

A co w tym takiego dziwnego? ;) Jeśli dajesz odpowiedź, to nic dziwnego, że wychodzi nowy post.
Had napisała, że masz przy swojej wypowiedzi taki ''długopis/ołówek''. Klikasz na niego i dzięki temu możesz dopisać dalszą część wypowiedzi jeżeli nikt jeszcze nie odpisał pod Tobą.

Nowy wątek zakładasz w ten sam sposób jak założyłaś ten o Zakazanej...
Jeśli decydujesz się na założenie nowego wątku - nie powinien on odnosić się do obecnego tematu. Wątki dotyczące tego samego tematu lub będące kontynuacją pierwszego są po prostu zamykane przez Administratorki i lądują w koszu.

Taka mała uwaga odnośnie regulaminu i funkcji...

Przechodząc do Twojego problemu, to wydaje mi się, że Tobie odpowiada jednak adoracja ze strony tego nastolatka, więc radziłabym się porządnie zastanowić nad fascynacją tym chłopakiem a nad związkiem, który obecnie z kimś tworzysz, bo na dłuższą metę nie dasz rady. Albo opamiętasz się albo ulegniesz małolatowi a konsekwencje tego nie będą dla Ciebie przyjemne. Wtedy już nie.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Jest kilka szkieletów for, nie na każdym posty się same scalają.
Dlatego prosimy byś zaczęła używać edycji.
Awatar użytkownika
sofia
Miła Kobietka

BlackWolf pisze:A co w tym takiego dziwnego? ;) Jeśli dajesz odpowiedź, to nic dziwnego, że wychodzi nowy post.
Had napisała, że masz przy swojej wypowiedzi taki ''długopis/ołówek''. Klikasz na niego i dzięki temu możesz dopisać dalszą część wypowiedzi jeżeli nikt jeszcze nie odpisał pod Tobą.

Nowy wątek zakładasz w ten sam sposób jak założyłaś ten o Zakazanej...
Jeśli decydujesz się na założenie nowego wątku - nie powinien on odnosić się do obecnego tematu. Wątki dotyczące tego samego tematu lub będące kontynuacją pierwszego są po prostu zamykane przez Administratorki i lądują w koszu.

Taka mała uwaga odnośnie regulaminu i funkcji...

Przechodząc do Twojego problemu, to wydaje mi się, że Tobie odpowiada jednak adoracja ze strony tego nastolatka, więc radziłabym się porządnie zastanowić nad fascynacją tym chłopakiem a nad związkiem, który obecnie z kimś tworzysz, bo na dłuższą metę nie dasz rady. Albo opamiętasz się albo ulegniesz małolatowi a konsekwencje tego nie będą dla Ciebie przyjemne. Wtedy już nie.

a jak juz ktos napisze cos pod moim postem to jak mam odp? Cytujac jego post czy nacisnac odpowiedz na samym dole?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Wtedy po prostu klikasz na dole odpowiedz, lub jak chcesz to możesz zacytować :)
Awatar użytkownika
sofia
Miła Kobietka

a no wlasnie o to mi chodzilo :) Postaram sie pamietac o tym :)
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

sofia pisze:a no wlasnie o to mi chodzilo :) Postaram sie pamietac o tym :)
Trzymam za słowo. Bo my ''lubimy'' wręcz dawać ostrzeżenia... :diabel
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Black już nie strasz :P takie zołzy to my chyba nie jesteśmy :P

Sofia ;) będziemy wdzięczne ;)

co do Twojej sprawy... tak szczerze... nie fascynuje Cię on trochę ??
Młody ?? itp ?? zainteresowany Toba ??
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

sofia pisze:sama robie wszystko by uciec od niego a jesli go nie ma i przestaje za mna chodzic to czekam az wroci. No chore to :( Ale powiem wam ze nie jedno serce zlamie bo gowniarz wyglada na conajmniej 20lat i jest na czym oko zarzucic. Szybko jednak sie opamietuje . Przeciez to jeszcze dziecko,z czym on do kobiety chce wyskoczyc :P
Chyba jednak fascynuje ją, Had. A to nie wróży nic dobrego ani dla niej ani dla jej związku.

Sofia, może i jest na czym oko zawiesić, ale to nieletni chłopak mimo wszystko.
Rozumiem, że jest to miłe uczucie gdy ktoś o nas zabiega, stara się i intryguje, ale trochę trzeźwego myślenia... To jeszcze dziecko jakby nie patrzeć a Ty jesteś z kimś, kogo twierdzisz kochasz. Gdy się kogoś kocha to choćby tuzin przewspaniałych facetów kręciło się obok - nie zafascynujesz się żadnym. Owszem, będzie to miłe, fajne itd. ale nie przerodzi się w fascynację. Takie me skromne zdanie.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
sofia
Miła Kobietka

za nic nie zniszcze tego co jest miedzy mna a moim partnerem bo dlugo na to pracowalismy i nie bylo latwo. A malolat wiem,ze jest niepelnoletni i w glowie burza hormonow. Zdaje sobie sprawe z tego co sie dzieje ale z mojej tr nic sie nie dzieje niepokojacego. Nie daje mu w zaden sposob odczuc ze traktuje hgo iaczej niz innych. Przyznam jednak,ze to bardzo mile gdy ktos tak o nas zabiega :) w stalych i dlugich zwiazkach juz nie zabiega sie o wzgledy nie robi takich niespodzianek jak na poczatu. Tym bardziej,ze podejrzewam iz jestem w ciazy :) to nasze drugie dziecko,pierwsze ma 9 lat :)
eDom
Miła Kobietka

Post autor: eDom »

Najlepiej będzie jeśli w jasny sposób dasz mu do zrozumienia, że nie jesteś zainteresowana ;)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Sofia... ciężka sprawa...
fakt że miło jak ktoś zabiega...
wiec może pora bardziej o partnera zadbać i na nim się skupić...
Awatar użytkownika
sofia
Miła Kobietka

wczoraj do pozna ogladalismy horror OBECNOSC wszyscy sie zmyli tylko ja i mlody zostalismy zeby ogladac. Rzecz jasna ja sie boje tego typu filmow wiec co chwile zakrywalam oczy a malolat to wykorzystal. Usiadl kolo mnie i w momencie z szafa jak sie wzdrygnelam,przytulil mnie :( najgorsze,ze ze strachu nawet nie bylam w stanie go odepchac :( po chwili dopiero otrzezwialam i pposzlam spac zostawiajac go tam samego.
Awatar użytkownika
Czarna
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Czarna »

Oj, sofia, sofia, ale brniesz...
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
Awatar użytkownika
sofia
Miła Kobietka

ale ja nie robie nic celowo by tak bylo :( ja juz sama nie wiem co robic. Wczoraj rozmawialam z moim partnerem,ze musimy sie jak najszybciej wyprowadzic
Awatar użytkownika
Czarna
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Czarna »

Może przed samą sobą próbujesz tłumaczyć, że nie robisz nic celowo, może podświadomie jest jednak inaczej. No bo jak w takim razie to wytłumaczyć:
sofia pisze:Usiadl kolo mnie i w momencie z szafa jak sie wzdrygnelam,przytulil mnie :( najgorsze,ze ze strachu nawet nie bylam w stanie go odepchac :(
Straszny film strasznym filmem, ale...
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
Awatar użytkownika
sofia
Miła Kobietka

nie wiem. Juz sama nie wiem kiedy daje mu jakies mylne sygnaly. Boze przeciez to jeszcze chlopiec. 16 lat . Nie wiedzialam,ze w tym wieku juz o tym tak mysla. Sama mam 10 letniego syna i juz zaczynam sie bac co bedzie. A to kiedy mnie przytulil...przyznaje,ze poczulam ucisk w piersi ale szybo oprzytomnialam. Ja nie wiem co robic,nie moge wciaz uciekac od niego i byc wredna bo to go jeszcze bardziej nakreca.

wczoraj wieczorem poszedl z mama do sklepu,jak wrocil to ja chodzilam z jego bratem na rekach. Podszedl do mnie i mowi mi: Wiesz jak jest teraz zimno? Dobrze,ze nie szlas bo bys zmarzla i dotknal mi ta lodowata reka po policzku i to dwa razy. Jakie to bylo mile :( a jakie ma delikantne rece :( to jest jakis obled. Do tego dzis ma ur 17 i zapowiada sie tez nieciekawy dzien
Awatar użytkownika
Martusia86
Jestem tu nowa :)

Re: co zrobic?

Post autor: Martusia86 »

wydaje mi sie,ze predzej czy pozniej cos miedzy wai bedzie . To juz za daleko zaszlo. Chlopak ma 17 lat,mysli tylko o tym,ze jestes jego obiektem i nie da spokoju poki nie bedziesz "jego". hlopcom w tym wieku buzuja hormony,mysla wciaz o sekie wiec Sofia nie mam pojecia jak z tego wybrniesz. Same twoje reakcje na jego osobe i dotyk swiadcza ze pociaga cie tak samo mocno jak i ty jego...
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Dokładnie.
Sofia kogo Ty tak naprawdę oszukujesz? Nie wygląda to już na fascynację chłopakiem. Przypomina raczej głębsze uczucia z Twojej strony.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
sofia
Miła Kobietka

Wczoraj mialam z nim wieczorem scysje i sie do mnie nie odzywa. O 1 w nocy zamiast spac bo rano szkola to on na kompie siedzial,wiec go upomnialam ze ma sie klasc,nie pomoglo wiec wyl mu lapka zlapalam za reke i zaciaglam do pokoju. Wtedy powiedzial,ze nie jestem jego matka i nie bede mu mowila co ma robic a ja mu na to : Ale jestem Twoja ciotka i mam prawo ci powiedziec co masz zrobic a ty masz mnie sluchac bo za smarkaty jestes na pyskowanie. I wyszlam. o chwili uslyszalam trzask zapalniczki wiec weszlam do pokoju a on z fajka siedzi i od razu poszlam do jego matki powiedziec. Teraz to juz sie na pewno nie odezwie i mam nadzieje ze w koncu wszystko wroci do normy
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Czy ja wiem... pewnie za jakiś czas mu minie i znów się zacznie...
Jeżeli faktycznie tak mu wpadłaś w oko...
ODPOWIEDZ