zagubiona :(

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
margaret18
Miła Kobietka

zagubiona :(

Post autor: margaret18 »

Witam was kobiety, nie wiem co robic prosze doradzcie cos :( od pewnego czasu przebywam za granicą przyjechalam tu z moim chłopakiem z ktorym rozstalam sie jakieś 2 miesiące temu, w zwiazku nie ukladalo nam sie od jakiegos czasu byc moze powodem bylo to ze poznalam kogos w marcu tamtego roku i od tamtej pory sie z nim spotykalam jeszcze bedac w Polsce potem postanowilam wyjechac majac nadz'ieje ze o nim zapomne a za granica na nowo bedzie sie układać z moim teraz juz bylym chlopakiem, niestety ciagle mialam kontakt z tym drugim i zawsze bedac w Polsce sie spotykalismy, bedac tam ostatnio zerwalam ze swoim chlopakiem, czuje sie bardzo samotna. ten chlopak mowi ze mnie kocha ze chcialby zebym wrocila ale ze bedzie na mnie czekal, problem w tym ze ja nie wiem co ja czuje czy wogole cos do niego czuje i boje sie ze rozmawiam z nim tylko dlatego bo czuje sie samotna bedac tutaj i ze chcialbym znalezc kogos z kim moglabym byc kogo bym pokochala, i moim problemem jest to ze nie potrafie zaufac temu chłopakowi chociaż nigdy mnie nie oklamal, nie wiem co myslec o tym wszystkim, nie długo jade n. Urlop do polski moze wtedy sie okaze czy czuje cos do niego jak pobedziemy dluzej ze soba czy cos. Prosze o jakiej rady :(
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: zagubiona :(

Post autor: Hadassa »

Wydaje mi się że my nie za bardzo mamy jak Ci pomóc...
Powinnaś sama zdecydować który z nich i się trzymać podjętej decyzji..
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
margaret18
Miła Kobietka

Post autor: margaret18 »

Ale moze chociaz co o tym wszystkim myslicie, patrzac z tej drugiej strony ... Bo ja juz sama nie wiem co o tym myslec
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Ja myslę że tak jak sama piszesz , jesteś samotna i na siłę próbujesz mieć kogoś kto tą pustkę zapełni. ale to chyba nie się nie uda żadnemu z nich. Twoja połówka gdzieś tam na Ciebie czeka tylko nic na siłę ;)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
roksanka

Post autor: roksanka »

Właśnie moim zdaniem najważniejsze jest nie spinać, dać sobie czas i nic nie robić na siłę. Nie przejmować się niczym i zająć się sobą - poukładać sobie wszystko w głowie. I oddzielić uczucie samotności i chęci bycia z drugim człowiekiem od miłości.
Awatar użytkownika
berta23
Miła Kobietka

Post autor: berta23 »

Najlepiej jak sobie wszystko przemyślisz i na spokojnie zastanowisz się czego chcesz. Samotność jest czasami trudna i uciążliwa ale nie warto brnąć w coś, czego nie jest się pewnym bo można zranić czyjeś uczucia. Pamiętaj, zakochaj się gdy będziesz gotowa, a nie gdy samotna ;)
Where you invest your love, you invest your life...
ODPOWIEDZ