Wypożyczalnia biżuterii
Wypożyczalnia biżuterii
Czy może któraś z Was polecić mi jakąś fajną wypożyczalnię biżuterii? Korzystacie z takich usług?
Re: Wypożyczalnia biżuterii
Nie słyszłam o takim czymś wiem że można ubrania wypożyczyć ale biżu....
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
A możesz napisać na czym dokładnie polega taka usługa? Biżuteria jest nowa,jakie są generalnie warunki? Ja również nigdy wcześniej o tym nie słyszałam wiec im więcej szczegółów tym oczywiście lepiej:)
-
klementynka
- Jestem tu nowa :)
Pierwsze słyszę... Nie wiem, czy chciałabym nosić używaną biżuterię. I na jakich zasadach odbywa się wypożyczanie?
Z tego, co się orientuję, to można wypożyczyć taką biżuterię w salonach razem z suknią ślubną lub u jubilera. I z reguły dotyczy to biżuterii złotej i srebrnej. I chyba podpisuje się umowę wypożyczenia oraz wpłaca kaucję. Ale nie jestem pewna. Tyle się zorientowałam szukając w necie. Ale nie mogę znaleźć żadnej wypożyczalni wyspecjalizowanej w tego typu usługach, oferującej np. biżuterię wykonywaną ręcznie różnymi technikami lub np. średniowieczną (jeśli ktoś chciałby brać udział w balu kostiumowym lub brać udział w zjazdach rycerskich). A mnie właśnie zależy na czymś nietypowym 
-
Fabrik_com_pl
- Miła Kobietka
Ciekawa sprawa,chociaż osobiście bałabym się wypożyczać biżuterie na wypadek gdyby się uszkodziła,ciekawe jak to jest regulowane przez taką wypożyczalnię.
Ja słyszałam o wypożyczalni ślubnej biżuterii.
Sklep internetowy dla kobiet