Krem na zmarszczki
Krem na zmarszczki
Witam. Szukam dobrego kremu pod oczy. Mam 24lat i straszne zmarszczki/worki pod oczami. Chce się jak najszybciej ich pozbyc.
Re: Krem na zmarszczki
. Sam krem pod oczy nie załatwi sprawy. Potrzeba całej pielęgnacji, począwszy od prawidłowego mycia buzi, złuszczania itd.
No i jeśli problem jest w zmarszczkach mimicznych to będzie potrzebny botoks:
https://instytut.bielenda.pl/blog/botox/
W przypadku takich zmarszczek nie pomogą kremy. Na stronie jest opisane jak wyglada zabieg oraz jakie daje rezultaty.
No i jeśli problem jest w zmarszczkach mimicznych to będzie potrzebny botoks:
https://instytut.bielenda.pl/blog/botox/
W przypadku takich zmarszczek nie pomogą kremy. Na stronie jest opisane jak wyglada zabieg oraz jakie daje rezultaty.
Ja mogę polecić krem z serii Collagen od Novaclear. Uelastycznia skórę, nadaje jej sprężystości i przyjemnie wygładza. Działa też nawilżająco 
A jak to wygląda u was ze stosowaniem serum - korzystacie czy nie bardzo? Ja kupiłam po raz pierwszy z bielendy z serii eco sorbet i jak na razie jestem miło zaskoczona
- Tamagotchi
- Miła Kobietka
Kiedyś słyszałam, że na każdy problem pod oczy wypada wybrać inny składnik, np. na cienie pod oczami, należy używać produktów z kofeiną. Na zmarszczki innych (pewnie kwas hialuronowy).
Ja mogę polecić masaż twarzy oraz żel pod oczy Hagina Cosmetics.
Jeśli szukasz naprawdę dobrego kremu to sprawdź ofertę na stronie https://onlyprof.pl/3-pielegnacja-twarzy. Kupisz tam kosmetyki z linii Bielenda Professional. Idealne do codziennej pielęgnacji skóry twarzy. Duży wybór kremów z różnymi aktywnymi składnikami, na pewno wybierzesz coś idealnego dla siebie.
-
szczocinka
- Miła Kobietka
Vichy Liftactiv Supreme ujędrniająco - przeciwzmarszczkowy na noc, najlepszy!
-
Boleslaw13
- Jestem tu nowa :)
Jako 24-latka możesz mieć problemy ze skórą, takie jak drobne linie, zmarszczki, plamy, przebarwienia lub cienie wokół oczu. Wiele produktów przeciwstarzeniowych zmniejsza te problemy, ale często zawierają one ostre substancje chemiczne, które mogą powodować podrażnienia skóry i długotrwałe uszkodzenia. Być może będziesz potrzebować profesjonalnego zabiegu, aby usunąć te niechciane zmarszczki z twarzy.
a trzeba go laczyc z jakims kremem na dzien czy wystarczy tylko to?szczocinka pisze:Vichy Liftactiv Supreme ujędrniająco - przeciwzmarszczkowy na noc, najlepszy!
-
szczocinka
- Miła Kobietka
wiesz co.. ja nie laczylam.. za dnia mam klasyczna pielegnacje i krem nawilzajacy.. zwykle na notino zamawiam wszystko bo koszt za calosc mam ok 110 zl a tam przesylka jest za zakupy za in 100
Ja na zmarszczki używam Absolute Antiage Cream marki Nyce. Ma super działanie przeciwzmarszkowe i bardzo dobrze nawilża.
rozumiem, fajnie tez ze wysylka za free od tak niskiej kwoty zwykle jest za powyzej 200
Na zmarszczki dobrze użyć kremu z kwasem hialuronowym. Ja używam kremu Apis Hydro Balance Home terApis. Możesz go używać bez względu na to jaki masz rodzaj skóry. Krem super nawilża, odżywia skórę, poprawia ukrwienie, łagodzi podrażnienia, działa odżywczo, regenerująco i wygładza zmarszczki. Ma swietne składniki odżywcze, które zapewniaja długotrwałe nawilżenie i świetne odżywienie skóry.
Kremy nie zawsze są spoko, znaczy czasem działają ale jak już mamy swoje lata to lepiej jest skorzystać z zabiegów medycyny estetycznej https://novoderm.pl/. Wtedy od razu zobaczymy bardziej atrakcyjną twarz w lustrze która nam się od razu spodoba.
Ten może nie jest dedykowany stricte na zmarszczki ale mogę polecić krem pod oczy Wawer Balance z Bielendy. Mi bardzo wygładza i nawilża skórę pod oczami.
Jeśli szukasz dobrego kosmetyku w przystępnej cenie to zobacz sobie Serum Shot 3x kolagen z Eveline. To serum niesamowicie działa na skórę. Aż sama jestem w szoku jak zmienia się moja skóra pod wpływem tego serum
jest taka jędrna i wygładzona, a przy tym nawilżona.
Znakomita jest ta linia z Bielendy Diamentowe Lipidy , świetne kosmetyki przeciwzmarszczkowe
Wypóbuj sobie kosmetyki Vitamin C 3x Action z Eveline. Tam jest mega krem nawilżający i serum do twarzy (oczywiście są też inne produkty
). Ale te kosmetyki bardzo fajnie ujędrniają skórę i działają przeciwstarzeniowo. Mają w składzie 3 formy witaminy C która daje porządnego "kopa" cerze i momentalnie odżywa