Ostatnio kilka razy z rzędu śniło mi się, że mój narzeczony mnie w jakiś sposób zdradza. Śniło mi się, że na moich oczach całował się z inną dziewczyną. Ten sen nie daje mi spokoju, bo mimo iż narzeczony nigdy mnie nie zdradził i mam do niego zaufanie, to jednak wiem, że niektóre sny się sprawdzają. Jak przeczytałam interpretację snu jeszcze bardziej się zmartwiłam, bo ten sen oznacza coś w rodzaju - nieudane plany matrymonialne. Rzecz w tym, że w październiku tego roku bierzemy ślub i przez ten sen zaczęłam intensywnie myśleć co się może wydarzyć. Martwię się okropnie, bo nie wyobrażam sobie życie bez niego, rozpadnę się na kawałki
Sny o zdradzie
-
niezapominajka6
- Miła Kobietka
Sny o zdradzie
Hej,powiedzcie mi czy wierzycie w symbolikę i znaczenie snów? często spełniają wam się wasze sny?
Ostatnio kilka razy z rzędu śniło mi się, że mój narzeczony mnie w jakiś sposób zdradza. Śniło mi się, że na moich oczach całował się z inną dziewczyną. Ten sen nie daje mi spokoju, bo mimo iż narzeczony nigdy mnie nie zdradził i mam do niego zaufanie, to jednak wiem, że niektóre sny się sprawdzają. Jak przeczytałam interpretację snu jeszcze bardziej się zmartwiłam, bo ten sen oznacza coś w rodzaju - nieudane plany matrymonialne. Rzecz w tym, że w październiku tego roku bierzemy ślub i przez ten sen zaczęłam intensywnie myśleć co się może wydarzyć. Martwię się okropnie, bo nie wyobrażam sobie życie bez niego, rozpadnę się na kawałki
Re: Sny o zdradzie
Sen mara, Bóg wiara - jak mawiały nasze prababki:-)
Nie daj się zwieść snom, bo dopadną cię samospełniające się proroctwa i na siłę będziesz szukać dziury w całym, a to niczemu dobrze nie wróży..
Nie daj się zwieść snom, bo dopadną cię samospełniające się proroctwa i na siłę będziesz szukać dziury w całym, a to niczemu dobrze nie wróży..

Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
-
niezapominajka6
- Miła Kobietka
Fajnie, pocieszyłyście mnie trochę, znaczy że mam realny wpływ na bieg wydarzeń. Normalnie zawsze patrzyłam na sny z przymrużeniem oka, ale tu też chodzi, że mam tatę chorego i ostatnio mi nawet powiedział, że gdyby umarł musiałabym przełożyć ślub na rok później i pomyślałam czy to nie tyczy się złego stanu zdrowia ojca
ehhh
nie myśl tak o tym
Z tego co piszesz wynika , ze masz bardzo obciazona wyobraznie roznymi myslami , a nawet bym rzekla
watpliwosciami.
Nasze sny i ich tematyka nie jest urwana z ksiezyca , ale czasami jest wynikiem i zlepkiem roznego natloku mysli.
Najgorzej gdy za interpretacje znaczenia snow biora sie osoby ktore absolutnie nie maja o takich interpretacjach pojecia , czytajac w necie to i owo dopasowujac swoj sen do wyczytanych tam znaczen, niekoniecznie prawdziwych.
Dziewczyno, nie rob tego , bo wprowadzasz w swoje zycie zupelnie niepotrzebny chaos i metlik , a takze
podsycasz w sobie uczucie strachu i leku, ktore niczemu nie sluzy procz zlego samopoczucia i permanentnego stresu.
Nie wyobrazaj sobie tego czego w Twoim zyciu nie ma .
Nie tworz wyimaginowanych i hipotetycznych sytuacji czy zdarzen, szczegolnie przed snem.
Jesli masz zaufanie do swojego partnera to nie dumaj podswiadomie o zdradzie i nie prowokuj mysli.
Dopowiem Ci, ze kazdy sen musi byc i powinien ,,czytany,, calosciowo , a nie tylko fragmentarycznie z ukierunkowaniem na przyklad na rozne osobiste zdarzenia czy nawet odczuwania.
Sny i ich interpretowanie to bardzo zawily i skomplikowany wycinek ludzkiej wyobrazni ,ktory jest ,,ukladany,, przez nasza podswiadomosc , ale juz niekoniecznie prawidlowo tlumaczony.
Wiedz jedno, ze sny nigdy nie znacza doslownosci tego co sie nam sni.!!!
Sen o zdradzie moze zwiastowac jakas klotnie i niporozumienia z najblizszymi.
Moze tez oznaczac otrzymanie czego w spadku.
To takie na szybko interpretacje, bez wgryzania sie w szczegoly Twojego snu.
Mysle, ze wszystko u Ciebie jest i bedzie dobrze.
Przegon watpliwosci i zawierz swojej intuicji, bo to najlepszy doradca zyciowy.
Zycze dobrego samopoczucia .
watpliwosciami.
Nasze sny i ich tematyka nie jest urwana z ksiezyca , ale czasami jest wynikiem i zlepkiem roznego natloku mysli.
Najgorzej gdy za interpretacje znaczenia snow biora sie osoby ktore absolutnie nie maja o takich interpretacjach pojecia , czytajac w necie to i owo dopasowujac swoj sen do wyczytanych tam znaczen, niekoniecznie prawdziwych.
Dziewczyno, nie rob tego , bo wprowadzasz w swoje zycie zupelnie niepotrzebny chaos i metlik , a takze
podsycasz w sobie uczucie strachu i leku, ktore niczemu nie sluzy procz zlego samopoczucia i permanentnego stresu.
Nie wyobrazaj sobie tego czego w Twoim zyciu nie ma .
Nie tworz wyimaginowanych i hipotetycznych sytuacji czy zdarzen, szczegolnie przed snem.
Jesli masz zaufanie do swojego partnera to nie dumaj podswiadomie o zdradzie i nie prowokuj mysli.
Dopowiem Ci, ze kazdy sen musi byc i powinien ,,czytany,, calosciowo , a nie tylko fragmentarycznie z ukierunkowaniem na przyklad na rozne osobiste zdarzenia czy nawet odczuwania.
Sny i ich interpretowanie to bardzo zawily i skomplikowany wycinek ludzkiej wyobrazni ,ktory jest ,,ukladany,, przez nasza podswiadomosc , ale juz niekoniecznie prawidlowo tlumaczony.
Wiedz jedno, ze sny nigdy nie znacza doslownosci tego co sie nam sni.!!!
Sen o zdradzie moze zwiastowac jakas klotnie i niporozumienia z najblizszymi.
Moze tez oznaczac otrzymanie czego w spadku.
To takie na szybko interpretacje, bez wgryzania sie w szczegoly Twojego snu.
Mysle, ze wszystko u Ciebie jest i bedzie dobrze.
Przegon watpliwosci i zawierz swojej intuicji, bo to najlepszy doradca zyciowy.
Zycze dobrego samopoczucia .
Sny mogą mieć różną symbolikę w zależności od sennika według którego próbujemy je interpretować. Ja czytałam na przykład, że sny o zdradzie to zapowiedź przezwyciężenia trudności - i tego właśnie Ci życzę 
http://signum.healthcare/ - prywatna opieka medyczna
Ja w sny nie wierzę, ale miałam ciekawe zdarzenie z nimi związane. Otóż parę lat temu wyjechaliśmy z połówkiem na weekend. W dniu wyjazdu mi marudził, że śniło mu się, że po drodze zatrzymała nas policja i wlepiła mandat. Chyba nie muszę pisać, z jakiego powodu mieliśmy wymuszony postój w trakcie powrotu do domu...? 
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
No colours anymore, I want them to turn black
Wiesz Czarna, to jest wlasciwie bez znaczenia czy wierzy sie w sny czy tez traktuje sie je
z tzw przymruzaniem oczu.
W koncu mozna przeciez i tak.
Niezaleznie od tego i tak maja swoje znaczenie.
z tzw przymruzaniem oczu.
W koncu mozna przeciez i tak.
Niezaleznie od tego i tak maja swoje znaczenie.
Na szczęście to był tylko sen..
Też mam takie sny od czasu do czasu, są bardzo realistyczne, ale dobrze wiem, że rzeczywistość jest inna. To dobrze, że nie trzymasz swoich "obaw" w sobie i wygadałaś się na forum.
jak walczyć o związek w tarapatach
-
niezapominajka6
- Miła Kobietka
Wyrzuciłam z siebie swoje obawy i od razu przestałam się tym zamartwiać i w ogóle myśleć o tym, dzięki wam 
Zupełnie w to nie wierz. Sny to jedno a rzeczywistość to drugie. Niech one nie zaburzają Waszego zaufania.