Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
Ciekawa jestem co o tym sądzicie, W zeszłym roku byłam w Turcji i poznałam faceta zostawiając mu mó numer telefonu! Później przez trzy miesiące z nim rozmawiałam po nocach, smsowałam trzy miesiące kontaktu. W maju mój mąż dowiedział się o tych nocnych i nie tylko rozmowach ze znajomym?. Stwierdził że to zdrada i od pół roku się przepychamy ponieważ w styczniu kupiłam wyjazd do turcji na październik i on teraz walczy o to abym nie jechała odpocząć do turcji.
Ja uważam że nic się nie stało I mogę jechać szczególnie że zanim się dowiedział to w kwietniu już był koniec tych kontaktów.
Czy nocne rozmowy telefoniczne to zdrada poprostu czułam się dobrze przy tamtym facecie a mój mnie zaniedbywał.
Co robić jadę zobaczymy co będzie dalej. Piszcie co sadzicie o tym.?
Witaj,
Szczerze mówiąc nie dziwie się twojemu mężowi. On mimo tego, że dla ciebie nic głębszego te kontakty nie znaczyły mógł to źle zrozumieć. I faktem, że teraz jedziesz w to samo miejsce, w którym go poznałaś sprawia mu wiele przykrości.
Postaw się w jego sytuacji, bo co byś zrobiła, gdyby to on po nocach rozmawiał za twoimi plecami z jakąś inną kobietą?
Jeżeli ten związek coś dla ciebie znaczy powinnaś rozważyć co jest dla ciebie ważniejsze. Wyjazd do Turcji, czy związek z facetem, którego chyba kochasz?
Witaj !
Co ja o tym myślę ? NO więc, uważam że postępujesz nie uczciwie, to że Twój mąż Cię zaniedbywał nie oznacza że masz szukać pocieszenia i w taki sposób. A gdzie rozmowa ? masz pretensje do mężczyzny za to że nie jest taki jaki był na początku, dlaczego z nim nie rozmawiałaś,a pisałaś z kimś innym. Postąpiłaś bardzo nie w porządku w stosunku do swojego partnera. On nie wie o czym pisaliście, i może sądzić że jest to zdrada. Zdrada nie cielesna lecz zdrada mentalna. Daję sobie głowę obciąć, że gdyby on coś takiego Tobie zrobił byś już lamentowała nad niewiernością męża. Zastanów się, czy chcesz jechać do tej Turcji i owszem potem wrócić, ale pomyśl tak na chłopski rozum do kogo wrócić ? Do skrzywdzonego mężczyzny, gdzie jego męskość została podeptana w jego mniemaniu przez niewierną żonę. W głowie mężczyzny układają się rożne czarne scenariusze, być może pomyśli że go tam zdradzisz i nuż on zrobi to samo. Nie rujnuj tego, i broń Boże nie pisz po nocach, w ogóle z obcymi facetami !!. Rozumiem że poczułaś się i Ty krzywdzona przez niego, ale nie musisz ranić i Ty go. Popracujcie nad związkiem, pierwszym krokiem będą szczere przeprosiny, jeśli masz choć odrobinę empatii, to zrób to, bo zachowałaś się naprawdę bardzo brzydko. A drugi krok: oznajmij że nie jedziesz do Turcji sama. Trzeci krok: zaproponuj wspólny wyjazd. Powodzenia !
Nie rozumiem po co chcesz zaogniać sytuację i koniecznie jechać do tej Turcji.No chyba że masz nadzieje spotkać tam tego faceta.Tez trochę nie rozumiem tego że jeździsz na wakacje sama za każdym razem.Może w Twoi małżeństwie ogólnie jest coś nie tak i pora się zastanowić co z tym problemem zrobić?No chyba że Ci na mężu nie zależy...
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.