Otóż ostatnio trafiłem na książkę, która zmieniła moje życie. Zawsze wyobrażałem sobie pocałunek jako coś wspaniałego, jako coś co robi się tylko z osobą, która nam się nie tylko podoba, ale czujemy, że chcemy z nią być, że jesteśmy baaardzo tym człowiekiem zauroczeni
AŻ NAGLE ODKRYŁEM strony o uwodzeniu kobiet... W filmach gdzie uwodziciele dają wskazowki mówią zuuuupoełnie co innego niż to co napisałem powyżej;( Mówią, że pocałunek nie ma dla kobiet większego znaczenia.... Dlatego, że kobiety całują się terż powszechnie, pisze w ksiązce, że KAŻDA kobieta - nawet ta najbardziej podchmielona próbowała całować się w klubie z obcym facetem ( wystarczy odrobina alkocholu, pożądania i... gotowe) I, że pocałunek nie ma praktycznie żadnego znaczenia i nie musi oznaczać zwiążku - to całkowicie rozwala moje wartości. Pisze, że seks nie jest niczym wyj ątkowym... MOŻE być wyjątkowy jeśli robisz to z osobą, która kochasz ale sam w sobie nie ma wartości. Kobiety niby lubią uprawiać seks z mężczyznami, którzy mają do tego \"zdrowe\" podejście, i wiedzą że po spędzonej nocy nie będą ich prześladować telefonami. Związek niby jest bardziej długotrwałą relacją i ani to, że podczas randek mogę całować się z dziewczyną, ani to że mogę z nią uprawiać seks nie znaczy związku... nawet to że z nią sypiam nie musi tego oznaczać.
Kobiety, pdobno kochają pewnych siebie mężczyzn, zaradnych i \"liderów\" rupy oraz twardzieli, bo zapewniają im mnóstwo emocji a nie gustują w miłych koesiach, którzy traktują na piedestale swoją partnerkę. Ppodobno dla was seks to tylko seks, poacłunek to tylko pocałunek itak dalej. Jak jest to u was i jak wy to postrzegacie? . Nie jestem jakimś nastolatkiem... mam lat tyle ile sugeruje mój nick ale na te strony natknąłem się przypadkiem szukając ksiązki o lotnictwie ( zahaczyłem o loty aso[probanowe w \" lotny do raju\" i.. masz babo placek) NAPISZCIE ja to wszystko wygląda z waszej perspektywy dziewczyny i BARDZO BYM PROSIŁ o nie poisanie dziewczyn poniżej tego ok 17 roku życia bo jednak chodzi mi o doświadczeie też...