Sny o zdradzie

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
niezapominajka6
Miła Kobietka

Sny o zdradzie

Post autor: niezapominajka6 »

Hej,powiedzcie mi czy wierzycie w symbolikę i znaczenie snów? często spełniają wam się wasze sny?
Ostatnio kilka razy z rzędu śniło mi się, że mój narzeczony mnie w jakiś sposób zdradza. Śniło mi się, że na moich oczach całował się z inną dziewczyną. Ten sen nie daje mi spokoju, bo mimo iż narzeczony nigdy mnie nie zdradził i mam do niego zaufanie, to jednak wiem, że niektóre sny się sprawdzają. Jak przeczytałam interpretację snu jeszcze bardziej się zmartwiłam, bo ten sen oznacza coś w rodzaju - nieudane plany matrymonialne. Rzecz w tym, że w październiku tego roku bierzemy ślub i przez ten sen zaczęłam intensywnie myśleć co się może wydarzyć. Martwię się okropnie, bo nie wyobrażam sobie życie bez niego, rozpadnę się na kawałki :cry:
tamira
Super Gaduła

Re: Sny o zdradzie

Post autor: tamira »

Sen mara, Bóg wiara - jak mawiały nasze prababki:-)
Nie daj się zwieść snom, bo dopadną cię samospełniające się proroctwa i na siłę będziesz szukać dziury w całym, a to niczemu dobrze nie wróży.. :)
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
Renata.Bl
Miła Kobietka

Post autor: Renata.Bl »

:woman: Nie no temat jest pierwszorzędny, ale lubię takie pogaduchy do pieluchy. Tylko nie płaczcie wszystkie naraz, bo nie wyrobię normalnie. Oczywiście wiesz możesz czytać sobie interpretacje przeróżne i używać senników itp, jednak nic nie powinno zakłócić prawdziwej miłości i realnego życia, realnych rozmów - poza tym jest tak jak sobie myślimy że jest :)
niezapominajka6
Miła Kobietka

Fajnie, pocieszyłyście mnie trochę, znaczy że mam realny wpływ na bieg wydarzeń. Normalnie zawsze patrzyłam na sny z przymrużeniem oka, ale tu też chodzi, że mam tatę chorego i ostatnio mi nawet powiedział, że gdyby umarł musiałabym przełożyć ślub na rok później i pomyślałam czy to nie tyczy się złego stanu zdrowia ojca :( ehhh
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

Post autor: Kinga88 »

nie myśl tak o tym
Awatar użytkownika
Astra
Super Gaduła

Post autor: Astra »

Z tego co piszesz wynika , ze masz bardzo obciazona wyobraznie roznymi myslami , a nawet bym rzekla
watpliwosciami.
Nasze sny i ich tematyka nie jest urwana z ksiezyca , ale czasami jest wynikiem i zlepkiem roznego natloku mysli.
Najgorzej gdy za interpretacje znaczenia snow biora sie osoby ktore absolutnie nie maja o takich interpretacjach pojecia , czytajac w necie to i owo dopasowujac swoj sen do wyczytanych tam znaczen, niekoniecznie prawdziwych.
Dziewczyno, nie rob tego , bo wprowadzasz w swoje zycie zupelnie niepotrzebny chaos i metlik , a takze
podsycasz w sobie uczucie strachu i leku, ktore niczemu nie sluzy procz zlego samopoczucia i permanentnego stresu.
Nie wyobrazaj sobie tego czego w Twoim zyciu nie ma .
Nie tworz wyimaginowanych i hipotetycznych sytuacji czy zdarzen, szczegolnie przed snem.
Jesli masz zaufanie do swojego partnera to nie dumaj podswiadomie o zdradzie i nie prowokuj mysli.
Dopowiem Ci, ze kazdy sen musi byc i powinien ,,czytany,, calosciowo , a nie tylko fragmentarycznie z ukierunkowaniem na przyklad na rozne osobiste zdarzenia czy nawet odczuwania.
Sny i ich interpretowanie to bardzo zawily i skomplikowany wycinek ludzkiej wyobrazni ,ktory jest ,,ukladany,, przez nasza podswiadomosc , ale juz niekoniecznie prawidlowo tlumaczony.
Wiedz jedno, ze sny nigdy nie znacza doslownosci tego co sie nam sni.!!!
Sen o zdradzie moze zwiastowac jakas klotnie i niporozumienia z najblizszymi.
Moze tez oznaczac otrzymanie czego w spadku.
To takie na szybko interpretacje, bez wgryzania sie w szczegoly Twojego snu.
Mysle, ze wszystko u Ciebie jest i bedzie dobrze.
Przegon watpliwosci i zawierz swojej intuicji, bo to najlepszy doradca zyciowy.
Zycze dobrego samopoczucia . :pisze:
Awatar użytkownika
oleandra
Miła Kobietka

Post autor: oleandra »

Sny mogą mieć różną symbolikę w zależności od sennika według którego próbujemy je interpretować. Ja czytałam na przykład, że sny o zdradzie to zapowiedź przezwyciężenia trudności - i tego właśnie Ci życzę :)
http://signum.healthcare/ - prywatna opieka medyczna
Awatar użytkownika
Czarna
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Czarna »

Ja w sny nie wierzę, ale miałam ciekawe zdarzenie z nimi związane. Otóż parę lat temu wyjechaliśmy z połówkiem na weekend. W dniu wyjazdu mi marudził, że śniło mu się, że po drodze zatrzymała nas policja i wlepiła mandat. Chyba nie muszę pisać, z jakiego powodu mieliśmy wymuszony postój w trakcie powrotu do domu...? ;)
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
Awatar użytkownika
Astra
Super Gaduła

Post autor: Astra »

Wiesz Czarna, to jest wlasciwie bez znaczenia czy wierzy sie w sny czy tez traktuje sie je
z tzw przymruzaniem oczu.
W koncu mozna przeciez i tak.
Niezaleznie od tego i tak maja swoje znaczenie. :witch
sedomom
Jestem tu nowa :)

Post autor: sedomom »

Na szczęście to był tylko sen.. :) Też mam takie sny od czasu do czasu, są bardzo realistyczne, ale dobrze wiem, że rzeczywistość jest inna. To dobrze, że nie trzymasz swoich "obaw" w sobie i wygadałaś się na forum.
jak walczyć o związek w tarapatach
niezapominajka6
Miła Kobietka

Wyrzuciłam z siebie swoje obawy i od razu przestałam się tym zamartwiać i w ogóle myśleć o tym, dzięki wam :happy
eDom
Miła Kobietka

Post autor: eDom »

Zupełnie w to nie wierz. Sny to jedno a rzeczywistość to drugie. Niech one nie zaburzają Waszego zaufania.
ODPOWIEDZ