Zabiegi medycyny estetycznej Katowice
Zabiegi medycyny estetycznej Katowice
Nie zdążyłam pójść do gabinetu medycyny estetycznej przed rozpoczęciem pandemii, ale zbieram kasę, na razie branża moja działa i chyba w końcu na botoks się zdecyduję, bo nie ma sensu zwlekać. Szukam na razie salonu medycyny estetycznej z konsultacjami online, z którym mogłabym pewne rzeczy po prostu obgadać przed podjęciem ostatecznej decyzji.
Re: Zabiegi medycyny estetycznej Katowice
Latami dbałam o siebie, ale niestety procesów starzenia nie powstrzymasz zwykłymi kosmetykami, tylko w końcu trzeba się zdecydować na coś poważniejszego. Pomógł mi bardzo kwas hialuronowy u dr Lenartowicz w Katowicach. Korekta zmarszczek kompleksowa, połączenie kwasu hialuronowego z osoczem bogatopłytkowym i z czasem jeszcze doszło kilka dodatkowych zabiegów. Miałam zwiotczałą skórę można powiedzieć. Wyglądałam bardzo staro po przekroczeniu 40 lat, a kwas hialuronowy mnie doprowadził mniej więcej do poziomu 36 lat, jakbym tak miała porównać. Niektórzy nawet dają lepsze wyniki, ale to pewnie wynika z grzeczności. Sama odejmuję 4, a i tak jestem bardzo zadowolona. Warto lenartowiczclinic.pl.