zakazana milosc

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sofia
Miła Kobietka

Re: zakazana milosc

Post autor: sofia »

no i skonczylo sie dobre :/ a bylam pewna,zemam juz za soba ten problem. Od rana dzis sie zaczelo na nowo :( Najgorsze,ze do szkoly nie chce chodzic jak wie,ze sama zostaje w domu z jego malenkim bratem :/

ogladalismy przed chwila film,malolat chcial zmienic na kolejy odcinek to kazdy korzystajac z okazji poszedl do toalety albo zrobic anapke a ja zostalam z nim w salonie. Oczywiscie zepsul wiec zazartowalam,ze ma zlote rece bo czego sie nie zlapie to zepsuje a on sie odwrocil i powiedzial: Przy najblizszej okazji gdy bedziemy sami pokaze ci czy te rece psuja wszystko czego sie dotkna,gwarantuj Ci to...

nie wiem jak mam to odebrac,bac sie?
Awatar użytkownika
Luna
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Luna »

Kobietko ile masz lat? Ciągle jedno i to samo. Albo ze daje ci spokój albo ze znów zaczynać podchody: pytasz się czy masz się bac?

Hm...znasz coś takiego jak suka nie da to pies nie ruszy!!!!

Znasz odpowiedz już [emoji12]
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Szczerze trochę męczące to się zrobiło.
Niby jesteś dojrzałą kobietą a zachowujesz się jak 16-latka w dodatku, która sama nie wie czego chce.
Wybacz takie określenie, ale masz partnera, masz dzieci a zabierasz się za jakiegoś gówniarza i mało tego takim zachowaniem w końcu spieprzysz sobie życie a przy okazji stracisz w oczach jego matki, z którą dobrze żyjesz. Bo żadna matka nie pogodziłaby czegoś takiego. A partner? Już ma powody aby kopnąć Cię w przysłowiowe cztery litery.
Sorry.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
kobieta13
Jestem tu nowa :)

Post autor: kobieta13 »

Moim zdaniem powinnać powiedzieć o tym partnerowi i jemu dać do zrozumienia że on Cię nie interesuje i nie powinnaś się na wszystko zgadzać.
ODPOWIEDZ