zagubiona
Re: zagubiona
Ty musisz wiedzieć jak to zrobić
zastanów się co jest nie tak, co to spowodowało i czy warto walczyć.... czasem dobrym rozwiązaniem jest wizyta u terapeuty. Jeżeli oboje widzicie problem i chcecie poprawy to na pewno się uda 
Samotna78, jaki staż macie? Macie dzieci? Wspólne pasje? Co was połaczyło? Oboje pracujecie? Macie problemy finansowe? Duzo pytam ale wszystko w małzenstwie ma znaczenie, czasem z igły robimy widły. Wazne jest wszystko i to czym wam zalezy.
jesteśmy trzy lata po ślubie , ogólnie razem 7. mamy dzieci. Nie wiem co sie dzieje, kiedys spedzalismy wszystkie chwile razem, teraz musze sie prosić ,aby choc chwile poswiecił dla mnie. Przestaje mnie widziec, a ja już nie mam siły, szykuje sie kolejna w moim życiu porazka:(
-
WeselneZaplecze
Jeśli jest chociaż małą nadzieja, że się wszystko ułoży to walcz o ten związek. Porozmawiaj szczerze z mężem. Zapewne przeżyliście ze sobą wiele pięknych chwil, których tak z dnia na dzień wymazać z pamięci się nie da.
Dzięki dziewczyna za dobre rady:):) Była powazna i długa rozmowa:):) i jest krok do przodu....